Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Röportajlar
Orton, Rollins'in Grubu Hakkında Konuşmuş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="The Rainmaker" data-source="post: 370267" data-attributes="member: 93"><p>Randy Orton, Seth Rollins’ın yeni grubunun Evolution ile kıyaslanması hakkında konuştu ve gruptaki “Randy Orton” rolüne kimin yakışabileceği konusunda görüşlerini paylaştı:</p><p></p><p></p><p>“Tanrım. Bu gerçekten zor bir soru. NXT’de Myles [Borne] adında bir çocuk var. Birçok kişi beni ona benzetiyor, sanırım bazı mimikleri benziyor. Belki fiziksel olarak da biraz benzerliğimiz vardır, bu yüzden onun adı aklıma ilk gelen. Onun ringdeki performansını izledim ve gerçekten sağlam bir yetenek. O, bu konuda üst sıralarda olurdu.</p><p></p><p></p><p>“Ama her zaman Austin Theory hayranı oldum. Sadece biraz olgunlaşması gerektiğini düşünüyordum — hepimizin ihtiyacı olduğu gibi çünkü genç yaşta başladı — ama bu kadar genç başlayıp bu kadar şeye sahip olmak, seni oyunda öne geçirir. Şimdi, gözlerimizin önünde ‘gerçek bir adam’ olmaya başladıkça, ringde kim olduğunu bulduğunu ve daha net bir kimlik kazandığını görebiliyorum. Bu yüzden, böyle bir grubun dördüncü üyesi olabileceğini rahatlıkla söyleyebilirim.</p><p></p><p></p><p>“Ve bu yeni grubun Evolution ile kıyaslandığını duydum, bu benim için büyük bir onur. Bu harika bir şey. 20 yıl önce yaptığım şeylerin bugün hâlâ konuşulması beni gururlandırıyor. Bununla gerçekten gurur duyuyorum.”</p><p></p><p>[MEDIA=twitter]1920174116327342545[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The Rainmaker, post: 370267, member: 93"] Randy Orton, Seth Rollins’ın yeni grubunun Evolution ile kıyaslanması hakkında konuştu ve gruptaki “Randy Orton” rolüne kimin yakışabileceği konusunda görüşlerini paylaştı: “Tanrım. Bu gerçekten zor bir soru. NXT’de Myles [Borne] adında bir çocuk var. Birçok kişi beni ona benzetiyor, sanırım bazı mimikleri benziyor. Belki fiziksel olarak da biraz benzerliğimiz vardır, bu yüzden onun adı aklıma ilk gelen. Onun ringdeki performansını izledim ve gerçekten sağlam bir yetenek. O, bu konuda üst sıralarda olurdu. “Ama her zaman Austin Theory hayranı oldum. Sadece biraz olgunlaşması gerektiğini düşünüyordum — hepimizin ihtiyacı olduğu gibi çünkü genç yaşta başladı — ama bu kadar genç başlayıp bu kadar şeye sahip olmak, seni oyunda öne geçirir. Şimdi, gözlerimizin önünde ‘gerçek bir adam’ olmaya başladıkça, ringde kim olduğunu bulduğunu ve daha net bir kimlik kazandığını görebiliyorum. Bu yüzden, böyle bir grubun dördüncü üyesi olabileceğini rahatlıkla söyleyebilirim. “Ve bu yeni grubun Evolution ile kıyaslandığını duydum, bu benim için büyük bir onur. Bu harika bir şey. 20 yıl önce yaptığım şeylerin bugün hâlâ konuşulması beni gururlandırıyor. Bununla gerçekten gurur duyuyorum.” [MEDIA=twitter]1920174116327342545[/MEDIA] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Röportajlar
Orton, Rollins'in Grubu Hakkında Konuşmuş
Menü
Giriş yap