Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Bir Çember Dolusu Adam
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="god is an astronaut" data-source="post: 370662" data-attributes="member: 91"><p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]lKuLYOj-TZk[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]14087[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Leo Kruger girişte beliriyor! Müziği biraz daha çalarken onun gülümsemesini görüyoruz, fazla vakit kaybetmeden elindeki mikrofonla ringe doğru geliyor ve yuvarlanıp içeri giriyor. Girdikten sonra ringdeki üç adamın gözlerine bakarak konuşmaya başlıyor: </em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Leo Kruger: </strong>Bu drama perdesi biraz daha oynarsa geldiğim yere geri dönecek kadar hüzünleneceğim sanırım, suniliğiniz o kadar parlıyor ki doğada kaybolmak konusunda ucuz plastik parçalarıyla yarışabilirsiniz. Bunu kişisele indirgemeye gerek yok, çünkü adlarınızın pek bir önemi yok. Hakem olacak olan dahil olmak üzere yedi kişi ve herkes tek.. Yanlış! Bu mücadele bire karşı altı. Ve ben altı ne kadar zor olursa olsun üstesinden gelemeyeceğim savaşa girmem, ve yine girmedim. Ne bir kaygı besliyorum, ne bir belirsizlik hakim. Ormanımda en ufak bir pus yok, her şey şu sıcak mayıs ayı kadar güneşli ve çöp atılmamış bir göl kadar berrak. Zayn'i son şovda nasıl yatırdıysam altıma, No Way Out'ta yaşanacak olan bundan bir fazlası değil. Beden değişse de, netice değişmeyecek. Bu arada göldeki çöpler demişken, PGW'ye vereceğim bir çift mesajım daha var. Benim nezdimde bu maç artık bir konu dahi değil, kafamda onlarca kez oynadım ve hepsinden istediğim sonucu aldım. Hazırım ve bekliyorum.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>..</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Leo Kruger:</strong> Ancak, bu kemeri kazandığım andan itibaren benim için yeni bir dönem başlayacak. Çünkü ilk defa kazanmaya değil, korumaya çalışıyor olacağım. Şimdiye kadarki değerlerimin hepsi, buradaki paçavraların bulanık zihinlerinde belirebilmek için fazla parlaktı. Ancak o kemer, halihazırda yıllardan beri bu paçavraların ellerinde kirleniyor. İlk görevim, ilk görevim onu temizlemek olmalı. <em>(Leo Kruger heyecanlanmaya başlıyor bunları anlatırken.) </em>Onu annemin en serin sularında yıkayarak temizleyeceğim, sonra yine annemin huzurunda çayırlara yatırıp kurumasını mutlulukla seyredeceğim. Şu kusurlu bedenlerinizin hatırlarını kökünden kazıyor olacağım. Sonra geri geleceğim. Sizden koruyacağım nadide parçamı omzuma bağlayacağım, ve onu her seferinde bu ringe gömdüğüm leşlerle onore edeceğim. Kutsallığını, temizliğini ve şerefini. Bunu anlayabilmek için fazla ikinci elsiniz, ve ben bu kemerin sayacını sıfırlamaya geliyorum. Yolumda durmayın, yoksa olacaklara karışmam-</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Başka bir müzik Leo Kruger'ı bölüyor bu sefer de, ringin içindeki herkes girişe doğru dönüyor: </em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="god is an astronaut, post: 370662, member: 91"] [CENTER][MEDIA=youtube]lKuLYOj-TZk[/MEDIA] [ATTACH type="full"]14087[/ATTACH] [I]Leo Kruger girişte beliriyor! Müziği biraz daha çalarken onun gülümsemesini görüyoruz, fazla vakit kaybetmeden elindeki mikrofonla ringe doğru geliyor ve yuvarlanıp içeri giriyor. Girdikten sonra ringdeki üç adamın gözlerine bakarak konuşmaya başlıyor: [/I] [B]Leo Kruger: [/B]Bu drama perdesi biraz daha oynarsa geldiğim yere geri dönecek kadar hüzünleneceğim sanırım, suniliğiniz o kadar parlıyor ki doğada kaybolmak konusunda ucuz plastik parçalarıyla yarışabilirsiniz. Bunu kişisele indirgemeye gerek yok, çünkü adlarınızın pek bir önemi yok. Hakem olacak olan dahil olmak üzere yedi kişi ve herkes tek.. Yanlış! Bu mücadele bire karşı altı. Ve ben altı ne kadar zor olursa olsun üstesinden gelemeyeceğim savaşa girmem, ve yine girmedim. Ne bir kaygı besliyorum, ne bir belirsizlik hakim. Ormanımda en ufak bir pus yok, her şey şu sıcak mayıs ayı kadar güneşli ve çöp atılmamış bir göl kadar berrak. Zayn'i son şovda nasıl yatırdıysam altıma, No Way Out'ta yaşanacak olan bundan bir fazlası değil. Beden değişse de, netice değişmeyecek. Bu arada göldeki çöpler demişken, PGW'ye vereceğim bir çift mesajım daha var. Benim nezdimde bu maç artık bir konu dahi değil, kafamda onlarca kez oynadım ve hepsinden istediğim sonucu aldım. Hazırım ve bekliyorum. [I]..[/I] [B]Leo Kruger:[/B] Ancak, bu kemeri kazandığım andan itibaren benim için yeni bir dönem başlayacak. Çünkü ilk defa kazanmaya değil, korumaya çalışıyor olacağım. Şimdiye kadarki değerlerimin hepsi, buradaki paçavraların bulanık zihinlerinde belirebilmek için fazla parlaktı. Ancak o kemer, halihazırda yıllardan beri bu paçavraların ellerinde kirleniyor. İlk görevim, ilk görevim onu temizlemek olmalı. [I](Leo Kruger heyecanlanmaya başlıyor bunları anlatırken.) [/I]Onu annemin en serin sularında yıkayarak temizleyeceğim, sonra yine annemin huzurunda çayırlara yatırıp kurumasını mutlulukla seyredeceğim. Şu kusurlu bedenlerinizin hatırlarını kökünden kazıyor olacağım. Sonra geri geleceğim. Sizden koruyacağım nadide parçamı omzuma bağlayacağım, ve onu her seferinde bu ringe gömdüğüm leşlerle onore edeceğim. Kutsallığını, temizliğini ve şerefini. Bunu anlayabilmek için fazla ikinci elsiniz, ve ben bu kemerin sayacını sıfırlamaya geliyorum. Yolumda durmayın, yoksa olacaklara karışmam- [I]Başka bir müzik Leo Kruger'ı bölüyor bu sefer de, ringin içindeki herkes girişe doğru dönüyor: [/I][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Bir Çember Dolusu Adam
Menü
Giriş yap