WWE, Son Kovulmaları Neye Göre Yaptı?

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
Wrestling Observer'dan Dave Meltzer’a göre, WWE ana kadrosundaki son işten çıkarmaların ardında yaş ve maaş faktörleri bulunuyor:

“Esasen yapılan bu kesintiler, büyük ölçüde yaşları ilerleyen güreşçilerle ilgili. Şirket, ileride aktif şekilde değerlendirmeyeceği isimlerin mevcut maaşlarına bakarak bu yönde bir karar alıyor.”

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,389
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Kovmadan önce alternatif çözüm arardım ya. Kullanmayacaklarını düşündükleri isimler sürekli ekranda çünkü.

Bogi

Jön Türks
Konular
21
Beğeni sayısı
473
PG Nakit
0
Abi senaryo çok basit:

WWE artık altında büyüyen NXT haricinde de dallar açtı ve bir noktada o açtıkları dalların ürünlerini ana vitrinde göstermeleri gerekecek ki açıtkları dalların meşruluğunu kamuoyunda ispatlasınlar. Daha önce de demiştim EVOLVE, LFG ve artık hatta AAA'i de içine almasıyla birlikte dar olan WWE vitrini için açık alan açmaları gerekiyordu.

Dakota ve Cora fiziksel kondisyon yani sakatlıklar açısından çok göz önündelerdi. WWE'nin bu konularda çok toleransı önceden de yoktu hala yok. Misalen Joe bu şirkette çok rahatlıkla bir ana kemer sahibi olabilirdi ancak sakatlık periyotlarının sık olması bu duruma engel oldu. Bu üzücü ama anlaşılabilir bir durum.

Gigi hariç gidenler için zaten pek diyecek bişey yok bence. Gigi'nin de eminim makul bir açıklaması vardır WWE tarafında.

Ezcümlede ben bu ayrılıkların özellikle gidenler için daha hayırlı olduğunu düşünüyorum. Şirket kendi geleceğini kovulduktan sonra tekrar yükselten adamlarla doluyken ve bu kadar örnek varken üstlerinde eğer hayalleri tekrar buraya dönmek ise zaten başarırlar.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi