Özgür Özel'e Saldırı

Konular
172
Beğeni sayısı
986
PG Nakit
434
1 1
Peşinde 30 milyon insan olması bu lavuğu sıradan biri olmaktan öteye geçirmiyor. Benim için siyasi bir figür değil çünkü benim gözümde teröriste sempati besleyen siyasetçi değil babası belirsizdir bu bir. İkincisi birinin bulunduğu mevki, konum ya da nereden geldiği de beni ilgilendirmiyor. Ben insanların mevcut statüsüne göre fikirlerimi değiştirenlerden değilim. Özgür Özel benim gözümde Selahattin Demirtaş'tan farksız birisi. Bu yüzden suratına okkalı bir ŞAPLAK yediği zaman gülmeden kendimi tutamıyorum lütfen kusura bakın. Sizin genel başkanınız benim için üstüne sifon çekip dönüp acaba gitti mi diye bakmayacağım biri statüsünde. Mustafa Kemal Atatürk'müş gibi saygı göstermemizi veya acımamızı mı bekliyorsunuz anlamadım? Sizin siyaset dediğiniz yer zaten savaş alanı, bakın Özdağ içeride. Ortada ne siyaset ne de adalet var, takılmışsınız bir delinin peşine herkesten aynı hassasiyeti bekliyorsunuz ama gerçekler en hassas olduğunuz anda gelen bu tokat kadar acı ve serttir.

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,319
Beğeni sayısı
1,917
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1
Saldırının olması elbette yanlış bir şey hatta saldırıyı gerçekleştirenin kim olduğunu öğrenince saldırının hadsizliği daha da artıyor. Ancak buradan bir mesaj çıkmalı, iktidara son zamanlarda dağcı kesime yanaşmasından rahatsız olunuyor. Ama gelin görün ki saldırıya uğrayan tarafda bundan geri durmuyor. Öncelikle bu kesime selam dahi verilmemesi gerekiyor ancak daha beter şeyler oluyor. Kısaca halkın çoğunluğunun sevmediği kısıma yanaşmaya devam edersen bu tür olaylarda destek görmez üstüne umursanmazsın.

Bero

﷽﷽﷽
Konular
2,214
Beğeni sayısı
1,997
PG Nakit
4,765
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
Korumalar ayakta uyuyor eleman dibine kadar girmiş kimsenin umrunda değil daha beterini de yapabilirdi bundan sonra dikkatli olmaları lazım.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi