Yedi Büyük Günahı Hangi Güreşçilerle Eşleştirirsiniz?

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
İsterseniz ringdeki karakteri isterseniz ring dışı karakterine göre yapabilirsiniz. Tercih size kalmış.

Kibir: Bret Hart
Açgözlülük: CM Punk
Şehvet: AJ Lee
Öfke: CM Punk
Haset: Shawn Michaels
Tembellik: Adam Cole
Oburluk: Hulk Hogan

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,409
PG Nakit
2,555
Favori Güreşçi
John Cena
Kibir: CM Punk (Eskiden tabii. Şimdi artık ayakları yere değiyor.)
Açgözlülük: Triple H
Şehvet: Randy Orton (Hayranın memesine bakan, arka alandakilerin omzuna penisini koyup selam versene diyen ADAM GİBİ ADAMIN teki. Karısını çok sevdiği her halinden belli. Yoksa cozuturdu muhtemelen bu huyu yüzünden. Onu konsolide eden bir eşi var belli ki.)
Öfke: Seth Rollins (Gördüğüm kadarıyla hayranlarla buluşma gibi etkinliklerde bile çok soğuk, hatta toksik bir karakteri var. Ringdeki karakteri için fazla rol yaptığını zannetmiyorum.)
Haset: Sasha Banks (Bana inanılmaz kıskanç bir kezo gibi geliyor. Emin değiliz ama)
Tembellik: Kevin Owens (İnsan biraz kilo verir diye düşünüyorum.)
Oburluk: Braun Strowman

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Kibir: CM Punk (Eskiden tabii. Şimdi artık ayakları yere değiyor.)
Açgözlülük: Triple H
Şehvet: Randy Orton (Hayranın memesine bakan, arka alandakilerin omzuna penisini koyup selam versene diyen ADAM GİBİ ADAMIN teki. Karısını çok sevdiği her halinden belli. Yoksa cozuturdu muhtemelen bu huyu yüzünden. Onu konsolide eden bir eşi var belli ki.)
Öfke: Seth Rollins (Gördüğüm kadarıyla hayranlarla buluşma gibi etkinliklerde bile çok soğuk, hatta toksik bir karakteri var. Ringdeki karakteri için fazla rol yaptığını zannetmiyorum.)
Haset: Sasha Banks (Bana inanılmaz kıskanç bir kezo gibi geliyor. Emin değiliz ama)
Tembellik: Kevin Owens (İnsan biraz kilo verir diye düşünüyorum.)
Oburluk: Braun Strowman

Kanka KO sakatlık dışında en çok şovlarda bulunan en çok çalışan ve bunun karşılığında neredeyse 10 senedir tekli kemer alamayan birisi. Kilo ise adamın mevzusu o yani. Bundan 10-15 sene önce daha genç ve daha kiloluydu adam ona rağmen bir kısım verdi. Her güreşçi Adonislere sahip olacak diye kaide yok bence.

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,409
PG Nakit
2,555
Favori Güreşçi
John Cena
Kanka KO sakatlık dışında en çok şovlarda bulunan en çok çalışan ve bunun karşılığında neredeyse 10 senedir tekli kemer alamayan birisi. Kilo ise adamın mevzusu o yani. Bundan 10-15 sene önce daha genç ve daha kiloluydu adam ona rağmen bir kısım verdi. Her güreşçi Adonislere sahip olacak diye kaide yok bence.
İş disiplini açısından demedim zaten. Yoksa çalışkan adam belli. Ne zaman baksam var şovlarda. Bulamayınca başka bir isim aklıma o geldi.

RiseGen

Go Further
Konular
6
Beğeni sayısı
234
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
Kibir: Bert Hart (kibrine yenik düştü, yenik düştüğü kibrin hayrını göremedi)
Açgözlülük: Shawn Michaels (hep bana hep bana demesinin karmasını yaşadı, WWE'nin zirve döneminde tek bir maça çıkamadı)
Şehvet: Charlotte Flair (görüntüsüne düşkünlüğü yüzünden silikon zehirlenmesi, prime döneminde kariyeri yerine özel yaşamına verdiği önem ve gördüğü zararlar)
Öfke: CM Punk (WWE'ye duyduğu öfkeyi büyütüp güreşin kendisine genelledi, bu öfke yüzünden en sevdiği şeyden 7 yıl uzak kaldı)
Haset: Seth Rollins (bu kadar haset olmasa Roman'ı da Moxley'i de çarpıp bölerdi ama hasetliği yüzünden bir süre sonra bayıyor)
Tembellik: Jon Moxley (bu kadar tembel olmasa çok daha sürdürülebilir bir kariyeri olacaktı, adam tembellikten hareket setini sınırlıyor)
Oburluk: Rob Van Dam (bağımlılığının önüne geçemedi, bağımlılığı yüzünden zirveden düşerek kariyerini yaktı)

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,664
PG Nakit
2,225
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Kibir: Charlotte Flair
Açgözlülük: Charlotte Flair
Şehvet: Charlotte Flair
Öfke: Charlotte Flair
Haset: Charlotte Flair
Tembellik: Charlotte Flair
Oburluk: Charlotte Flair

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,373
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Kibir: MJF
Açgözlülük: Tony Khan (kadro doldu artık millete sözleşme sunma be adam)
Şehvet: Dolph Ziggler (ringde kaybetse arka alanda kazanıyor)
Öfke: Edge (sinir hastasıdır kendisi.)
Haset: Kevin Owens (aktif gimmicki hakkında kişiliği değil)
Tembellik: Roman Reigns (arada bir şirkete uğra be adam.)
Oburluk: Charlotte Flair (ne kadar kemer yerse yesin doyamıyor.)

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi