Nexus'un ilk döneminden tanıdığımız Michael Tarver, F Y'All Podcast'e verdiği demeçte John Cena ile o dönem girdikleri hikaye hakkında konuşmuş.
"Tek bir kişi (John Cena). Tek bir kişi. Artık orada çalışmıyorum, bu yüzden gerçeği söyleyebilirim. Oradan ayrıldığımdan beri son 11 yıldır gerçeği söylüyorum, o yapmıştı. Kesinlikle o yapmıştı.
John Cena'ya büyük saygı duyuyorum, ama gerçek gerçektir. John Cena, Nexus hikayesinin bir nevi merkezindeydi, hikayeyi onun etrafında şekillendiriyorduk, yani o bir nevi liderlik rolünü üstlenmişti. Bu harika, bu iyi, sonuçta o John Cena. Sorun şu ki, o John Cena ve kimse mükemmel değildir.
Hikaye başladığında ve gerçekten ivme kazanmaya başladığımızda, SummerSlam'de bizi yenmesinin açgözlülük olduğunu hissettim ve o da röportajlarda bunun bir hata olduğunu, bunu yapmaması gerektiğini söyledi. Bunu kendisi söyledi, buna saygı duyuyorum, ama son 11 yılda pek çok kişi ona ‘hey dostum, çok uzun zamandır en büyük olay olacak bir şeyi mahvettin, peki sana ne kazandırdı?’ dedi. Bizi mahvetmenin sana hiçbir faydası olmadı, (kaybetmek) sana daha çok fayda sağlardı.
Bence o hikaye WrestleMania'ya kadar devam etmeliydi ve o maçta biz kazanmalıydık, WrestleMania'ya kadar her şeyi mahvetmeliydik. Sonra süper bir takım kurmalıydık, Avengers'ı, Superman'i çağırmalıydık, onlar da gelip Nexus'u yenmeliydi.
O andan itibaren, 7-8 kişiydik; elinde, yeni nesil superstarların kadrosunu yeniden oluşturmaya yetecek kadar malzeme vardı. Hepimizde, istedikleri her şeyi yapabilecekleri bir potansiyel vardı, ama bunun yerine politikayı tercih ettiler. Her şey yolunda.”