GTA 6, 1 Sene Ertelendi!
BerzerkBryan Boliever 2 May 2025 #5 Take-Two'nun ısrarla 2025'de çıkartıcaz demesi açıkçası beni inandırmıştı. Neyse 2026'da görüşmek üzere.
Take-Two'nun ısrarla 2025'de çıkartıcaz demesi açıkçası beni inandırmıştı. Neyse 2026'da görüşmek üzere.
RDT VENNEGOOR OF HESSELINK 2 May 2025 #6 Şu Rockstar umarım sonraki süreçte biraz daha küçük ölçekli oyunlar geliştirmek için hamle yapar. Yeni bir midnight club yeni bir bully...
Şu Rockstar umarım sonraki süreçte biraz daha küçük ölçekli oyunlar geliştirmek için hamle yapar. Yeni bir midnight club yeni bir bully...
Hülya Avşmaz Punk's First WMME Slayer 2 May 2025 #8 Belliydi zaten. Düzgün çıktığı sürece 2027ye erteleseler de çok farketmez. Hangi yayıncıdan izleyeceğime karar veririm ben de bu süreçte.
Belliydi zaten. Düzgün çıktığı sürece 2027ye erteleseler de çok farketmez. Hangi yayıncıdan izleyeceğime karar veririm ben de bu süreçte.
Heartbroken Kid değil 2 May 2025 #9 Hülya Avşmaz' Alıntı: Belliydi zaten. Düzgün çıktığı sürece 2027ye erteleseler de çok farketmez. Hangi yayıncıdan izleyeceğime karar veririm ben de bu süreçte. Genişletmek için tıkla ... Oyun çıkana kadar liseyi bitirirsin.
Hülya Avşmaz' Alıntı: Belliydi zaten. Düzgün çıktığı sürece 2027ye erteleseler de çok farketmez. Hangi yayıncıdan izleyeceğime karar veririm ben de bu süreçte. Genişletmek için tıkla ... Oyun çıkana kadar liseyi bitirirsin.
Hülya Avşmaz Punk's First WMME Slayer 2 May 2025 #10 Heartbroken Kid' Alıntı: Oyun çıkana kadar liseyi bitirirsin. Genişletmek için tıkla ... İktisat öğrencisiyim ben hocam.
Heartbroken Kid' Alıntı: Oyun çıkana kadar liseyi bitirirsin. Genişletmek için tıkla ... İktisat öğrencisiyim ben hocam.