Kimseyi savunduğum yok. Yeri geldiğinde akpyi daha fena gömüyorum. Objektif bir insanım.
Bak çocuk, bu konuda eleman diyerek bahsetmişsin. Profile gelip yine eleman demişsin söyleyeyim. Evet senin aksine oldukça kalifiye bir elemanım. İşim olmamasına rağmen sana öğretmenlik yapıyorum burada yine suçlu olduk. Gördüğün üzere Mbappe seven adam işe yaramaz lafına bile çıldırmış profilimde yazdığım Fenerbahçe yazısına çıldırmışsın. Gördün değil mi aslan yargısız infaz ne kötü bir şey. Bunun adı 'empati' oluyor. Kısaca başkalarının ayakkabılarını giyip yürümek. Öğrenmiş ol. Hayatına yeni bir şey kattım bak teşekküre gerek yok. Sen ise gidip hükmü verilmemiş bir annenin evladı hakkında cahil cesareti müebbet alacak, girmeli çıkmamalı gibi şuursuz şeyler yazıyorsun. Hakim, savcı arkadaşlarından duymuşsun. Gençlik kolları whatsapp grubunda duyduğun şeyleri gelip burada sıkma sağa sola.
Akıl vermişsin ya Doğan'a arkadaşın herhalde niye ceza kesmiyorsun diye. Ben söyleyeyim kesemez. Neden mi? Ayrıcalığım olduğu için değil suçum olmadığı için. Yoksa Doğan beni başka forumlarda çokça banlamıştır hatta haksız şekilde olduğu da olmuştur. Kimseyi zan altında bırakmana gerek yok. Sende gelip benim profilime salça olmuşsun ama ben ağlamıyorum neden? Tahrik diyebilir şikayet ederim. Ben klasik bir Mbappe fikri ortaya sunmuşum. Herhangi bir konuya. Sen direkt şahıs hedef almışsın. Dediğim gibi ben ağlamıyorum.
Mbappe sorunlu, egoist, çevresine duyarsız bencil bir adam. Sorunun kaynağına değil çıkarına odaklanır. Doğruya değil kişisel çıkarına odaklanır. Bundandır ki Paris bu yıl en iyi futbolunu oynarken Real Madrid kendi seviyesinin çok altına düşüp bu yılı 0 çekerek tamamlıyor. Kendi kazanmak ister diğer insanları düşünmez. Mbappe gibiler bulundukları yerde gerektiği zaman başkalarının üstüne basar yukarı çıkar geride kalanları bir çukura iterler. Mbappe gibiler gittikleri yerdeki çeşitliliğe katlanmaz her şey benim istediğim gibi bana uygun olsun derler. Kendinden olmayanı yok ederler. Mbappe gibiler pastadan en büyük payı alıp günün sonunda başarısızlıkta yine suçsuz ve kahraman olurlar. Yine Mbappe gibiler bir şey(Tek amacı Altın Top,CL) kazanamaz. Çünkü doğrunun bir ışın olmadığını tek yöne gitmediğini anlamazlar.
Gördün değil mi? Şu anda Mbappe'yi eleştiriyorum seni değil. Kendinle bazı benzerlikler bulman benim sorunum değil.
Hazır güreş forumundayız geçen gün bir konuda adam Randy Orton gençken tam bir baş belasıydı annemi o yüzden şirkete getirmezdim demiş. İlginç bir anekdot. Öyle söyleyeyim dedim. Bu yüzden Orton değil Cenacıyız. :d