Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
İmamoğlu'nun Cezaevinden Fotoğrafı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Xenophobia THE Simurgh" data-source="post: 368481" data-attributes="member: 813"><p>Yaşlarca küçük çocuk kim bilmiyorum. Kimseyi tanımıyorum, adını ve yaşını bilmiyorum. Ben 30 yaşında falan değilim kaç yazıyor bilmiyorum hesabı ben açmadım. Komik duranı söyleyeyim ben seni forumda hiç alıntılamazken senin ikinci kez bana saldırı şeklinde alıntı yapman. Komik olanı söyleyeyim. Barcelona'yı desteklememi üçüncü sınıf sosyal medya esprisi ile konum urfa yazman. Dediğim gibi ben tanımadığım bir adama gidip bu şekilde espri yapmayacak görgüye sahibim. Sonra ben seni alaya alınca ve bunu anlaman 24 saat sürünce beni küfür etmekle tehdit etmen. Tehdit etmedim diyorsan 'böyle giderse uzun süreli ban yiyeceğim' demek kişiyi baskı altına almak ve tehdit etmektir. Bak böyle yaparsan böyle olur aba altından sopa göstermek bu. Madem seninle dalga geçince kaldıramayacaksın seni aşan( senden daha üstün olduğum için değil sen beni küçümsediğin için yazıyorum bunu) insanlara alakalı alakasız yazmayacaksın. Stresli ruh halini ben çekmek istemiyorum.</p><p></p><p>Buradan kimseye ders vermiyorum anlayana bir satır dahi yeter zaten paragrafa gerek yok sinek saz olayı. Adam bana buradan cevap verecekken profilimden saldırıyor. Tekrar ediyorum çocuk mu değil mi bilemem. 15 yaşında bir çocuk bana saldırıyorsa psikolojisini düşünerek zaten kendim cevap vermez yönetime devrederdim konuyu. </p><p></p><p>Forum açılalı 2 yıl olmuş sanırım. Forumun başlarında fark ettiğin bir sorunu 2 yıl sonra 3-4 yıldır güreş forumlarında bulunmayan buraya da rica üstüne gelmiş 60-70 mesajı bulunan hiç tanımadığın bir üyenin alakasız bir mesajında dile getiriyorsun. Bu senin sorununu dile getirmekten daha çok bana saldırma amacı güttüğünü düşündürüyor. Hayatında belki hiç görmediğin mesajını bile 2 haftadır görebildiğin bir adama bir baltaya sap olamamış tiplerden biri demeye çalışıyorsun. Bunun da bir aşağılama ve saldırı amacı güttüğünü söyleyebilirim. Ben bir baltanın sapı olmaktan çok baltayı tutan kişi olmak isterim. Size de aynısını tavsiye ederim. Öyle biri değilim ama dediğin gibi işe yaramaz biri olsaydım dahi senin beni aşağılaman gerekmezdi. Hoş değil. Sadece 2 haftadır burada bulunan senin ismini cismini rengini bile bilmeyen birine neden kin güttüğünü anlayamıyorum. Yine söyleyeyim ben eski ben olsaydım forumda beni tanıyan varsa 3-4 kişi senin mesajını sarkastik 2-3 cümleyle alıntılayıp sonra da seni tahrik ede ede banlatacağımı ve arkandan güleceğimi bilirdi. Şu an vakit ayırıp ciddi şekilde anlatıyorum bir derdim olmadığını.</p><p></p><p>Son olarak buradan kimseye bir şey öğretmezmişim ya, size de tavsiye vereyim siz almayın. Bu forumda 365 günü aşkın süre durup rahatsız olduğunuz bir konuyu bunca zaman dile getirmemek saçmalık. Getireceğiniz zaman da hiçbir yetkisi olmayan yeni bir üyeye karşı ofansif şekilde getirmek ise hiçbir işe yaramaz. Bu konu aracılığı ile söyleyeceğinize yönetime söylemeniz ya da rahatsız olduğunuz kişilere özel bir konuşmada dile getirmeniz çok daha faydalı olur. Boşa içinizde sıkıntı stres dolmuş. Oldu ya yönetim bana karşı diyorsanız o zaman bu sizin özsaygınıza kalır. Kararınızı vermeniz gerekir.</p><p></p><p>Paragraflar yoruyorsa okumayın zira size göre bomboş bir konuşma yaptım. Son olarak konunun ana fikrinde savunduğunuz arkadaşla aynı paraleldeyseniz rica ediyorum bir daha beni rahatsız etmeyin. Hayırlı akşamlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Xenophobia THE Simurgh, post: 368481, member: 813"] Yaşlarca küçük çocuk kim bilmiyorum. Kimseyi tanımıyorum, adını ve yaşını bilmiyorum. Ben 30 yaşında falan değilim kaç yazıyor bilmiyorum hesabı ben açmadım. Komik duranı söyleyeyim ben seni forumda hiç alıntılamazken senin ikinci kez bana saldırı şeklinde alıntı yapman. Komik olanı söyleyeyim. Barcelona'yı desteklememi üçüncü sınıf sosyal medya esprisi ile konum urfa yazman. Dediğim gibi ben tanımadığım bir adama gidip bu şekilde espri yapmayacak görgüye sahibim. Sonra ben seni alaya alınca ve bunu anlaman 24 saat sürünce beni küfür etmekle tehdit etmen. Tehdit etmedim diyorsan 'böyle giderse uzun süreli ban yiyeceğim' demek kişiyi baskı altına almak ve tehdit etmektir. Bak böyle yaparsan böyle olur aba altından sopa göstermek bu. Madem seninle dalga geçince kaldıramayacaksın seni aşan( senden daha üstün olduğum için değil sen beni küçümsediğin için yazıyorum bunu) insanlara alakalı alakasız yazmayacaksın. Stresli ruh halini ben çekmek istemiyorum. Buradan kimseye ders vermiyorum anlayana bir satır dahi yeter zaten paragrafa gerek yok sinek saz olayı. Adam bana buradan cevap verecekken profilimden saldırıyor. Tekrar ediyorum çocuk mu değil mi bilemem. 15 yaşında bir çocuk bana saldırıyorsa psikolojisini düşünerek zaten kendim cevap vermez yönetime devrederdim konuyu. Forum açılalı 2 yıl olmuş sanırım. Forumun başlarında fark ettiğin bir sorunu 2 yıl sonra 3-4 yıldır güreş forumlarında bulunmayan buraya da rica üstüne gelmiş 60-70 mesajı bulunan hiç tanımadığın bir üyenin alakasız bir mesajında dile getiriyorsun. Bu senin sorununu dile getirmekten daha çok bana saldırma amacı güttüğünü düşündürüyor. Hayatında belki hiç görmediğin mesajını bile 2 haftadır görebildiğin bir adama bir baltaya sap olamamış tiplerden biri demeye çalışıyorsun. Bunun da bir aşağılama ve saldırı amacı güttüğünü söyleyebilirim. Ben bir baltanın sapı olmaktan çok baltayı tutan kişi olmak isterim. Size de aynısını tavsiye ederim. Öyle biri değilim ama dediğin gibi işe yaramaz biri olsaydım dahi senin beni aşağılaman gerekmezdi. Hoş değil. Sadece 2 haftadır burada bulunan senin ismini cismini rengini bile bilmeyen birine neden kin güttüğünü anlayamıyorum. Yine söyleyeyim ben eski ben olsaydım forumda beni tanıyan varsa 3-4 kişi senin mesajını sarkastik 2-3 cümleyle alıntılayıp sonra da seni tahrik ede ede banlatacağımı ve arkandan güleceğimi bilirdi. Şu an vakit ayırıp ciddi şekilde anlatıyorum bir derdim olmadığını. Son olarak buradan kimseye bir şey öğretmezmişim ya, size de tavsiye vereyim siz almayın. Bu forumda 365 günü aşkın süre durup rahatsız olduğunuz bir konuyu bunca zaman dile getirmemek saçmalık. Getireceğiniz zaman da hiçbir yetkisi olmayan yeni bir üyeye karşı ofansif şekilde getirmek ise hiçbir işe yaramaz. Bu konu aracılığı ile söyleyeceğinize yönetime söylemeniz ya da rahatsız olduğunuz kişilere özel bir konuşmada dile getirmeniz çok daha faydalı olur. Boşa içinizde sıkıntı stres dolmuş. Oldu ya yönetim bana karşı diyorsanız o zaman bu sizin özsaygınıza kalır. Kararınızı vermeniz gerekir. Paragraflar yoruyorsa okumayın zira size göre bomboş bir konuşma yaptım. Son olarak konunun ana fikrinde savunduğunuz arkadaşla aynı paraleldeyseniz rica ediyorum bir daha beni rahatsız etmeyin. Hayırlı akşamlar. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
İmamoğlu'nun Cezaevinden Fotoğrafı
Menü
Giriş yap
Kayıt ol