- Konular
- 115
- Beğeni sayısı
- 2,697
- PG Nakit
- 840
- Favori Güreşçi
- AJ Styles
- RPG Karakteri
- Rey Mysterio
İçinde bulunduğum küskün AEW izleyicilerinin bence en büyük itirazı sürekli aynı işi görmelerinden sıkılmış olmaları. Açıkçası 2024'de son izlediğim dönemki şovların kalitesi ile insanların prime kabul ettiği 2021 dönemindeki şovların kalitesini aşağı yukarı aynı buluyorum. Fakat sürekli aynı ürün insanı sıkıyor.
Yapma be hocam. Bir gecede cahil kaldık diyenlerle neredeyse aynı şeyi söylemişsin. Zaten pandemi öncesinde bile zor durumda olan iki şirket pandemi döneminde iyice çöküş noktasına geldi. Cagematch'den bakabilirsin sayısız indie son şovunu 2020 pandemi öncesi yaptı bir daha şov yapmadılar. WWE 50 küsür güreşçiyi işten çıkardı. Böyle bir dönemde AEW'nun finansal yardımını görmezden gelemeyiz. O dönem AEW'yu takip etmiyordum takip edenler daha iyi bilir. Kenny Omega, Roman seviyesinde bir şampiyondu. Pwi listesinde
1. olmuştu. Şirketlerin bu adama kemer vermesinde hiç bir sakınca görmüyorum.
@Rise Above Hate 'in dediği gibi "gerçek güreş" söylemini çok saçma buluyorum. Pw derken hangi dönemi kast ettin bilmiyorum ama o dönem şirketler o para ettiği için öyle bir ürün sundu. Şimdi izleme alışkanlıkları filan tamamen farklı bir dönemdeyiz. Şirketler yine geçmişte yaptığı gibi para kazandıran ürünü sunmaya devam edecek.
2020 Daily Place şovları çok ayrıydı. Şovlar daha dengeliydi. Geçen senenin veya 2023 yılının başında RVD’nin olduğu zamanlarda şans vermek adına AEW izleyeyim dedim. Dynamite şovunu açtım ve arka arkaya 4 maç. İyi hoş ama ortada segment yok, hype yok bir şey yok. Fakat 2020 Dynamite şovlarında çok klas segmentler izliyorduk. Ve şirket NXT şovlarını tokatlıyordu. Üstelik bunu Darby Allin, MJF, Sammy Guevvera gibi gibi daha yeni yeni tanınan isimlerle yapıyordu ve karşısında Adam Cole, Johnny Gargano falan vardı. Çünkü çok farklı güzel bir ürün sunuyordu ve bu ürün indy seyircisi dışında genel seyirciye de geçebiliyordu.