Trabzonspor U19 Avrupa İkincisi

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,387
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Barcelona ve yan toptan parçalama işi. Uzun süre beni daha fazla şoka sokacak bir şey yaşanmaz. Kardeşlerimi tebrik ediyorum buraya kadar gelmeleri bile çok büyük bir başarıydı. Seneye de burada oluruz.

Xenophobia THE Simurgh

Yasaklı Üye
Konular
0
Beğeni sayısı
28
PG Nakit
0
Barcelona... Messi ile yaşananlardan sonra küsmüştük ama bu yıl A takım ile barışmaya doğru gidiyorken bu haber geldi. İşte şimdi barıştık helal olsun. Yanlışlıkla Trabzon kazanacak zannettim feci tedirgindim. Visca Barca Visca Cataluña.

muad'dib

PG.net Kullanıcısı
Konular
15
Beğeni sayısı
760
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane
Barcelona... Messi ile yaşananlardan sonra küsmüştük ama bu yıl A takım ile barışmaya doğru gidiyorken bu haber geldi. İşte şimdi barıştık helal olsun. Yanlışlıkla Trabzon kazanacak zannettim feci tedirgindim. Visca Barca Visca Cataluña.
Kütük Şanlıurfa Viranşehir

Xenophobia THE Simurgh

Yasaklı Üye
Konular
0
Beğeni sayısı
28
PG Nakit
0
Keşke Fenerbahçe'me çaksaydılar...
Konum patlattı. :d

Bakın güzel güreşsever topluluk bilmiyorsanız söyleyeyim ben sıkı bir Şanlıurfa ve Fenerbahçe taraftarıyım. Memleket Şanlıurfa, orası doğru ama Viranşehir kısmı yanlış. Fenerbahçeme zaten çakıyorlar Ali Koça koyandan da Allah razı olsun. Futbol eğlence işi yav takmayın bu kadar. Adam gelip benim Şanlıurfalı olmamla dalga geçiyor. Çok kırıcı ama yine de takmıyorum. Şanlıurfalıyım diye küçümsendiğim için utanmıyorum. Bizde Şanlıurfaspor olarak küme düşüyoruz, Çoruma gideceğim sonraki maç izleyebilmek için takımı. Şanlıurfaspor'u ve memleketimi küçümsediğiniz için de son derece kırgınım ama saldırmıyorum sizler gibi. Sondan ikinciyiz yani olabilir böyle şeyler. Hayat bu.

Trabzona da başarılar diliyorum yani umarım daha çok kaybederler.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,387
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

Bakın güzel güreşsever topluluk bilmiyorsanız söyleyeyim ben sıkı bir Şanlıurfa ve Fenerbahçe taraftarıyım. Memleket Şanlıurfa, orası doğru ama Viranşehir kısmı yanlış. Fenerbahçeme zaten çakıyorlar Ali Koça koyandan da Allah razı olsun. Futbol eğlence işi yav takmayın bu kadar. Adam gelip benim Şanlıurfalı olmamla dalga geçiyor. Çok kırıcı ama yine de takmıyorum. Şanlıurfalıyım diye küçümsendiğim için utanmıyorum. Bizde Şanlıurfaspor olarak küme düşüyoruz, Çoruma gideceğim sonraki maç izleyebilmek için takımı. Şanlıurfaspor'u ve memleketimi küçümsediğiniz için de son derece kırgınım ama saldırmıyorum sizler gibi. Sondan ikinciyiz yani olabilir böyle şeyler. Hayat bu.

Ben Şanlıurfaspor ve senin memleketini küçümsemiyorum yalnız... Ayrıca attığın ilk mesajı da komik buldum bayağı güldürdü yani.

muad'dib

PG.net Kullanıcısı
Konular
15
Beğeni sayısı
760
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane

Kanka ben Urfalı olduğunu bilmiyordum tamamen sallamasyon bir konum yazdım. Amacım Urfayı falan küçümsemek değildi ayrıca ben de fenerliyim ama şu garibanların bizim ülkemizde alışagelmemiş şekilde finale çıkmaları beni bayağı mutlu etti.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi