Trabzonspor U19 Avrupa İkincisi

Xenophobia THE Simurgh

Yasaklı Üye
Konular
0
Beğeni sayısı
28
PG Nakit
0
Kanka ben Urfalı olduğunu bilmiyordum tamamen sallamasyon bir konum yazdım. Amacım Urfayı falan küçümsemek değildi ayrıca ben de fenerliyim ama şu garibanların bizim ülkemizde alışagelmemiş şekilde finale çıkmaları beni bayağı mutlu etti.
Ben Şanlıurfaspor ve senin memleketini küçümsemiyorum yalnız... Ayrıca attığın ilk mesajı da komik buldum bayağı güldürdü yani.

Güzel kardeşlerim şaka yapıyorum. Hayatımda Güney Doğu Anadolu'ya hiç gittiğimi bile hatırlamıyorum. Ciddiye alacağınızı düşünmemiştim. Aslında Mardin 1969 Sporluyum.

muad'dib

PG.net Kullanıcısı
Konular
15
Beğeni sayısı
760
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane
Güzel kardeşlerim şaka yapıyorum. Hayatımda Güney Doğu Anadolu'ya hiç gittiğimi bile hatırlamıyorum. Ciddiye alacağınızı düşünmemiştim. Aslında Mardin 1969 Sporluyum.
Kardeş seninle kütüğün üzerine muhabbete devam edersem bu gidişle uzun süreli ban yiyeceğim.

Xenophobia THE Simurgh

Yasaklı Üye
Konular
0
Beğeni sayısı
28
PG Nakit
0
Kardeş seninle kütüğün üzerine muhabbete devam edersem bu gidişle uzun süreli ban yiyeceğim.
Sakin ol üstat. Temas yok. :d

Eskişehir'in de içinden çok geçtim ama çiğ börek nerede yenir yıllardır bulamadım. Bir tane büyük mekanı tavsiye ettiler kocaman sadece çiğ börek yapıyor ama kötüydü bilmiyorum. Fabrikasyondan daha çok salaş yerler lezzetli oluyor diye düşünüyorum. Tavsiyeye açığım.

muad'dib

PG.net Kullanıcısı
Konular
15
Beğeni sayısı
760
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane
Sakin ol üstat. Temas yok. :d

Eskişehir'in de içinden çok geçtim ama çiğ börek nerede yenir yıllardır bulamadım. Bir tane büyük mekanı tavsiye ettiler kocaman sadece çiğ börek yapıyor ama kötüydü bilmiyorum. Fabrikasyondan daha çok salaş yerler lezzetli oluyor diye düşünüyorum. Tavsiyeye açığım.
O iş en iyi Akpınar'da yapılıyo. Şehir içinde yapılan yerlerdeki çi börekleri İstanbullular yapıyor.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,547
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
OSDAĞFPOPDAFSKLDFSAŞLKDFSALKŞDFSAKŞLSDĞPAPADFSOLKŞDFSALKŞFDSAŞKLFDASŞDKLSFADFSAKŞLFDSAKŞL

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi