RPG PIPE DOWN, BRUV!

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura

882b6a8f92212070d969cc10277a453d69ce1117.gifv

Will Ospreay keyifli bir şekilde ringe doğru ilerliyor. Bu onun aylar sonra ilk kez ringde promo keseceği gün. Seyirciler heyecanlı bir şekilde onun ilerleyişini izliyorlar. Ospreay ağır adımlarla rampayı aştıktan sonra çelik basamakları hızla çıkıyor ve apronda bekliyor. Girmeyecekmiş gibi yapıp birden ringe giriyor.

763b710a2d7931dc526081cad1c8842cb75d8c25.gifv

Will Ospreay: Buraya gerçekleri konuşmak için geldim. Gerçekler şu ki, aramızda bir sorun var. Sizler ile benim aramda basit bir sorun var. Biliyorum biliyorum kimse bunu duymak istemez ama bugün bazı şeyleri söylemem gerekiyor. Bundan birkaç ay önceki ben, bugünkü benden çok daha kötü bir yerdeydi. Sağlıksızdım. Paranoyaklaşmaya başlamıştım. Huzurum kalmamıştı. Günde bir saat bile uyumakta zorlanıyordum. Aylarca bu sorunlarla uğraşmaya çalıştım. Sonunda bu sorunun neden kaynaklandığını buldum. Bu sizden kaynaklanıyor. Durun durun yuhalamadan önce bitirmeme izin verin. Bundan birkaç ay önce sağlıksız bir haldeydim çünkü tek düşüncem sizlerdiniz. Sizlerin bana koymuş olduğu hedeflerdi. Bunların peşinde koşarken, olmak istemediğim bir adama dönüştüğümü fark ettim. Bu hedeflerin peşinde koşarken Don tarafından manipüle edildiğimi anlayamayacak bir hale geldim. Ben bu hikayedeki mağdur isimim. Ancak bunun arkasına sığınacak kadar da korkak değilim. Çünkü bunu ben seçtim. Sizin beklentilerinizi karşılamak için her şeyi yaptım ve her şeyi mahvettim. En yakın arkadaşımı sırtından bıçakladım. Ailemi, dostlarımı yüz üstü bıraktım. Şu an karşınızda sizin sandığınızın aksine sağlıklı bir adam var. Çünkü karşınızdaki bu adam, artık kendini zehirleyen şeylerden kurtuldu. Artık güreşçi değilim. Bunun nedeni bu. İnanın bana, bu sektörü hala seviyorum. İnanın bana, bu sektör için hala bir şeyler yapmak istiyorum. Ancak bunu kendime zarar vermeden yapacağım. Kendime, çevreme, arkadaşlarıma ve aileme zarar vermeden yapacağım diye, kendime bir söz verdim. Bu yüzden ring içindeki görevimi tamamen bıraktım. Bırakmayabilirdim. Dönebilirdim. Yine burnumun dikine gidebilirdim. Tekrar PURE kemerine meydan okuyabilirdim. World Heavyweight Championship için Jack'in karşısına dikilebilirdim. Danielson'un karşısına çıkıp kemer için bir maç isteyebilirdim. Dominik bana çanta için meydan okuduğunda kabul edebilirdim. Royal Rumble'da gerçekten ringe dönebilirdim. Sami'nin meydan okumasını kabul edebilirdim. Bunların hepsi benim için çok kolaydı. Ancak bunların hepsi yanlıştı. Bu yüzden bunların hiçbirini yapmadım. Herkes Fight Club'da birbirine yumruk sallarken, evimde oturmayı tercih ettim. Çünkü benim için doğru olan buydu. Bir daha ellerimi yumruk olarak sıkmak istemedim. Bir daha o adama dönmek istemedim. Onun yerine başka türlü çabaladım. Spiker masası hiç de orijinal bir fikir değil kabul ediyorum. Ancak sizi eğlendirmek için seçtiğim yol buydu. Bu sektör için, kendimi de zehirlemeden yapabileceğim en iyi fikir bu gelmişti aklıma. Tabii ki Sami bunu mahvedene kadar.

0868ae99418af926ccea4d267a41cd7c528aff1c.gifv

Will Ospreay: Sami Zayn ile hiç karşı karşıya gelmek istemedim. Hatta kemeri kazandığı ilk gün onu destekledim. Ancak bunu yeterli görmedi. Bunu istemedi. Çünkü herkes benim için en iyisini, benden daha iyi biliyor. Hep böyleydi. Herkes beni her zaman bir şeylere yönlendirmeye çalıştı. Herkes bana istediği şekli vermeye çalıştı. Kimi zaman şampiyon olmam istendi. Kimi zaman kemeri kovalayan adam. Kimileri onların sırtını dayayabileceği bir dayanak olmamı istedi. Hayır daha doğrusu, öyle olmam gerektiğini söyledi. Will Ospreay kendi hayatında bir yan karakterden öteye geçemedi. Hayatımda belki ilk kez kendim için doğru kararı verdim. Bana zarar veren şeyden uzak durdum. Bu da benim kendi Straight Edge yaşamım diyebileceğim bir şey için çabaladım. Fakat Sami Zayn bunu elimden aldı. Royal Rumble gecesi beni zorla o maça sokarak benim elimden bunu aldı. Leo Kruger karışmamış olsaydı, o gece dirseğimi, Sami'nin kafasına geçirmiş olsaydım, onca çabaladığım şey boşuna olacaktı. Yine o eski adam olacaktım. Sami belki amacına kavuşmuş olacaktı ama benden her şeyimi alacaktı. Sorun da bu zaten. Sorun Sami. Sorun beni anladığını sanması. Sorun, sorunlarımızın aynı olduğunu düşünmesi. Ben hayatımda bir gün bile Sami Zayn'in ayakkabılarında bulunmadım. O da benim ayakkabılarımı giymedi. Bizler farklı insanlarız. Sami kendi sorunlarını yakıp yıkarak halletti. Aferin ona, benden kocaman bir A+ aldı. Ancak ben hiçbir zaman yakıp yıkarak bu sorunları halletmek istemedim. Çünkü ben her zaman inşa ettim. PGW şu anda depremlere karşı sağlam bir bina ise, benim sayemde. Bu şirketin iskeletini ben oluşturdum. Yaptığım her şeye rağmen, PGW benim bu hayatta en büyük gurur kaynağım. Fakat bu gurur kaynağı, benim zehrim aynı zamanda. Bu yüzden akıntıya inat yüzmeye çalışmadım. Akıntının yanındaki yolda sessizce yürümeyi seçtim. Bir daha spot ışıklarını kucaklamak istemedim. Yanda sessizce gözden uzaklaşmak için çabaladım ancak ışıklar bana çevrildi. Bunu yapan kişi de Sami Zayn. Onun kafasındaki tedavi zırvası yüzünden benim başıma sorun açtı.

259618c2cb6f921975ad8b3b6ef74f5f6d716be8.gifv

Will Ospreay: Ancak şimdi ne oldu biliyor musun? You, cheeky little slag, şimdi ipleri elime geri almaya başladım. Bana uygulamaya çalıştığın tedaviyi sana zehir edeceğim. Kafanı her çevirdiğinde karşında beni bulacaksın. Ama asla dokunamayacaksın. Senin için orada olacağım. Tam karşında sırıtıyor olacağım ve hiçbir şey yapamayacaksın. Sami, Elimination Chamber'da hayatının en zorlu mücadelesine gireceksin ve ben bunu en önden izleyen kişi olacağım. Hatta daha iyisi, senin kaderini belirleyen kişi olacağım. Sen bu meselenin bitmiş olduğunu sanabilirsin ancak bu mesele yeni başlıyor. Senin ile benim aramdaki mesele yeni başlıyor. Sana dünyayı öyle bir dar edeceğim ki, kafanı dinlemeye gittiğin o köy evine, kendini asmak için gideceksin. Anlamadan bir savaş başlattın ancak kime karşı savaştığını bilmiyorsun darling. OI aylardır hatta belki de yıllardır olmadığım kadar iyi durumdayım. Şimdi ise bütün hedefim sensin. Şimdi insanların Billy Goat'tan neden korktuğunu anlayacaksın. Sana kariyerinin kalan her gününü zehir edeceğim ve bunu bir fiske bile vurmadan yapacağım. Sen ise sadece oturup bunu izleyeceksin.

9a967ed13677d2bad54a8289e7c8beda08c6def5.gifv

Will Ospreay: Ancak dur daha bitirmedim çünkü seni unutmadım Jeff. Bana sallamaların karşısında sessiz kaldığım her anda bunu sana son bir kez saygı gösterdiğim için yaptım ancak o saygıyı götüne sokma vakti geldi. Kendini acındırıp durdun bunca zaman. Sorun şu ki senden bıktım. Kaltak gibi ağlamalarından bıktım. Television Championship maçına çıkacaksın ama sırf Edge'e kaybettiğin için ringin ortasına oturup ağladın. PGW sana kaç kere şans tanıdı. Birkaç hafta sonra yine o boka geri bulaştın. Her seferinde ama her seferinde. Sen bir eziksin ve öyle kalacaksın. Çok yazık sana inandım. Çok yazık sana bu şirketi emanet ettim. Çok yazık sana PGW Şampiyonluğunu emanet ettim. Çok yazık seni bir kere daha ayağa kaldırdım. Sana başka bir hayat verdim. Bunların hiçbirini hak etmemene rağmen üstelik. Şimdi sen de benim merhametime kaldın ama merak etme sana bahane edebileceğin bir şey yapmayacağım. Sana adil olacağım çünkü sen yine her zamanki şeyi yapacaksın. Yine bir kamikaze. Yine en dibe batıracaksın kendini. Bu sefer bahanen olmadığına emin olacağım. Drew McIntyre, Gregory Helms, Leo Kruger ve Tyler Breeze. Sizler de çizgiyi aşarsanız o çizgiyi bir yerlerinize sokacağım. Kral geri döndü. O kafesten ben istemediğim sürece çıkışınız yok! PIPE DOWN BRUV!

7670179fc91f9d3406bd40d4562bf81348c170fe.gifv

Will Ospreay: PGW benim yokluğumda gevşeklerin mekanı olmuş. Ancak sinirli ev sahibi geri döndü. Bundan sonra PGW'de herkes ayağını denk gelecek. Eski PGW'yü hissedemiyorum çünkü hepiniz bir avuç kaltaktan ibaretsiniz. PGW'nün eski hissiyatı yok farkındayım. O hissiyatı geri getirmeyeceğim çünkü, BRUV, I AM THE FEELING!

6934755c6490ab8b504118038ebab0a5641674f7.gifv

Ospreay mikrofonu atıp köşeye çıkıyor. Seyirciden büyük bir destek var. Müziği çalarken görüntüler sonlanıyor.​

Oynadığınız Karakterin Adı
Will Ospreay
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi