- Konular
- 696
- Beğeni sayısı
- 204
- PG Nakit
- 8,590
- Favori Güreşçi
- Tomohiro Ishii
Shelton Benjamin, 2006 yılında WWE'deki "Mama" karakterli hikâyesi sırasında Vince McMahon'ın kendisine gerçek annesini kullanıp kullanmak istemediğini sorduğunu, ancak bu teklifi kesin bir şekilde reddettiğini açıklamış.
Maven’ın YouTube kanalındaki programda konuşan Benjamin, o dönemdeki WWE soyunma odasındaki atmosferi göz önünde bulundurduğunu ve bu yüzden annesini getirmek istemediğini şu sözlerle anlattı:
www.fightful.com
Maven’ın YouTube kanalındaki programda konuşan Benjamin, o dönemdeki WWE soyunma odasındaki atmosferi göz önünde bulundurduğunu ve bu yüzden annesini getirmek istemediğini şu sözlerle anlattı:
"Vince gerçekten bana 'Bu hikâye için gerçek anneni kullanmak ister misin?' diye sordu. Cevabım kesinlikle 'Hayır' oldu. Annemle yola çıkmak istemiyordum.
Ama daha da önemlisi, o dönemde soyunma odamızın havasını, bazı kişilerin nasıl davrandığını biliyordum.
Randy'nin adını özellikle veriyorum, çünkü endişelendiğim isimlerden biriydi. Eski Randy tam bir problemdi. Onun gibi başkaları da vardı.
Eğer gerçek annemi getirip birisi ona uygunsuz bir şey söyleseydi, ben kovulurdum ve birileri... Yani, ortalığı yakıp yıkardım. Anneme laf söyletmem."
Shelton Benjamin: Vince McMahon Asked About Using My Real Mom For Angle, I Didn't Want Her Around The Old Randy Orton And Others [fightful:site-name]
It was a different time, and Shelton Benjamin did not want his real mom in the WWE locker room.