Shelton Benjamin Annesini Hikayde Kullanmak İstememiş

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
Shelton Benjamin, 2006 yılında WWE'deki "Mama" karakterli hikâyesi sırasında Vince McMahon'ın kendisine gerçek annesini kullanıp kullanmak istemediğini sorduğunu, ancak bu teklifi kesin bir şekilde reddettiğini açıklamış.

Maven’ın YouTube kanalındaki programda konuşan Benjamin, o dönemdeki WWE soyunma odasındaki atmosferi göz önünde bulundurduğunu ve bu yüzden annesini getirmek istemediğini şu sözlerle anlattı:

"Vince gerçekten bana 'Bu hikâye için gerçek anneni kullanmak ister misin?' diye sordu. Cevabım kesinlikle 'Hayır' oldu. Annemle yola çıkmak istemiyordum.
Ama daha da önemlisi, o dönemde soyunma odamızın havasını, bazı kişilerin nasıl davrandığını biliyordum.
Randy'nin adını özellikle veriyorum, çünkü endişelendiğim isimlerden biriydi. Eski Randy tam bir problemdi. Onun gibi başkaları da vardı.
Eğer gerçek annemi getirip birisi ona uygunsuz bir şey söyleseydi, ben kovulurdum ve birileri... Yani, ortalığı yakıp yıkardım. Anneme laf söyletmem.
"

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
230
Beğeni sayısı
736
PG Nakit
805
Adam bırak hikayede kullanmayı sizin olduğunuz ortama anamı sokmam o kadar karaktersizsiniz mesajı vermiş. Haklı mı haklı.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi