(SD Spoiler) Ve O Adam Geldi

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Şu şirkette The Miz'e karşı return veya debut yapan birinin ilerleyebileceğini asla düşünmüyorum.
Black WWE'den süper başarılı biri olarak ayrılmadı ki yavaştan almalarında hiçbir sıkıntı yok aksine iyi bir şey bence. Hype'lı adamların karşısına direkt atıp mağlubiyet yazdırılmasından iyidir.

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Black WWE'den süper başarılı biri olarak ayrılmadı ki yavaştan almalarında hiçbir sıkıntı yok aksine iyi bir şey bence. Hype'lı adamların karşısına direkt atıp mağlubiyet yazdırılmasından iyidir.
Nasıl ayrıldığı kısmını bilmiyorum ben. Bir de vücudu incelmiş gibi geldi.

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Nasıl ayrıldığı kısmını bilmiyorum ben. Bir de vücudu incelmiş gibi geldi.
Sorunlu ayrılmadı diye hatırlıyorum da gidecek diye 3-5 hafta kaybettirdiler, üstüne NXT dışında da kemer almadı. Ricochet ile Humberto'yla takım olup durdu ana kadroda da. Fav güreşçim ama başarısız denilebilir ilk WWE serüveni. O yüzden ikincisinde ağırdan almaları daha mantıklı bence şampiyonlar da henüz tazeyken. Haftaya da Miz ile maçı duyurulmuş zaten direkt rahat geçip kendini bir tık üste atar gibi. Vücudu şekle sokmak sporcular için kolay zaten onu da halleder. Son zamanlarda çok kick boks antrenmanı falan yapıyordu fitnessı salmış.

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Ring içinin büyük fanıyız. Sef’in dediği gibi ağırdan alarak daha derli toplu bir kariyer yolu olur umarım.

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Sorunlu ayrılmadı diye hatırlıyorum da gidecek diye 3-5 hafta kaybettirdiler, üstüne NXT dışında da kemer almadı. Ricochet ile Humberto'yla takım olup durdu ana kadroda da. Fav güreşçim ama başarısız denilebilir ilk WWE serüveni. O yüzden ikincisinde ağırdan almaları daha mantıklı bence şampiyonlar da henüz tazeyken. Haftaya da Miz ile maçı duyurulmuş zaten direkt rahat geçip kendini bir tık üste atar gibi. Vücudu şekle sokmak sporcular için kolay zaten onu da halleder. Son zamanlarda çok kick boks antrenmanı falan yapıyordu fitnessı salmış.
Yolun açık olsun hacım. Yanlış hatırlamıyorsam bu adamı senin avatarlarla tanıdık zaten.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi