CM Punk'dan Duygusal Açıklama

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley

CM Punk WrestleMania Main Event'i öncesinde kuliste duygusallaştığını açıkladı:

"Ağlayan bir bebektim. Kelimenin tam anlamıyla, bütün gün. Video paketini oynatmaya başladıklarında Gorilla'dan kaçmak zorunda kaldım ve 26 yaşındaki halimi gördüm... Taraftarlar olmadan ben bir hiçim. Yine, öz sermaye. Buna harcadığım yıllar, uzakta geçirdiğim zaman, UFC'de dövüşmek, diğer tüm şeyleri yapmak ve sonra geri dönmek, dostum, Evimdeyim ve şimdi taç için hazırım, ilk WrestleMania'mın ana etkinliği olma sorumluluğuna hazırım ve bunu söylediğimde, bu benim ilkim diyorum çünkü bu ilk. Son değil."

RiseGen

Go Further
Konular
6
Beğeni sayısı
234
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
Punk bahtsızlığını takıntıya çevirmiş bir adam. Zirve döneminin The Rock vs. John Cena gibi bir olaya denk gelmiş olması büyük bir bahtsızlık. 434 zamanı o performans iki yıl üst üste ana olayı hak ediyordu lakin kimse Rock ve Cena’yı da reddedemezdi.

İşte Punk buradaki muhabbeti takıntıya çevirdi. Takıntısıyla beraber tutkusuna karşı bir adam haline geldi. Sonrasında güreşe, en nihayetinde de WWE’ye dönmüş oldu. Hakkını da bir şekilde almış oldu.

Açıkçası düşünmeden edemiyorum, eğer takıntıya dönüştürdüğü şeyi alamamanın hayal kırıklığıyla uzaklaşmayıp mücadele etse, hak ettiği o ana olayı alabilir miydi? Bence alabilirdi. Şirketin arkasını toparlayabileceği birçok fırsat vardı. Yine diğer taraftan bakarsak, şirketin bocaladığı yıllar Reigns ve Rollins’i doğurdu ve büyüttü. Bu ikili de Punk’ın ilk ana olayındaki rakibi oldular. Bu da bambaşka bir perspektif.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi