PPV (WrestleMania 1. Gece Spoiler) MAIN EVENT

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

Seth Rollins ana olayda Roman Reigns ve CM Punk'ı yenmeyi başarıyor. Roman Reigns'in onuncu CM Punk'ın ise ilk Wrestlemania ana olayında maçı kazanan isim üçüncü kez ana olayda yer alan Seth Rollins oluyor. Ayrıca bu maç Wrestlemania tarihindeki ilk kemersiz Triple Threat olarak da kayıtlara geçmiş oldu.​

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,545
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
THIS. IS. CINEMA.

Her şeye rağmen çok seviyoruz bu sporu, sektörü, endüstriyi falan filan ya. Maçı izlerken çok çok keyif aldım, şu üç adamın aynı ringde muazzam bir hikaye anlatımı sunmamasının imkanı yoktu zaten. Heyman'ın iki adama da ihanet edip Rollins'e maçı alması beklediğim ve çok çok çok istediğim bir şeydi, nitekim öyle de oldu ve gecenin kazananı bir izleyici olarak ben oldum. İhanetin gerçekleşme biçimi de acayip keyifliydi, maçın içine işlenmiş direkt yani o kadar keyif aldım ki... Rollins & Heyman ittifakını merakla bekliyorum, Rollins'in acayip ihtiyacı vardı bu işe. Bilhassa Punk mağlubiyetinden sonra Ricochet olma yolunda yaldır yaldır koşuyordu, süper bir kırılma noktası oldu bu onun için.

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Fena sardı da inşallah ucu Rock ve Cena'ya bağlanır. Yoksa Seth - Heyman ikilisine baktıkça içim daralıyor alakasız iki insan.

RiseGen

Go Further
Konular
6
Beğeni sayısı
234
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
Geceyi kurtaran maç oldu. Görünürde bence kimsenin kaybedeceği çok büyük bir şey yoktu. Açıkçası ben bu işin biraz daha Punk vs. Rollins eksenine geri dönebileceğini düşünüyorum bir noktada. Roman tarafında çok fazla beklentim yok, denklem dışı hale geldi zaten. Kısa vadede ibre Rollins'e döndü gibi görünüyor ama içimden bir ses sürecin daha çok Punk eksenine doğru gittiğini söylüyor.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi