PPV (WrestleMania 1. Gece Spoiler) WWE Kadınlar Şampiyonluğu

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

Tiffany Stratton, Charlotte Flair'i yenerek WWE Kadınlar Şampiyonluk kemerini belinde tutmaya devam ediyor. Bu sonuçla Stratton kariyerindeki ilk Wrestlemania maçını kazanmış oluyor. Ayrıca tarihte üçüncü kez bir kadın Rumble galibi Wrestlemania'dan mağlubiyet ile ayrılıyor. Daha önce Asuka ve Ronda Rousey, Rumble galibiyetlerini Wrestlemania zaferine dönüştürememişti. Flair'ın bu konudaki başarı oranı ise %50 (ŞİMDİLİK)​

Bogi

Jön Türks
Konular
21
Beğeni sayısı
473
PG Nakit
0
Charlotte yükseltecek Tiffy'i dediğimde ne laflar yedim 3 aydır belliydi bu maçın sonucu. Ama Tiffy'nin in-ring işini sevemiyorum temposuz bence. Yeni bir şampiyon bulalım bu gacının hype'ı arşa çıkmadan plss.

agaoglu23

ESTate
Konular
33
Beğeni sayısı
955
PG Nakit
410
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Ben %100 vakıf değilim tabi ki yaratıcı ekibe, ama 2 hafta önce sanırım o kesilen off the record script ötesi promo bu maçın sonucunu değiştirdi bence, ,ikilinin feudunun devam etmesi için buna ihtiyaç vardı. @Beast Incarnate babam da dün bunun altını çizmişti, şu sonuç ve şu maçtan sonra dediği şeyin olmama ihtimali yok valla.

Tiffany'in temposu konusunda da ikinci üstad @Bogi 'ye katılırım, ama önünde o kadar temiz bir gelecek var ki, beklenmedik şekilde İNANILMAZ bir face turn sekansı var Tiffy'in, benim saygımı bu gece itibarıyla kazandı, tepe kadınlar listesine sokarım. Hakkıdır.

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Maçın sonucu tatmin etti. Ring içi olarak daha fazla şey sunabilirlerdi. İki ismin de aynı attire kullanması seyir zevkini düşürdü bence, baya göz yorucuydu. Seda Sayan saf dışı kaldığına göre Tiffy de yavaştan kemeri sıradaki isme salabilir, yeterince tuttu bence de.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,547
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Maç beklediğimin çok çok altındaydı kesinlikle, Charlotte Flair bitmiş baba. Ama Tiffany'nin koruması bir nebze toparladı maçın kötülüğünü.

Ben %100 vakıf değilim tabi ki yaratıcı ekibe, ama 2 hafta önce sanırım o kesilen off the record script ötesi promo bu maçın sonucunu değiştirdi bence, ,ikilinin feudunun devam etmesi için buna ihtiyaç vardı. @Beast Incarnate babam da dün bunun altını çizmişti, şu sonuç ve şu maçtan sonra dediği şeyin olmama ihtimali yok valla.

Tiffany'in temposu konusunda da ikinci üstad @Bogi 'ye katılırım, ama önünde o kadar temiz bir gelecek var ki, beklenmedik şekilde İNANILMAZ bir face turn sekansı var Tiffy'in, benim saygımı bu gece itibarıyla kazandı, tepe kadınlar listesine sokarım. Hakkıdır.
Backlash'te Charlotte alır gibi geliyor bana artık babam.

Charlotte yükseltecek Tiffy'i dediğimde ne laflar yedim 3 aydır belliydi bu maçın sonucu. Ama Tiffy'nin in-ring işini sevemiyorum temposuz bence. Yeni bir şampiyon bulalım bu gacının hype'ı arşa çıkmadan plss.
Tiff'in temposu ana kadroda güncel divizyonun en iyilerinden aslında, maçları da bu zamana kadar hep keyif verdi. Bu maçtaki görüntüsü tamamen Charlotte'a yazar bence. Kadın güreşmeyi falan unutmuş abi ringde nasıl duracağına dair bile bir fikri yoktu, maçı bütünüyle aşağı çekti yani.

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Script dışı promo kesen, finalde Roll Up satmayıp sekansın içine eden gudubetten kurtulduğumuza göre önümüze bakabiliriz.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi