10 Temmuz 2014 | NXT Şov İncelemesi

Konular
146
Beğeni sayısı
252
PG Nakit
2,055
Favori Güreşçi
Rhea Ripley
Hazırlayan : Beautiful Madness ( Reckless Behaviour)
NXT-Logo-2013-New-620x250.png

Şirket: World Wrestling Entertainment
Tarih:10 Temmuz 2014
Yer: Full Sail University, Winter Park Florida

Pyrolar eşliğinde şov başlıyor. Geçen haftadan görüntüler izliyoruz ardından gecenin ilk maçına geçiyoruz.

Summer Rae vs Bayley - NXT Women Championship No 1 Contender Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor. Summer Rae hızlı başlıyor. Koşturuyor Bayey onu yakalayıp ringin köşesine götürüyor. Kafasını ringin köşesine çarptırıyor ardından tuş deniyor. Tuş denemesi başarısız oluyor. Şimdi Bayley'den dirsek darbesi ardından Summer'a çelme atıyor ve yere düşürüyor. Bayley Arm Lock bağlıyor, ardından Summer Rae'nin üzerinde dönüyor. Seyirciler çılgına dönüyor. Bayley'den bir Slam. Summer Rae ringin dışına kaçıyor. Bayley peşinden gidiyor, Rae'den bir tekme ve tuş denemesi. Bayley kurtuluyor şimdi Rae Arm Lock bağlıyor. Bayley tersine çeviriyor hareketi ve Roll-up pinfall tuş denemesi. Rae çabuk kurtuluyor, Bayley'in saçlarından tutup yere fırlatıyor. Ardından Bayley'in saçlarından tutup ayağıyla da sırtına bastırıyor. Hakem ayırıyor, Rae tuş deniyor. Bayley kurtuluyor, Rae'den Leg Drop. Bayley iplere gidiyor dönüşte Rae üzerine atlıyor ve yumrukluyor. Tekrar iplere gidiyor Rae'den Superkick denemesi, Bayley ayağından tutuyor ve yere düşürüyor.Bayley'den seri yumruk darbeleri, ardından Rae'yi ringin köşesinde yumrukluyor. Bayley'den ardı ardında Clothisline. Ringin köşesinde bekleyen Rae'nin üzerine koşarak bir Spear. Ardından bir Suplex ve tuş denemesi. Summer Rae kurtuluyor. Rae, Bayleyi iplere yolluyor dönüşte Rae'den Spinning Kick. Tuş deniyor başarısız oluyor.Bayley'den bir tekme ve ringin köşesine çıkıyor. Rae'nin üzerine Elbow Drop yaparak atlıyor. Belly to Belly Suplex denemesi, Rae kurtuluyor ardından Summer Crush! Tuş deniyor ve tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan: Summer Rae

Geçen haftadan görüntüler izliyoruz. Arka alandayız.

Devin Taylor : Bayanlar ve baylar, yanımda WWE süperstarları Justin Gabriel ve Tyson Kidd var. Justin geçen hafta davranışların oldukça şaşırtıcıydı. Aklından neler geçiyor?

Justin Gabriel: Devin ben sadece basit bir seçim yaptım. Artık yenilen biri olmak istemediğimden dolayı bir seçim yaptım. NXT'ye başladığımdan beri 4 yıl geçti ve kendimi tekrar burada buldum. Burada harika yetenekler var örnek olarak, Adrian Neville ve Sami Zayn. Ama onlar benim seviyemde olamaz. Bir yetenekleri yok ve tecrübeleri benim tecrübelerim ile kıyaslanamaz bile. Tyson Kidd'de bu duruma kesinlikle katılıyor.Bazen yaşamda ilerlemek için bazı kuralları ihlal etmeniz gerekir.

Sin Cara vs Wesley Blake - Single Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.İkili lock-up yaparak başlıyorlar. Sin Cara üstün çıkıyor ardından takla atıyor. Roll-up pinfall tuş denemesi ama Wesley kurtuluyor.Wesley'den bir tekme ardından tuş denemesi. Sin Cara kurtuluyor. Wesley'den Uppercut, Sin Cara'yı iplere gönderiyor. Sin Cara iplere tutunuyor üzerine gelen Wesley'i ringin dışına yolluyor. İplere giderek üzerine atlıyor. İkili tekrardan içeride. Wesley'den Armbreaker ardından tuş denemesi. Sin Cara kolayca kurtuluyor. Wesley'den diz darbeleri ardından Arm Lock bağlıyor.Sin Cara kurtuluyor ardından Wesley'i çelme atarak yere düşürüyor. Sin Cara'dan bir tekme ardından iplere basarak Crossbody ile üzerine atlıyor. Sin Cara'dan bir tekme ardından ringin köşesine çıkıyor. High Angle Senton yaparak Wesley'in üzerine atlıyor hemen tuş deniyor. Tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan: Sin Cara

Arka alandayız. Natalya ile Tyson Kidd ekranlarda.

Tyson Kidd : Hey nasılsın bir sorun mu var?

Natalya : Yok bir şey, sadece yaptığın röportaj biraz garipti.

Tyson Kidd : Bu bir röportaj değildi bu bir pusuydu. Bir şeyler söylemeye çalışıyordum ama Renee komik sorular sorarak tatlı olmaya çalışıyordu.

Natalya : Neville ile aranda ki maçı kaybettiğin için beni suçluyorsun gibi hissettim.

Tyson Kidd : Sadece gerçekleri anlatıyordum, seni seviyorum Natalya ama üzgün olduğunu hissettim.

Natalya : Ben de seni seviyorum ve yaptığın her şeyi destekliyorum ama son zamanlarda ki tutumun berbattı ve ben bunun bir parçası olmak istemiyorum.

Tyson Kidd : Bu gece benimle ringe gelmeyecek misin demek oluyor bu?

Natalya: Bunu kast etmedim ben,

Tyson Kidd: Bu gece ringe çıkacağım eğer gelmek istersen mutlu olurum ama gelmek istemezsen arka alanda bekleyip maçı izlersin bu senin kararın.

Tekrar arka alandayız. Summer Rae ile Sasha bizlerle.

Summer Rae : Kim düşünebilirdi ki benim NXT Kadınlar Şampiyonluğu kemeri için 1# Contender olabileceğimi.

Sasha Banks : Yeah, çünkü sen hak ettin, öyle değil mi? Bu konuda eminim, öyle değil mi?

Summer Rae : Kesinlikle hak ettim. Sasha biliyor musun, en iyi arkadaş olduğumuz dönemler bitti ama tekrar takılmayacağımız anlamına gelmiyor öyle değil mi?

Sasha Banks : Charlotte ile en yakın arkadaş olduğumuzda o da aynı şeyleri söylemişti.

Summer Rae : Chalotte'u unut, kemeri kazandığım zaman kimse onu hatırlamayacak. Kemeri tekrar kazandığımda tekrardan eskisi gibi en iyi arkadaş olacağız. Bu arada bu rujun harika gözüküyor.

Sasha Banks : Biliyorum !

CJ Parker ringe geliyor elinde mikrofon var ve konuşmasına başlıyor.

CJ Parker : Geçen hafta olan bazı şeyleri sevmediğimi söylemek istiyorum. Xavier Woods lütfen buraya gelir misin?

Xavier Woods'un müziği duyuluyor, ringe geliyor.

CJ Parker: Aramızdaki bazı şeylerin elimizden kayıp düşmesini istemiyorum. Bir süredir ortalıkta gözükmüyordum, geçen hafta tekrar ringlere döndüm , aşırı istekliydim.Biraz kendime güveniyordum. Damarlarımda adrenalin pompalanıyordu sanki ve söylemem gereken her şeyi söyledim, ben buyum Xavier!

Xavier Woods :Herkes için tekrarlamak istiyorum. Geçen hafta karşılaştığın maçtan sonra çok heyecanlandın ve maçtan sonra 12 yaşında bir çocuk gibi konuya girmeye karar verdin. Geçen hafta Doktora'mı elde etmek üzere olduğumu söyledin, bu da aptal olmadığım anlamına geliyor. Aynı zamanda mantığımı da kullandığım anlamına geliyorBu senin için şanlı olmalı çünkü bu kafanın arkasından sarkan gökkuşağı renginde ki kuş yuvasını koparmamı sağlayan tek şey mantıktır.

CJ Parker : Bu şeylerin böyle bitmesi gerekmez. Bu gece buraya zeytin dalı uzatıp özür dilemek için geldim. Ben barış istiyorum ve inanıyorum ki sen de bunu kabul edeceksin.

İkili arasında barış sağlanacakken CJ Parker, Xavier Wood'a saldırıyor. Bunun böyle olmasını istemezdim sadece özür dilemek istedim diyor. Sıradaki maçımıza geçiyoruz.

Bull Dempsey vs Angelo Dawkins - Single Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.İkili lock-up yaparak maça başlıyor. Bull üstün çıkıyor. Angelo'yu yere fırlatıyor. Angelo'dan bir yumruk tekrar lock-up yapıyorlar.Bull Headlock bağlıyor,Angelo kurtuluyor. Angelo'dan seri yumruklar iplere gidiyor dönüşte ise Bull'un ayaklarından tutup devirmeye çalışıyor. Bull düşmüyor ve Angelo'nun üzerine oturuyor.Bull'dan Elbow Drop'lar tekrar Headlock bağlıyor. Angelo'yu yakalayıp bir Headbutt. Elbow vuruşlara devam ediyor, tuş deniyor. Angelo kurtuluyor, Angelo'yu ringin köşesine götürüp yumruklamaya devam ediyor. İkili karşılıklı yumruklaşıyor.Angelo'dan Superkik ardından seri yumruk darbeleri ve Dropkick. Angelo iplere gidiyor dönüşte Bull'dan bir Shoulder Block. Angelo'yu kaldırıyor ve Big Bulldozer! Tuş deniyor ve tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan: Bull Dempsey

Bull Dempsey
: Ben bir yıkım topuyum ve NXT Şampiyonu olana kadar durduralamayacağım.

Tyson Kidd & Justin Gabriel (/w Natalya) vs Adrian Neville & Sami Zayn - Tag Team Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.Tyson ile Neville maça başlayan ikili oluyor.İkili lock-up yapıyorlar. Kidd üstün çıkıyor ama Neville takla atarak kurtuluyor. Zayn tag alıyor, Zayn'dan dirsek darbeleri. Tekrar Neville tag alıyor. Neville Arm Lock bağlıyor.Zayn tekrar tag alıyor. Zayn'dan chop vuruşlar. Tyson Kidd'in kollarına diziyle bastırıyor. Kidd'den bir tekme ve Justin Gabriel tag alıyor. Zayn'dan bir Slam ve tekrar Neville tag alıyor.Neville'den Corkscrew ardından tuş denemesi. Tuş denemesi başarısız oluyor. Gabriel'den yumruk darbeleri Tyson Kidd tag alıyor. Neville'yi ringin köşesine yolluyor. Neville atlayarak kurtuluyor diğer ringin köşesine basıp Crossbody ile Tyson Kidd'in üzerine atlıyor. Tuş deniyor Tyson kolayca kurtuluyor.Zayn tag alıyor. Chop vuruşlara devam ediyor. Sami Zayn'dan Justin ve Tyson Kidd'e dirsek darbesi. Reklamlara gidiyoruz, döndüğümüzde ise Justin Gabriel Arm Lock bağlıyor. Tyson tag alıyor. Tyson'dan ardı ardına yumruk darbeleri ve Zayn'ı delice tekmelemeye devam ediyor. Gabriel tag alıyor iplere gidiyor dönüşte bir Dropkick. Tuş deniyor, Zayn kurtuluyor. Tyson tag alıyor iplere gidiyor ve Superkick. Tuş deniyor tekrar Zayn kurtuluyor.Justin tag alıyor. Yumruk darbeleri ve Slam. Zayn'ı yakalıyor ringin köşesine yolluyor. Üzerine giderken Zayn kurtuluyor ve Neville tag alıyor. Neville'den ardı ardına Clothisline,iplere gidiyor dönüşte bir Dropkick vuruyor ardından tuş deniyor. Ama başarısız oluyor. Neville'den ringin köşesinde duran Tyson Kidd'e bir tekme. Neville şimdi Justin Gabriel'i kaldırıyor ve PowerBomb.Tuş deniyor içeri giren Tyson engel oluyor. Tyson tag alıyor aprondan iplere basıp atlıyor ama Neville'den Superkick!Tuş deniyor, Tyson kurtuluyor. Neville ringin köşesine çıkıyor. Tyson iplere dokunarak düşürüyür onu. Tyson'dan bir Dropkick ve tuş denemesi. İçeri giren Zayn engel oluyor.Justin ile Sami Zayn ringin dışında kavgaya tutuşuyor. Tyson, Neville'yi kaldırıyor iplere yolluyor. Neville eğilerek kurtuluyor ve ringin dışında duran Gabriel'in üzerine atlıyor. Bu sırada Zayn ringin köşesine çıkıyor, Crossbody ile Tyson Kidd'in üzerine atlıyor. Tuş deniyor ama başarısız oluyor.Zayn'dan yumruk darbeleri, Tyson Kidd'i ringin dışına yolluyor. Zayn iplere gidiyor ve Tyson ile Gabriel'in üzerlerine atlıyor. Tekrar ringin içindeyiz. Tyson bacağından sakatlanmış, Natalya yanına gidip iyi olup olmadığını soruyor. Bu sırada Zayn saldırıyor, Tyson, Natalya'ya çarpıyor. Nattie ringin dışına düşüyor. İkili şaşkın şaşkın bakarken Tyson'dan Roll-up pinfall tuş denemesi. Tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan: Tyson Kidd & Justin Gabriel (w/Natalya)

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: