17 Temmuz 2014 | NXT Şov İncelemesi


Beautiful Madness

Heavy In Your Arms
Katılım
7 Tem 2023
Konular
144
Mesajlar
1,579
Beğeni sayısı
218
PG Nakit
2,055
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Rhea Ripley
Hazırlayan : Beautiful Madness ( Reckless Behaviour)
NXT-Logo-2013-New-620x250.png

Şirket: World Wrestling Entertainment
Tarih:17 Temmuz 2014
Yer: Full Sail University, Winter Park Florida


Pyrolar eşliğinde şov başlıyor. Geçen haftadan görüntüler izliyoruz ardından gecenin ilk maçına geçiyoruz.

The Vaudevillians ( Aiden English & Simon Gotch) vs Enzo Amore & Colin Cassady - Tag Team Match


Zil çalıyor ve maç başlıyor. ilk olarak Aiden English ile Enzo Amore başlıyor. Lock-up yapıyorlar. English üstün çıkıyor, tekrar lock-up bu sefer Enzo Amore üstün çıkıyor. English'i iplere yolluyor dönüşte çelme atarak yere düşürüyor. Ardında Enzo'Dan seri yumruklar ringin köşesinde duran English'in üzerine koşuyor. English'den dirsek darbesi ve DDT denemesi, Enzo kurtuluyor. Big Cass tag alıyor. Big Cass'den dirsek darbeleri, ardından chop vuruşlar. Simon tag alıyor.Big Cass'den sert bir diz darbesi, ardından tauntunu yapıyor.Bu sırada bir müzik duyuluyor ringin girişinde gözüken The Legionnaires dikkatini dağıtıyor. Bu sırada Simon'dan Roll-up pinfall tuş denemesi, tuş denemesi başarılı oluyor.


Kazanan: The Vaudevvillians

CJ Parker vs Xavier Woods - Single Match


Zil çalıyor ve maç başlıyor. İkili lock-up yaparak başlıyorlar. Woods üstün çıkıyor. Hakem ikiliyi ayırıyor. Tekrar lock-up, Woods üstün çıkıyor ve Arm Lock denemesi. Parker'dan dirsek darbesi, iplere gidiyor dönüşte Woods'dan bir Dropkick, tuş denemesi. Parker kolayca kurtuluyor.Woods'dan yumruk darbeleri, Parker tekme ile karşılık veriyor. Woods iplere gidiyor dönüşte bir Hurricanrana. Parker ringin köşesinde beklerken, Woods koşarak üzerine gidiyor ve Honor Roll! Woods'dan chop vuruşlar,Parker iplere gidiyor dönüşte bir Clothisline. Woods'u yerde yumruklamaya devam ediyor. Ardından Chinlock bağlıyor.Woods kolay kurtuluyor ve Uppercut vuruyor. Tekrar chop vuruşlar, iplere gidiyor Clothisline. Parker ayağa kalktığı an üzerine koşuyor. Parker onu kaldırıp aprona bırakıyor. Woods'dan bir Superkick ardından DDT ve tuş denemesi. Tuş denemesi başarısız oluyor. Woods ringin köşesine çıkıyor. Parker'ın üzerine atlıyor ama Parker kenarı kaçılarak kurtuluyor. Parker'dan bir Superkick denemesi, Xavier kurtuluyor ve iplere gidip Roll-up pinfall denemesi.Parker iplere tutunuyor ve şimdi Parker'dan Roll-up pinfall tuş denemesi. Tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan: CJ Parker

Arka alandayız. Devin Taylor ile Sami Zayn bizlerle.


Devin Taylor : Bayanlar ve Baylar konuğum Sami Zayn'e hoş geldiniz deyin. Zayn bu akşam olacak maçın hakkında ki düşüncelerin neler?

Sami Zayn : Tyson Kidd'in NXT'de şova çıktığından beri kendini beğenmiş gibi hissediyorum.Şimdi gerçek Tyson Kidd'i görüyoruz. Korkak, kendini beğenmiş, bencil. Tyson Kidd, karısının başarısının gölgesinde kalması konusunda açıkça endişeli ve güvensiz. Bir kaç ay önce sorsaydın çok memnun olurdum ve Tyson Kidd ile güreşirdim. Şimdi ise bu sadece onu utandırmakla ilgili ve bu gece yapacağım şey de tam olarak bu.

Alexa Bliss vs Sasha Banks - Single match

Zil çalıyor ve maç başlıyor. Sasha atağa geçiyor, Alexa kurtuluyor ve Roll-up pinfall tuş denemesi. Tuş denemesi başarısız oluyor.Sasha'dan yumruk darbesi, Alexa kurtuluyor ve iplere gidiyor. Dönüşte ise Alexa'dan tekrar Roll-up pinfall tuş denemesi. Sasha yine kurtuluyor. Sasha'dan bir Dropkick, ardından Alexa'yı yere fırlatıyor. Alexa'nın saçlarından tutup iplere yolluyor. Dönüşte Alexa'dan Roll-up pinfall tuş denemesi. Sasha kurtulup bir diz darbesi vuruyor.Alexa'yı kaldırıyor ve ringin köşesine koyuyor ve Double Knee Stomp! Tuş denemesi, Alexa kurtuluyor. Sasha şimdi ChinLock bağlıyor. Alexa yumruk darbeleri atarak kurtuluyor. Sasha, Alexa'yı ringin köşesine yolluyor üzerine giderken Alexa'dan bir dirsek darbesi. Alexa'dan Dropkick ama Sasha onu yakalıyor ve Straight Jacker Backbreaker! Ardından Banks Statement bağlıyor. Alexa hemen pes ediyor.

Kazanan : Sasha Banks

Arka alandayız. Devin Taylor ile Tyler Breeze bizlerle.


Devin Taylor : Tüm NXT dünyası bu soruyu merakla bekliyor. Adrian Neville, NXT şampiyonluğu için ne zaman karşılacaksın?

Tyler Breeze : Bugünlerde herkes acele ediyor. En iyi fırsatları almak için süpermarketlere, en iyi ayakkabıları almak için alışveriş merkezlerine koşuyorlar. Şimdi de herkes bu sonuç için koşuyor ama ben bunu şimdi o çirkin adam'dan almak istemiyorum. Adrian Neville NXT Şampiyonu mu oldu? Bu şeyler zaman alır. Versace Konağı bir günde inşa edilmedi. Birkaç hafta önce dediğim gibi, trajik bir şekilde bir kaza geçirdim ve o gece bile rekabet edemedim. Ancak şanslıyım, konuştuğumuz gibi, Neville aramızda ki maç için sözleşmemizi hazırlayan menajerim var. Ancak, hepimizin bildiği gibi, yasal sözleşmeler birkaç saat içinde oluşturulmuyor. Bu nedenle şimdi herkes benim MTV Avrupa Müzik Ödüllerini kazanan müzik video'ma bakabilir.Prens çok güzel.

Tyler Brezee'in müzik videosun'dan bir kaç kesit izliyoruz. Ardından geçen hafta Tyson ile Zayn maçında Natalya'nın aprondan yere düşmesini ve bunu fırsat bilen Tyson Kidd'in tuş yapıp maçı kazanmasının videosunu izliyoruz. Ardından spikerlerini sorularını yanıtsız bırakan Nattie'nin görüntülerini izliyoruz.

Tekrar arka alandayız. Tyson Kidd ile Devin Taylor var.



Devin Taylor : Şu an yanımda WWE Süperstarı Tyson Kidd var. Bu geceki maçına geçmeden önce geçen hafta Natalya hakkında olanlar ile ilgili konuşmak istiyorum.

Tyson Kidd :Karımı ve ailemi sormak için zamanını harcıyorsun. Bu akşam Sami Zayn ile konuştuğunuzda onun ailesiyle ilgili soru sormadın ya da erkek ve kız kardeşlerinin Noel için ne getirdiğini sormadın, o zaman neden böyle bir soruyla zamanımı harcıyorsun? Geçen hafta ki takım maçımda Sami Zayn'i nasıl yendiğimi konuşmalıyız. Eşim Natalya'ya gelirsek kendisi eski WWE Divas şampiyonu kendine bakabilir. Ringde kazalar olabiliyor ama bu gece Sami Zayn'ı yendiğimde bu bir kaza olmayacak.

Adam Rose vs Jason Jordan - Single Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.İkili lock-up yapıyorlar. Rose üstün çıkıyor, Jason'a Headlock bağlıyor. Jason kurtuluyor ve bir yumruk. Rose'u ringin köşesine yolluyor. Üzerine giderken Rose'dan dirsek darbesi ardından şirin hareketler yapıyor. Jordan sinirleniyor ve tekme atıyor.Jordan, Rose'u ringin köşesinde yumrukluyor. Ardından üzerine koşarak bir Clothisline. Hemen bir Suplex ve tuş denemesi. Adam Rose kurtuluyor. Jordan iplere gidiyor dönüşte bir Dropkick vuruyor.Tuş deniyor, tuş denemesi başarısız oluyor. Jordan şimdi Headlock bağlıyor. Rose kurtuluyor ve bir tokat vuruyor. Rose'dan seri yumruk darbeleri ardından Atomic Drop. İplere gidiyor dönüşte ise Spinning Neckbreaker.Jordan, Rose'u ringin köşesine yolluyor. Üzerine giderken Rose'dan bir dirsek darbesi. Rose ringin köşesine çıkıyor ardından Hurricanrana! Rose şimdi de ringin köşesinde duran Jordan'a Bronco Buster yapıyor. Ardından Party Foul! Tuş deniyor ve tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : Adam Rose

Arka alandayız. Devin Taylor ile Kalisto bizlerle.


Devin Taylor: Şimdiki konuğum Kalisto'ya hoş geldiniz deyin.

Kalisto : Ha ha! Nasılsın? Como estas?

Devin Taylor : Gracias ( Teşekkürler) sen nasılsın?

Kalisto : Muy muy bien ( Çok çok iyi)

Devin Taylor : NXT Tag Team şampiyonluğu için bir rakibin oldu. Tyler Brezee'i yenmeye çok yaklaşmıştın neler hissediyorsun?

Kalisto : Yenilgilerimi konuşmak yerine gelecekteki kazanacağım maçları konuşmayı tercih ederim.

The Vaudevillains ikilisi yanlarına geliyor. Ellerinde takım arkadaşın nerede yazılı tabela var.


Kalisto : Ne yapıyorsun? El Local ile yollarımızı ayırdık. Yeni takım arkadaşı bulup siz ikiniz ile gelecek hafta karşılaşacağız. Sorun ne dilsizler.

Kalisto oradan kaçıyor ve sıradaki son maçımıza geçiyoruz.

Sami Zayn vs Tyson Kidd - Single Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor. Tyson Kidd direk dışarı çıkıyor. Hakem uyarıyor kendisini. Tekrar dışarı kaçıyor, hakem saymaya başlıyor. İkili lock-up yapıyorlar. Kidd üstün çıkıyor iplere gidiyor dönüşte tekrar ringin dışına kaçıyor. Tyson titriyor chatnleri duyuluyor. Tyson tekrar ringin içine giriyor. Zayn'dan Clothisline ardından Tyson'u iplere yolluyor dönüşte Suplex. Zayn'dan Helluva Kick denemesi, Kidd tekrar ringin dışına kaçıyor.Zayn aprona çıkıyor ve Superkick ardından ringin dışına iniyor. Kidd'i kaldırıyor ve Suplex. Reklamlara gidiyoruz. Döndüğümüzde,Kidd'den tuş denemesi ama başarısız oluyor. Kidd şimdi Headlock bağlıyor.Zayn kurtuluyor. Kidd'den seri tekmeler ardından Zayn'ı ringin köşesine asıyor. Zayn'ın üzerine koşarak bir Dropkick vuruyor.Tyson Kidd'den bir Neckbreaker ardından tuş denemesi. Tuş denemesi başarısız oluyor. Tyson tekrar bir Headlock bağlıyor.Sami yumruk darbeleri atarak kurtuluyor ardından iplere gidiyor ve dönüşte Dropkick. Kidd tekrar ringin dışına kaçıyor. Zayn iplere basıp bir Arabian Press. Tekrar içeri giriyorlar. Zayn ringin köşesine çıkıyor ve Kidd'in üzerine Crossbody yaparak atlıyor. Tuş deniyor ama başarısız oluyor.Tyson Kidd'den Leg Drop ve tuş denemesi. Zayn kurtuluyor,Zayn'dan dirsek darbesi, Kidd'de karşılık olarak German Suplex yapıyor. Tuş deniyor, Zayn kurtuluyor. Kidd ringin köşesine çıkıyor ve Elbow Drop denemesi. Zayn kurtuluyor ve Blue Thunder Bomb! Tuş deniyor,Kidd kurtuluyor.Kidd'den bir Dropkick ardından ringin köşesine çıkıyor.Zayn'in üzerine Crossbody ile atlıyor. Kidd tuş deniyor ama tuş denemesi başarısız oluyor.Kidd şimdi de Sharpshooter bağlıyor. Zayn iplere tutunarak kurtuluyor, Kidd tekrar ringin köşesine çıkıyor, Zayn onu yakalıyor ve Faceburst ardından Koji Clutch bağlıyor. Kidd kolay bir şekilde pes ediyor.

Kazanan : Sami Zayn
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: