24 Temmuz 2014 | NXT Şov İncelemesi


Beautiful Madness

Heavy In Your Arms
Katılım
7 Tem 2023
Konular
144
Mesajlar
1,579
Beğeni sayısı
218
PG Nakit
2,055
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Rhea Ripley
Hazırlayanlar : Beautiful Madness ( Reckless Behaviour) , deathcrushh

NXT-Logo-2013-New-620x250.png


Şirket: World Wrestling Entertainment
Tarih:24 Temmuz 2014
Yer: Winter Park, Florida


Pyrolar eşliğinde şov başlıyor. Geçen haftadan görüntüler izliyoruz ardından gecenin ilk maçına geçiyoruz.

The Ascension vs Aaron Solo & Johnny Vandal|Tag Team Match


Zil çalıyor ve maç başlıyor. Viktor ile Vandal maça başlıyorlar. İkili lock-up yapıyorlar, Vandal üstünlüğü ele alıyor derken Viktor'dan Back Drop geliyor. Ardından Vandal'ı ringin dışına yolluyor. Konnor ve Aaron tag alıyor. Aaaron'dan bir chop vuruş geliyor pek fazla etki etmedi gibi. Konnor, Aaron'u iplere yolluyor dönüşte ise Shoulder Block vuruyor. Konnor'dan seri tekmeler geliyor. Ardından koşarak bir tekme vuruyor. Adam çıldırdı resmen. Bu sırada Viktor koşarak köşede duran Aaron'a Dropkick vuruyor. Bu sırada Viktor ve Konnor Vandal'a The Fall Of Man yapıyorlar. Viktor tuşa gidiyor. Tuş denemesi başarılı oluyor ve maçı kazanıyorlar.

Kazanan: The Ascension

Tyler Breeze vs Mojo Rawley |Single Match


Zil çalıyor ve maç başlıyor. Rawley, Breeze'i ringin köşesine götürüyor. Breeze mızmızlanıyor, hakem ayırıyor ikiliyi. Ardından Tyler Breeze'dan Beauty Shot geliyor. Tuş deniyor tuş denemesi başarılı oluyor ve maçı kazanıyor.

Kazanan : Tyler Breeze

Charlotte Flair vs Summer Rae|Single match


Zil çalıyor ve maç başlıyor. Karşılıklı birbirlerini ittiriyorlar, Flair bir tokat vuruyor. Sinirlenen Rae, Charlotte'un üzerine atlıyor. Mahalle kavgasına döndü. Flair, Rae'yi ringin köşesine fırlatıyor ardından seri tekmeler vuruyor. Hakem araya girip ayırıyor. Ardından Flair bir Clothisline vuruyor. Tuş deniyor ama başarılı olamıyor. Charlotte'dan diz darbeleri geliyor ardından Figure 4 Head Lock bağlıyor. Summer Rae kurtulmaya çalışsa da başarılı olamıyor. Charlotte üstünlüğü bırakmaya niyetli değil. Rae acı içinde kıvranırken, birden kurtulmayı başarıyor. Charlotte'a durması için yalvarıyor. Üzerine doğru gelen Flair'i ringin dışına yolluyor. İkili tekrar ringin içinde. Rae tuş deniyor ama başarılı olamıyor. Rae, Flair'i ringin köşesine götürüp seri tekmeliyor. Seni yeneceğim Charlotte diyor, Flair kızı bir tokat daha vuruyor. Rae sinirleniyor ve Flair'e bir Slam yapıyor. Tuş deniyor, başarısız bir tuş denemesi. Rae Figur 4 Leg Lock bağlıyor. Charlotte dirsek darbeleri atarak kurtulmaya çalışıyor. Rae tuş deniyor yine olmuyor. Rae'sen seri tekmeler ve bir tokat geliyor. Rae şimdi de Manovar bağlıyor. Charlotte sonunda kurtuluyor. ,İkili birbirlerine koşarak Double Clothisline yapıyorlar. Rae'den Roll-up, Charlotte kurtuluyor iplere gidiyor dönüşte de Rae'den Spinnig Kick geliyor. Tuş deniyor ama başarılı olamıyor. Charlotte'dan dirsek darbeleri ardından Clothisline geliyor .Tuş deniyor ama Rae kurtuluyor. Bu sırada Charlotte'dan Natural Selection geliyor. Tuş deniyor ve tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : Charlotte

The Vaudevillains vs Kalisto & Sin Cara |Tag Team Match


Zil çalıyor ve maç başlıyor. Maça Kalisto ile Aiden English başlıyor. İkili lock-up yapıyorlar. Kalisto üstünlüğünü koruyor. Headlock bağlıyor, Aiden English kurtulmak için çabalıyor. Sonunda kurtuluyor ve Kalisto'yu iplere yolluyor dönüşte ise Kalisto, Aiden English'i tutup fırlatıyor. Kolundan tutarak köşeye götürüyor ve Sin Cara tag alıyor. İkili'de takım çalışması Double Kick geliyor. Sin Cara tuş deniyor ama başarılı olamıyor. Sin Cara'dan chop vuruşlar ve tekme geliyor. Ardından iplere gidiyor, iplere basarak Crossbody ile English'in üzerine atlıyor. Sin Cara'dan yine chop vuruşlar tekrar iplere basıp Crossbody denemesi yapacakken, English'den Dropkick geliyor. Simon tag alıyor. Simon'dan ard ardına Uppercut ve chop vuruşlar geliyor. Ardından dirsek darbesi de vuruyor ve tuş deniyor. Tuş denemesi başarısız oluyor. Sin Cara'dan seri yumruklar geliyor. Roll-up yaparak tuş deniyor ama başarısız oluyor. Aiden English tag alıyor. English'den Necbreaker geliyor. Tuş deniyor ama başarısız oluyor. English'den seri tekmeler gelmeye devam ediyor. Tekrardan Headlock bağlıyor. Aiden English Sin Cara'yı bırakıyor ve Leg Drop vuruyor. Sin Cara'dan Suplex geliyor. Simon ve Kalisto tag alıyor. Kalisto iplere basarak Crossbody ile Simon'un üzerine atlıyor. İplere gidiyor dönüşte de Elbow Drop vuruyor. Tuş deniyor ama içeri giren English engel oluyor. Sin Cara'dan English'e bir Dropkick geliyor. Ardından English'in üzeirne atlıyor. Kalisto'dan Simon'a Salida Del Sol geliyor. Tuş deniyor ve tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : Kalisto & Sin Cara

Lana geliyor elinde mikrofon var ve konuşmaya başlıyor.


Lana
: Zdrasti, zdrasti ( Merhaba,merhaba) Amerika'da sizler film yıldızlarına, atletlere ,şarkıcılara, politikacılara bile tapıyorsunuz. Ama yıldızlar kaybolur. Rusya'da bizim bir kahramanımız var. Sizin Amerika başkanı sadece bir yıldız. Ama benim başkanım Vladimir Putin, o bir kahraman. Sadece Rusya'da değil tüm dünya'da kahraman. Bu ringde ki adam da sadece bir yıldız. Sen de diğer yıldızlar gibi yanarak kayacaksın. Şimdi yüksel Amerika !


Rusev Machka, Rusev Udyra! Rusev elinde Rus bayrağı ile ringe doğru geliyor.

Rusev :
Ben süper atlet Rusevim !

Adrian Neville vs Rusev |Single Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor. Neville iplere gidiyor dönüşte ise Rusev onu kaldırıyor ve fırlatıyor. Neville ayaklarının üzeirne düşüyor ardından iplere gidiyor ve Rusev tekrar yakalıyor onu. Rusev'den seri diz darbeleri geliyor. Ardından Suplex yapıyor. Şimdi Rusev'den tekmeler gelmeye başlıyor, seri elbow drop'lar da geliyor. Neville'yi kaldırıp ringin köşesine fırlatıyor. Ringin köşesinde tekmelemeye devam ediyor. Bu sırada Rusev bulgarca argo sözcükler kullanıyor. Tekmelemeye devam ediyor. Neville'den ilk yumruk darbesi geliyor. Rusev yine çıldırdı bulgarca bir şey olmadı diyor. Vur hadi vur hadi diye bağırıyor. Neville'yi tekrar köşeye fırlatıyor üzerine giderken Neville'den dirsek darbesi geliyor. Ardından Neville'den Big Boot geliyor. Rusev Neville'yi iplere yolluyor dönüşte ise Neville'den Dropkick geliyor. Neville seri tekmeler atmaya devam ediyor. Sinirlenen Rusev, boğazından tutuyor ve yere fırlatıyor. Ardından yerde yumruklamayı sürdürüyor, Şimdi Rusev, Neville'yi tekrar ringin köşesine fırlatıyor. Neville apronda kalıyor iplere basarak Missile Dropkick vuruyor Rusev'e. Lana çıldırıyor ayağa kalksana diye bağırıyor. Bu sırada nerden geldiğini bilmediğimiz Tyler Breeze ringe gelip, Adrian Neville'yi kışkırtıyor. Bu sırada Rusev'den Clothisline geliyor. Neville ayağa kalkıyor ve seri tekmeler atıyor ardından ringin köşesine çıkıyor bu sırada Tyler Breeze saldırıyor. Maç DQ ile son buluyor. Rusev saldırmayı sürdürüyor, hakemler bunu yapamazsın demelerine rağmen Rusev The Accolade bağlıyor.

Kazanan : By DQ , Adrian Neville



 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: