JBL: "WWE, Dolph Ziggler'a Daha Çok Değer Vermeliydi"

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,547
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Something to Wrestle'in son bölümünde konuk olarak yer alan eski WWE güreşçisi ve spikeri JBL, Dolph Ziggler hakkında övgü dolu sözlerde bulunmuş ve ayrıca WWE'nin ona yeterli kıymeti vermediği hakkında görüşünü belirtmiş.

"Dolph'u zamanında çok ve onu hep iyi güreşmeyen adamların karşısına çıkarırlardı çünkü Dolph'un bunun üstesinden gelebileceğini bilirlerdi. Gerçekten de tüm o maçları ben çağırırdım ve prodüksiyon toplantılarında yer alırdım. Kreatife dair kararlar muhtemelen orada kesinleştirilmezdi. Vince bazı şeylere karar verirdi sadece. Ama ben orada, prodüksiyon toplantılarında olurdum ve “Yapsa yapsa bunu [kötü güreşçilerle karşılaşmayı] Dolph yapar” diye duyardım. Dolph'un çok iyi olduğunu biliyorlardı, fakat bu onun ateşini söndürmezdi, çünkü o çok iyiydi. Ona daha çok değer vermeleri gerekirdi, çünkü o çok iyiydi. O kadar farklı şekillerde kendini gösterirdi ki Dolph'u herhangi bir durumda oraya koyabilirdiniz ve Dolph orada iyi olurdu."

kaynak

GBB

👑
Konular
62
Beğeni sayısı
2,877
PG Nakit
625
Katılıyorum. Her kalıba da girebilen bir adam ayrıca. Şirket yüzü de yapsan sırıtmaz son zamanlarında WWE'de takıldığı vaziyette de sırıtmaz. Yani yazık oldu demek biraz komik bence çünkü tonla kemer kazandı ama zamanında (2010-2014) Ziggler için beklenilen konum şirketin ana adamlarından birisi olması olduğundan bence tüm bu underrated muhabbeti dönüyor. Bu açıdan düşünürsek doğru Ziggler bence de underrated.

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Oversell'in sınır çizgisinde takılıp bu kadar rahatsız etmeden yapan ikinci bir adam yoktur; hayran olmamak elde değil. Sırf bu durum bile bendeki yerini ayrı yapıyor. Denilen şeye gelecek olursak @GBB 'ye tamamen katılıyorum. Ki WWE'nin mid card potasında tıkandığı süreçleri (yani çoğu zaman) gördükçe "büyük bir kurtarıcı olabilirmiş" diye içimden geçiriyorum.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi