RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟔𝟗

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
1578huj.jpg

PAYBACK #69
11 Nisan Cuma, 20:30 - C
Hare Field

Portland, Oregon

ŞOVU TAKİP ETMEK İÇİN NEDENLER

1- 2-Hour Payback!

2- Royal Rumble Galibi Roman Reigns Seçimini Açıklıyor!

3- Chamber Match Katılımcıları Belli Oluyor!

4- Vahşi Hayvanların Kapışmasına Şahitlik Ediyoruz!

5- MAIN EVENT:
PGW Tag Team Championship

??? vs. ???

EXCLUSIVE
a7cbwwr.jpg

Sami Zayn ile Khabib Nurmagomedov'u bir tırın içinde görüyoruz. Tır dar bir sokağa girmeye çalışıyor. Khabib tırı kullanırken Sami Zayn ise yanında.

Sami Zayn: Bazen de susup icraat yapmak önemlidir. Şurada duralım da biraz yolluk alalım. (Araç durur.) Salih abi! Bize bir yolluk yap!

Khabib Nurmagomedov: Şam'a gidiyoruz biliyorsun ona göre fazla iste. Boykotlu ürün alma.

Sami Zayn: Eczacı boykotu mu İsrail boykotu mu?

Khabib Nurmagomedov: Soykırım destekçilerinin ürünlerinden alma isimlerini telaffuz bile etmek istemiyorum.

Sami Zayn yollukları tedarik ediyor. Khabib ise kontağı kapatıyor ve arabayı biraz dinlendiriyor. Bir yandan da kamerayı kontrol ediyor. Chat bayağı aktif.

@khabibinkartali: KAHROLSUN İSRAİL!
@biscottfaravla: khabib abi senin ehliyet conoru görünce nasil da durmustu
@meshuroc: şam'a silah mı taşınıyor?
@samoş: bizim adam mert adam işte sami zayn!

Sami Zayn içeri girdikten sonra araba yeniden çalışıyor ve Khabib gaza basıyor. Araç ilerlemeye başlıyor. Uzun bir süre sonra Osmaniye sınırları içerisindeyken tır duruyor.

Khabib Nurmagomedov: Bu Will Ospreay kafiri niye ringe çıkmayı ısrarla reddediyor? Bir dövüşçünün güreşçinin yeri octagon değilse nedir?

Sami Zayn: Evet öyle. Fakat bu Will denen zat sahip olduğu değerlere ihanet eden bir hain. Ne kadar değerli bir cevher olduğunun farkında değil. Çok çabaladım ama bu ihanetin sonunu getiremedim.

@SamininSakalli: Sen bu vatan için çok şey yaptın!?
@DuritosCuBuN: Kendi değerini bilmeyenler sizin değerinizi nasıl bilecek a dostlar?
@samoş: Harika adamsın Sami Zayn.
@fathersplan29-0: Khabib abi sen de ringlere dön.

Araç artık Hatay'da sınır kapısında. Suriye'ye giriş yapıyorlar.

Khabib Nurmagomedov: Çok anlamıyorum şu yayın işlerinden ama çok fazla izleyici var galiba baksana.

Sami Zayn: Kaç saattir yoldayız hem insanlar böyle yayınları seviyorlar. Cesaret gösterip Suriye'ye Türkiye sınırından giriyoruz. Bazıları bir taraflarını kaldırıp iki adım ötedeki ringe çıkamıyor.

@ospreayinsoltassagi: oha çet ne diyo ya
@lastjediosman: sami abi haklı
@ikidenebonti: müthiş ikili
@dontbeapriestley: SAPLA

Artık Şam'a girdiler. Varmaları gereken yere varmak üzereler.

Sami Zayn: Yayının sonlarına yaklaşırken insanlara bir nasihat... bir nasihat ver ey kartal Khabib.

Khabib Nurmagomedov: Sizi değerli kılan şeyler için mücadele verin. İnandığınız şeyler ve sizi iyi yapan şeyler için. Bunlar için dövüşün. Mücadeleden dövüşten asla ve asla kaçmayın yoldaşlar.

@WillOsperay: İnandığım şey için mücadelemi veriyor ve spiker masasında kalıyorum. Dövüşümü sesimle yapıyorum. Siz ringte kendinizi paralamaya devam edebilirsiniz. Benim chatimden gelen arkadaşlar gerekli açıklamaları bana yapana kadar süresiz olarak banlanmıştır. Nasıl olur da bunlar benden fazla izlenirler ya?
@ospreayinsoltassagi: abim aciklayabilriim
@dontbeapriestley: abi şaka olsun diye gelmistik amaa
@SamininSakalli: kudur willcik kudur

Chat akmaya devam ederken Khabib kamerayı eline alıp oynamaya başlıyor. Sami Zayn ise aynadan arkaya doğru bakıyor. Tır ise ulaşması gereken yere ulaşmış durumda. Khabib kamerayı yerine koyarken düşürüyor. Sonrasında da yayın hızlıca kesiliyor.

ld1c3gj.jpeg

PYRO GÖSTERİSİ! PAYBACK #69 BAŞLIYOOOORRRRR!

oqpionq.png

Çoşkulu bir açılış gerçekleşiyor. Seyirciler oldukça heyecanlı. Çoğunlukla cheer geliyor. Arenada harika bir enerji olduğu söylenebilir. Fakat yine de yer yer boo ve bazı anti-PGW pankartları görmüyor değiliz. Son şovdaki süre anlamındaki uzunluk seyirciyi feci bezdirmiş durumda. Royal Rumble maçı bir türlü bitmek bilmemişti.

smackdown-jbl-michael-cole.jpg

Spiker masasındayız. Klasik PPV sonrası sohbeti için Michael Cole ve JBL bizleri karşılıyor. Bu sefer yanlarında Will Ospreay yok.

Michael Cole: İyi akşamlar sevgili seyirciler! Huzurlu (Will Ospreay'siz) bir 2-hour Payback şovuna hepiniz hoş geldiniz! Muhteşem bir Royal Rumble'yi geride bıraktık. Jack Perry kemerini koruyarak bu kritik dönemeci başarılı bir şekilde geçerken Bryan Danielson ne yazık ki bariyerlere çarptı. Üstelik kendisi Randy Orton tarafından sakatlanarak sezonu kapattı.

JBL: Geçmiş olsun Bryan. Kendisine acil şifalar diliyoruz. Umarız ki en kısa zamanda geri döner.

9xb07zf.png

Michael Cole: Geçen hafta zorlu ve oldukça uzun bir Royal Rumble mücadelesi gerçekleşti John. Tahminlerimiz ne yazık ki tutmadı. 30 adamdan yalnızca bir kazanan oldu: Roman Reigns! Kendisi sürpriz bir galibiyet alarak WrestleMania ana olayına gidiyor.

JBL: Sezon boyunca çok çalıştı, çabaladı ama bir türlü tırmanmaya çalıştığı o noktaya gelemedi Michael. Sezonun en kritik maçını kazanarak herkese burada olduğunu gösterdi. I acknowledge you, my Tribal Chief! Birazdan Roman'ın galibiyet konuşması için buraya geleceğini biliyoruz. Onun kimi seçeceğini duymak harika olacak.

Michael Cole: Ayrıca bu gece takımlar şampiyonluğuna yeniden merhaba diyoruz John! Fight Club öncesi boşa çıkartılmış, Rumble mücadelesinin tekil olması sebebiyle kimseye fırsat verilememişti. Artık zamanı, bu gece o kemerler yeni sahiplerine kavuşacak!

hq720.jpg

Müziğin girmesiyle seyirciler çoşuyor. O adam geliyor: 2025 ROYAL RUMBLE GALİBİ ROMAN REIGNS! Girişte görünüyor ve şehadet parmağını havaya kaldırarak tauntunu atıyor. Hemen yanındaki Enzo ve Heyman da onunla beraber taunt atıyor.

m3av13z.png
nah8pc0.png

Boynundaki ula fala ile beraber ringe ilerliyor Şef. Ağır ağır yürüyor, yolu sindirerek... Biraz sonra yavaşça ringe giriyor, sonra da tam ortaya geçiyor. Heyman ve Enzo ise arkasında. Seyircilerden şarkı şeklinde tezahürat geliyor: Roman-Roman-Reiiiiggnns. Roman-Roman Reiiiignnns. Roman-Roman Reiiiigns. Roman-Roman Reiiiigns. Enzo ve Heyman da çoşkuyla bu ezgiye eşlik ediyorlar. Özellikle Heyman kendinden geçiyor. Roman Reigns bu duruma gülüyor. Heyman'dan biraz sonra aldığı mikrofonu kullanarak konuşmaya başlıyor.

20231017_playlist--572589f00f3affbf32ed7762c8e1890e.jpg

"2025 Royal Rumble Winner" Roman Reigns: Portland, Oregon. Acknowledge me!

Seyircilerden yoğun cheer geliyor. Herkes onu tanıyor ve kabul ediyor!

"2025 Royal Rumble Winner" Roman Reigns: Beni kabul etmeniz gerekiyor, beni tanımalısınız. Masanın başında olduğumu gözler önüne serdim. 29 adamın hayallerini suya düşürdüm. Tek bir hedef uğruna tüm PGW'yi o ringden aşağıya attım. Yılın en zorlu maçını ben kazandım. Bu yüzden kim varsa hepsinin beni kabul etmesi gerekiyor. WrestleMania ana olayına gidiyorum ve Meksika'da saltanatımı resmi olarak başlatmak üzereyim. Kimse beni masanın başından kaldıramayacak, kimse o tahtın yanına dahi yaklaşamayacak. Meksika benim en büyük zaferim olacak. Sonra da PGW'nin en büyük saltanatını göreceksiniz. Bitmesi için dua edecekler. "Ölse de kurtulsak," diyecekler. Çünkü kimsenin mücadele için gücü kalmayacak. Ben, Roman Reigns... Beni ölümsüz zannedenler olacak. Gidin onlara söyleyin, geçen hafta 29 adamı devirdikten sonra beni artık kimse yıkamaz. Ben, Roman Reigns... Sizin Tribal Chief'inizim. Sizler ve PGW ise benim kabilemsiniz. Bu yüzden, ACKNOWLEDGE ME!

Cheer. Roman kısa bir süre duraksayıp seyircileri izliyor. Onlar Roman'a biat ederken kendisi konuşmaya devam ediyor.

20210205_SD_Vid_Roman--34527876065f4db8ee48efd44299bb52.jpg

"2025 Royal Rumble Winner" Roman Reigns: Son geri dönüşümü hatırlıyorum. SummerSlam'e PGW şampiyonluğu kazanmak için hazırlandım. Daha da önemlisi Jey Uso'yu evine, Bloodline'a döndürmeyi amaçladım. İnanın bana, bu olayların ardından çok sular aktı. Ama bir daha o kadar iddialı bir işin içinde yer almadığımı hiçbir zaman unutamayacağım. Yapılan sinsi planlar, kurulan hain tuzaklar... Şimdi onlarla barışmış olabilirim. Ama ailenin aslında kan bağından oluşmadığını öğrendiğimde hayatım değişti. Takıntılarımı bırakıp yol almaya başladım. O da bu yolculukta bana eşlik etti: Enzo Amore. (Ona dönüyor ve gülümseyerek bakıyor). Bu adam için her şeyi söyleyebilirsiniz. Ama o olmasa asla bu unvanı elde edecek gücü kendimde bulmazdım. O gece zorla takım olduğum bu adam, OG Bloodline'ı kurmamı sağladı. Wiseman... (Paul Heyman'a dönüyor). Sen benim her daim akıl hocamsın. Bu ulu kabileyi yönetebiliyorsam, Lockdown sonrası yeniden inşaa edebildiysem benim üzerindeki emeklerin sayesindedir. İkinize de teşekkür ederim. Beni ayağa kaldırdınız. Sizler sayesinde daha da büyük başarıları kucaklayabildim.

roman-reigns-paul-heyman.png
Enzo-Amore-2.jpg

Seyircilerden alkış geliyor. Tüm arena Roman Reigns'i alkışlıyor. Enzo cool bir şekilde Roman'a göz kırparak rica ederken Heyman abartılı tepkilerle Şef'i selamlıyor.

"2025 Royal Rumble Winner" Roman Reigns: Dwayne ile buzlar erimiş olabilir. Alberto ile kesişim kümesinin PGW olduğu işler yapılmış olabilir. Fakat sizler benim gerçek ailemsiniz. Bir illüzyona kapılmaya niyetim yok. WrestleMania: Mexico City'de o kutlu zaferi elde ettikten sonra yine yanımda olmanızı istiyorum. Son bir durak kaldı: No Way Out! Şampiyonlar en sert arenaya hazır olup olmadığını kanıtlamaya çalışırken orada, çemberlerin dışında sonuçları canlı takip edeceğim. Randy Orton... En prime döneminde olsan da Tribal Chief'i yenebilecek kadar iyi olduğunu zannediyor musun? İstediğin kadar geçmişe git, gelecekteki yıkımdan kaçamayacaksın. Ve Jack Perry... Günahlarla dolu PGW arenasındaki en büyük günah keçisi. İnan bana evlat, arkandaki Texas grubunun gazıyla bir yerlere gelmiş olsan da bu kocaman kabile karşısında hiç şansın yok.

Seyircilerden cheer gelirken Roman Reigns gülümsüyor. Hafif duraksayarak devam ediyor.

"2025 Royal Rumble Winner" Roman Reigns: Yalnızca bir tanesini seçerek yola devam etme hakkım var. Randy Orton veya Jack Perry... Bir haftadır tek düşündüğüm şey bu. Kararımı ise çoktan verdim.

Seyirciler çoşuyor. Roman Reigns seçimini yapmış. Roman hangi yolu seçeceğini açıklıyor! Arena pür dikkat oraya odaklanıyor.

İTİRAZ EDİYORUM!

Roman Reigns şaşırarak girişe bakıyor. Orada bir hareketlilik var. Bu itiraz eden densiz de kim böyle?

hq720.jpg

Luca Crusifino girişte görünüyor. Elindeki evrak çantası ile girişten ringe bakıyor. Roman Reigns onu süzüyor. Crusifino elindeki mikrofonla sakince konuşmaya başlıyor. Bu sırada ringe doğru yürüyor.

Luca Crusifino: Bay Anoa'i, kutlamanızı bölmek istemezdim. Lakin Prestige Grand Wrestling adlı firmada gün geçmiyor ki bir başka hukuksuzluk vuku bulmasın. Burası spor adı ile lanse edilen ve spor hariç her işin döndüğü paravan bir şirket. Özgeçmişim için kara bir leke... Fakat Don için burada bulunmak istiyorum. En azından bir süre buralardayım. Bu süreçte kanuna aykırı işlere sesimi çıkartmak ise böyle bir batakta bulunan benim gibi pırlantadan bir adam için zorunluluktur. Sizi bölmemin sebebi işte bu durum bayım. Yaptığınız hukuksuzluk yüzünden buradayım.

Roman Reigns şaşırarak ona bakıyor. Crusifino tek başına ringe giriyor. Sonra da Roman'ın karşısına dikiliyor. Enzo ve Heyman ise Roman'ın hemen yanında.

Luca Crusifino: Dün gece elektronik postalarımı incelerken gizemli bir ileti gözüme çarptı. "Royal Rumble Galibi Hukuksuzdur" başlığı ile paylaşılmış bir pdf dosyası elime ulaştı. Bu resmi belge, güreşçilerin Royal Rumble maçına girişleri için bir sıralama yapmakta. Prestige Grand Wrestling yönetimi tarafından imzalanmış, kaşelenmiş ve onaylanmış; aynı zamanda "Çok Gizli" olarak sınıflandırılmış bir doküman olduğu için resmi olduğunu söyleyebiliyorum. Şaşırarak inceledim. Sonra da Royal Rumble gecesi gerçekleşen maçı yeniden izledim. Belgeyi sırayla ve dikkatle takip ederken şovu da pür dikkat gözlemledim. İki güreşçi hariç her girişin belgedeki sıra ile aynı olduğuna şahit oldum. Fakat ilginçtir ki; Sting ile Roman Reigns'in giriş sıraları arasında nedensiz bir farklılık tespit ettim. Açıklamak ister misiniz bayım? Çünkü bu durum Royal Rumble galibiyetinize su düşürmekle kalmaz, WrestleMania'yı nezarette geçirmenize bile yol açabilir.

Seyircilerden yuhalamalar geliyor. Roman Reigns gülüyor. Ona yanıt vermek üzere mikrofonu ağzına götürürken Paul Heyman onu bölüyor. Avukatı olarak yanıt vermesi gerektiğini anlatıyor. Roman, üstada mikrofonu bırakıyor.

Paul-Heyman.jpg

Paul Heyman: Bay Crusifino, yıllardır çeşitli güreş firmalarında çalıştım ve bazılarını bizzat ben yönettim. PGW'da ise arka alanda neler döndüğünü gayet iyi biliyorum. İddialarınız asılsız olup müvekkilimi karalamak amaçlı bir senaryo oluşturulduğunu görüyorum. Haftalardır Prestige Grand Wrestling için gerçekleştirmeye çalıştığınız İtalyan bir gaye olmakla beraber okların kimi hedeflediği de çok bariz bir şekilde ortada. Roma'da gerçekleştiremediğiniz WrestleMania sizin ekip olarak ikinci mağlubiyetiniz. İlkini bizlerden ve özellikle Wes Lee'den aldınız. Üçüncü mağlubiyet ise zannediyorum ki Royal Rumble maçı sırasında yaşananlar olmalı. Belki Roman hatırlamaz ama kendisi sizi kolayca elerken ben orada, kazanılan bir puanlık hamleyi dikkatle izliyordum. Oynanan tiyatro tüm çıplaklığı ile ortada iken bence daha fazla konuşup bu ölümsüzleşmesi gereken anı öldürmeyin.

Luca Crusifino: Bay Heyman, bana olan suçlamalarınız çok cüretkar. Yıllardır saygıdeğer bir avukat ola-

maxresdefault.jpg

SUPERMAN PUNCH! Roman Reigns boş muhabbetlere dayanamayıp Superman Punch'ı vuruyor! Crusifino yere düşüyor. Hızla ayağa kalkarken Reigns koşuyor ve Clothesline ile onu ringdeki en üstteki iplerden fırlatıp dışarıya atıyor. Aynı Royal Rumble gibi. Luca Crusifino yere düşüyor, dışarıda!

apguyk1.png

Arka alandan koşarak gelen isimler var: Stacks ve Adriana Rizzo. Crusifino çenesini tutarak ayağa kalkarken Stacks ve Rizzo hemen onun yanında. Crusifino öfke nöbetleri geçiriyor ve bağırıyor. Onu bırakmalarını istiyor.

Luca Crusifino: BIRAKIN BENİ! BIRAKIN! (Crusifino silkelenip ayağa kalkıyor. Gözlerini pörtleterek Roman'a bakıyor). ROMAN REIGNS! TAKTIM OĞLUM SANA! TAKTIM LAN! YANLIŞ ADAMA BULAŞTIN OROSPU ÇOCUĞU! SENİ DOĞDUĞUNA PİŞMAN EDECEĞİM. SENİ YOK EDECEĞİM. BU KUTSAL SEKTÖRÜ LEKELEYEN TÜM AİLENİNİN BOKLU İZLERİNİ BU SEKTÖRDEN TEMİZLEYECEĞİM. ÖLECEKSİN ROMAN, ÖLECEKSİN! SÖZ VERİYORUM. SENİ ÖLDÜRECEĞİM ROMAN! ÖLECEKSİN!

Roman Reigns ve ringdekiler oldukça şaşkın. The Family de şaşırarak Crusifino'ya bakıyorlar. Avukat, nöbet geçiriyor gibi. Stacks bu durumu fark ederek tutuyor onu ve zorla arka alana doğru götürüyor. Rizzo da ona yardım ederken kameralar Crusifino'nun delirmesiyle kapanıyor.

4hioqql.gif

Serin bir esintinin kekik ve fesleğen kokularını karıştırdığı, iç açıcı bir deniz manzaralı mekandayız. The Don, İtalya'yı seyrediyor, gözleri açık. Düşünceleriyle barıştığı bir anda olduğunu gülümsemesinden anlıyoruz. Ekrana dönüp konuşmaya başlıyor.

4e5jb1q.jpg

Tony D'Angelo: Birini hayatıma dahil ettiysem, artık ailemdendir; daha önce dostluk eli uzattığım her kimi ise görmezden geliyorsam, çoktan düşmanımdır. Haftalar önce burada bir Meksikalıyı misafir ettim. Ona karşı dürüsttüm. Sohbet ettik biraz, yedirip içirdim ve uğurladım. Tam bir İtalyan misafirperverliğiydi.. "Samimiyet, saygısızlığı besler" demiş atalarımız. Ne acı bir gerçek. Hispanik Adam'ın o günden sonraki tavırlarını iç açıcı görmemiştim. Sanki... Sanki güler yüzümüzü bir çeşit saflık; hoşgörümüzü zayıflık olarak algılamış. Hoş, gelişmemiş medeniyetlerde genel kanı da bu şekildedir. Alberto Del Rio'nun, karteller ve faili meçhul cinayetlerle tanınan ülkesinin bakış açısını tıpatıp taşıması beni şaşırtmadı. Bizi, PGW'yi ele geçirmeye çalışan kötü niyetli insanlar olarak görmesi... Evet, sanırım bu. Onu hataya sürükleyen şey buydu. Oysa pazarlık masasını kuran bizdik. Üstelik avukatlarım, bunu yapmak zorunda olmadığımızı ısrarla söylemesine rağmen. Dava konusuna şimdilik girmeyeceğim, merak etmeyin. Onunla Crusifino ilgileniyor... Bence Rock'ın bu kadar ayak sürümesi, işleri çıkmaza sokması, Alberto Del Rio'nun berbat bir temsilci olmasıyla alakalı.

Sinirden gülüyor.

Tony D'Angelo: Eğer Bay Rock, göğün 7 katmanından inme nezaketini gösterip yüz yüze görüşmemizin yolunu açarsa işlerin bir çırpıda halledileceğini düşünüyorum. Fakat dediğim gibi, bir ailem var. Bir mirasımız, geleneğimiz ve daha da önemlisi ortak bir hayalimiz var. Dikkat edin! Bugüne dek hiçbir hayalim suya düşmedi. İşlerin hızlanmasını ummak ve prosedürel kısmı işinin ehillerine devrederek, ringe, PGW'nin tozunu yutmaya koyulduk ve (sırıtıyor).... İlk fark ettiğim şeyin ne olduğunu size söyleyeyim mi? PGW'nin "yüzü" denilen adamın zayıflığı. Onunla Rumble öncesi son Payback'te ve Royal Rumble'da denk geldik. "Bu mu?" dedim kendi kendime. "Bu mu, Tony? PGW'yi iki senedir domine eden, her afişte yüzü olan, her şovda ana gösteriyi işgal eden adam... Bu mu Tony?" Bunun hangi anlamlara gelebileceğini düşünebiliyor musunuz? Belki de kötü bir güreşçi olan Alberto Del Rio değildir... Belki de PGW, zannettiğiniz kadar iyi değildir. Belki de PGW, kötüdür. Vasattır. Neden olmasın? Bunun cevabını kendime vermek istiyorum. Çünkü PGW, gelecek planlarımın büyük bir parçası. Bunu görebilmenin tek bir yolu var: "La Cara" Alberto Del Rio'yla bir kez daha karşılaşmak. Onu ezeceğim. Onu aşağılayacağım. Botlarımın altında ezilen kafasına bakacağım ve kendime "iyi ki burayı kurtardın Tony" diyeceğim. "Yetiştin ve PGW'yi kurtardın." Bunu yapmaya cesareti var mı? Arkasına Rock'ın gizli elini almadan, onun gölgesinin uğramadığı, sıkı bir maçta... Ona neden "La Cara" denildiğini kanıtlamaya cesareti var mı? Ben ona "La Piyon" diyorum. O bir piyon. Rock'ın piyonu. Ama günün sonunda oyun elbet biter... Şah da piyon da aynı kutuya konur.

k0tnkfq.png

Kameralar kapanmıyor. En az Tony'nin bulunduğu mekan kadar havadar, günlük güneşlik bir Meksika manzarasına geçiyoruz. Alberto Del Rio kafasında inşaat mühendislerinin taktığı turuncu baretlerden, elinde birtakım dosyalar, sağa sola emir yağdırıyor. Burası WrestleMania: Mexico City'nin düzenleneceği Estadio Azteca! WrestleMania için hazırlıklar şimdiden başlamış bile. Alberto da burada sorumluluk almışa benziyor. Koşuşturmaca dolayısıyla ciddi suratı, ekranı gördüğü gibi gevşiyor. Gülümseyerek kameraya dönüyor.

Alberto Del Rio: WrestleMania geliyor, ha? Büyük vitrin, büyük şov… Elbette ben olmadan bir anlamı yok. El Patron burada, merak etmeyin. Rey’in dölü sakatlandıktan sonra, 'Meksikalı istilası' diye korkutulan bu şirkette geriye kim kaldı? Bir kişi. Ve o kişi… El Patron. Ama hey, üzülmeyin. Size bir Meksikalı yetiyor zaten. Çünkü bu adam, bir ülkenin değil, bir dönemin yüzü. Dünya Şampiyonluğu mu? Üç kere başardım. Ve yazdığım her satırda başrol benimdi. Şampiyonluklar? Cebimde. Sahi, bana bir şey söyleyin… Sizi en son ne zaman hayal kırıklığına uğrattım? Hadi düşünün. Bekliyorum. Beni sevmek zorunda değilsiniz. Bu, herkesin harcı değil. Ama saygı? Saygı, bir seçim değil. Saygı, beni izleyip susmak zorunda kalmanızdır. Çünkü ben artık PGW'nin yüzü değilim… Ben PGW'nin ta kendisiyim. Soy yo.

Alberto Del Rio: Son zamanlar hayli renkli geçiyor. Güya kendilerini mafya sanan birkaç çapulcu, PGW’ye dadanmış. Ellerinde bir teklif... Ama altına gizli tehditler sıkıştırmayı da ihmal etmemişler. Hijos de puta... Gerçekten de Meksika çocuğuna bunu yedireceğinizi mi sandınız? Parayı veren düdüğü çalar, evet. Ama cüzdanın boşsa... sadece kalabalık yaparsın. Don Corleone’nin TikTok versiyonu... Sana sesleniyorum. Obez, terli, Twitch yayıncısı tipiyle ortalıkta dolaşan şu zavallı herif... Royal Rumble’da beni elediğini anlatıyormuş sağda solda. Güya zafer kazanmış. Hahaha. Beni eleyerek ne kazandığını sanıyorsun? Bir hatıra mı? Bir övgü mü? Orospu çocuğu... Rumble’a ihtiyacım var gibi mi görünüyorum? Dürüst olalım: Elbette ben de kazanmak isterdim. Herkes ister. Ama o gece, yüzde yüzümle orada değildim. Belki bir hataydı. Belki değil. Ama gerçek şu ki, o maçı ikimiz de kazanamadık, Tony. Küçük şeylere anlam yüklemek seni sadece küçültür. Senin ne yapmaya çalıştığını biliyorum. Ringime çöreklenip dikkat çekmeye çalışıyorsun. Havla, Tony. Ne kadar havlarsan, o kadar fark edilirsin… değil mi? Ama dikkat et, havlayan köpek ya ısırılır ya da susturulur. Ve seni uyarmış olayım: Bu arenada oyunları ben kurarım. Senin kurduğunu sandığın planlar bile, aslında benim satranç tahtamdaki piyonlardan ibaret. Bu senin kaderin. İtalya’yı unut, Tony. Meksika’ya kucak aç. Burası benim ülkem… Ve bu ülkenin dünyaya sunduğu tek gerçek isim var: Alberto. Del. Riiiooo.

Alberto karizmatik bir şekilde göz kırpıp bir yere doğru ilerlerken WrestleMania: Mexico City döneminde sergilenmek üzere hazırlanmış bir büste varıyor.

mxpr0d7.png

Bu Alberto Del Rio'nun büstü! Arenanın dışına konuşlandırılmış. Sunuma tamamen hazır... Alberto Del Rio gururla, gözleri parlayarak ona bakıyor. Gülmekten kendini alamıyor tabii. Heykele sarıldıktan sonra heykelin pozunun aynısını vererek kameralara dönüyor. Reklamlara gidiyoruz.

4hioqql.gif

zack_ryder.0.0.png

PGW Pure Şampiyonu Matt Cardona stage'de beliriyor. Kemeri omzunda yavaş adımlarla ringe doğru yürüyor. Ringe girmeden önce kemerini havaya kaldırıyor. Sonrasında çelik merdivenden çıkıyor ve ringe giriyor. Kemerini yeniden havaya kaldırıyor ve rakibini beklemeye başlıyor.

(Telefon sesi)
Yasemin, benim seninle konuşmak istediğim bir şey var. Önemli.. Aslında ben bunu.. epeydir konuşmak istiyordum ama.. işte bir türlü olmadı bu..

Drew-McIntyre-August-22.jpg

"SERPENÇE" Drew Mcintyre yavaş adımlarla stage'de beliriyor. Yüzünde çok ciddi bir ifade var. Elindeki kılıcı omzuna dayıyor. Yavaş adımlarla ringe doğru yürümeye başlıyor. Yavaş adımlarla ve depresif bir ruh haliyle ringe yürüyor. En sonunda ringe girmeden kılıcını apronun oraya bırakıyor ve çelik merdivenlere yöneliyor. Çelik merdivenden çıkıyor ve ringe giriyor. Matt Cardona'yı şöyle bir baştan aşağı süzüyor ve köşesine geçiyor. Anonslar yapılıyor. Hakem kemeri havaya kaldırıyor. Son kontroller yapılıyor. Hakem zili çalıyor.

Pure Championship Open Challenge
Drew McIntyre vs. Matt Cardona (c)

Missile+Dropkick+From+The+Apron.gif

Maç başladı. Cardona chain wrestling için daha temkinli yaklaşırken Drew aniden bir gut kick'i yapıştırıyor ve sonrasında üst üste sert yumruklarla Cardona'yı köşeye taşıyor. Köşede sıkıştırıp tekmelemeye başlıyor. Hakem sayıyor 1......2.....3......4.... hakem ayırınca Drew bırakıyor. Sonrasında geri geri çekiliyor ve tekrar üstüne koşuyor fakat Cardona seri bir Boot'u suratına çakıp Drew'u sersemletiyor. Peşine Top Rope'a fırlıyor ve bir Dropkickle Drew'un üstüne uçuyor. Drew kalkıyor. Cardona üst üste yumruklarla Drew'u köşeye taşıyor. Ardından geri geri çekiliyor ve koşarak bir Clothesline'la Drew'u ring dışına postalıyor. Drew orada ayaklanırken hızla baseball slide'ı oturtuyor! Drew bu hareketi yedikten kısa bir süre sonra ayaklanırken Cardona aprona geçiyor ve hızla arkasından Dropkickle uçuyor!

Avalanche+Celtic+Cross.gif

Cardona, Drew'u ringe atıyor. Sonrasında aprona çıkıyor ve Slingshot Splash! Tuşa gidiyor. 1........2..... KICKOUT! Cardona hızla chinlocka alıyor. Drew ayaklanıyor. Kalkmayı başarıyor ve Matt'in karnına karnına yumruklar savurarak kurtulmayı başarıyor. Ardından Cardona'yı tutuyor ve Irish Whipe yolluyor. Fakat Cardona bunu tersine çeviriyor. Cardona eğiliyor. Drew kafasına sağlam bir tekmeyi vuruyor. Sonrasında Knife Edge Chopla Cardona'yu yere yığıyor. Hızla Tuş sayıyor. 1..........2.... KICKOUT! Drew tepesine çıkıyor ve Cardona'yı yumruklamaya başlıyor. Ardından kaldırıyor ve kolundan tutarak hızla köşeye doğru fırlatıyor! Cardona köşeye çok sert çarpıyor! Drew köşede kaldırıyor ve Top Rope'a çıkıyor. Sırtlıyor ve Celtic Cross için hazırlanıyor. CELTIC CROSS! Fakat o da ne!? Cardona seriden bir Crucifix Pin! 1..........2.........

Diving+Elbow+Drop.gif

Drew atıyor! Son anda atıyor! Cardona hızla geri geri çekiliyor ve Drew'un üstüne koşuyor! RADIO SILENCE! Fakat hayır! Drew'dan aniden bir POP UP GLASGOW KISS! Cardona iyice sersemliyor. Drew onu tutuyor ve Belly To Belly Suplex'le köşeye doğru çakıyor! Ardından karşı köşeye geçiyor ve Claymore hazırlığına başlıyor! Cardona ipleri tutarak kalkıyor. Drew hızla koşuyor ve CLAYMORE! Fakat Cardona aniden bacaklarından havada yakalıyor ve Catapult'la Drew'u köşeye çarptırıyor! Sonrasında üst üste yumruklarla köşeye sabitliyor. Ardından seri stomplarla devam ederek Drew'u köşede iyice yere oturtuyor. Karşı köşeye geçiyor. Hızla koşuyor ve BROSKI BOOT! Ardından Top Rope'a çıkıyor ve DIVING ELBOW DROP!

Claymore+Kick.gif

HAYIR! DREW BUNDAN KAÇIYOR! ARDINDAN HIZLA İPLERDEN SEKİYOR! Cardona tek kolu acı içindeyken boştaki koluyla zar zor bir yumruk sallıyor fakat Drew bu yumruktan eğiliyor ve tekrar ipten sekiyor. CLAYMOREEEE!!! TUŞ! 1.........2.........

KICKOUT! SON ANDA CAN HAVLİYLE KICKOUT YAPMAYI BAŞARIYOR CARDONA!

stream

Drew Mcintyre ipi tutarak kalkıyor. Fakat bir anda ringin dışına çıkıyor! APRONUN ORAYA BIRAKTIĞI ANGELA'YI ALIYOR! Cardona zar zor sürünmeye çalışıyor. DREW KAFASINI KESECEK! KAFASINI KESMEK İÇİN KILICI HAVAYA KALDIRDIĞI SIRADA..

01-drew-mcintyre-wwe-royal-rumble-2025.jpg

Hakem napıyon amına kodum delisi metin2mi oynuyon diyerek kılıcı Drew'un elinden alıyor. Drew sinirleniyor ve hakemi iterek kılıcını geri alıyor! Sonrasında tekrardan Matt Cardona'ya doğrulduğu sırada..

rmr9ncb.jpg

DARK STG! STAGE'DE BELİRİYOR! Drew Mcintyre elindeki kılıçla stage'e dönüyor. Kılıcı savurmaya hazır bir konuma alıyor. Fakat o da ne!? Dark STG'nin de elinde kara kılıç var! Kılıcı uzaktan Drew'a doğru tutuyor! Ardından uzaktan kaldırıp savuruyor! O DA NE!?

sf4tqsj.jpeg

DREW'UN KILICI KABZASINDAN AYRILIYOR VE YERE DÜŞÜYOR! ANGELA WEFAD! Drew şok içinde! Dark STG kılıcını yere bırakıyor ve yavaş adımlarla ringe yürüyor. Drew kılıcı yere atıyor. Dark STG aprona çıkıyor ve oradan ringe giriyor. Drew girer girmez Dark STG'yi yumruk yağmuruna tutuyor. Dark STG bir süre sonra Drew'u üstünden itiyor! Drew bodoslama koşuyor fakat Dark STG, Drew'u hızla ringposta yolluyor! Drew kafasını ringposta çarpıyor!

maxresdefault.jpg

Ardından Matt Cardona'ya dönüyor. Cardona yorgun bir şekilde Dark STG'ye tutunuyor! Dark STG boğazından tutarak kaldırıp Irish Whipe yolluyor ve gelişine VAE VICTIS! TUŞ! 1........2.........

3!!!

Kazanan ve Yeni PGW Pure Şampiyonu: Dark STG

5cxo8on.jpg

Dark STG yeni kemerini alıp giderken Michael Cole bu zaferin öneminden bahsediyor.

Michael Cole: Belki de rağbet görmeyen Pure Şampiyonluğu bu galibiyetle artık ana kemer seviyesine çıkmış olabilir.

JBL: Haklısın Michael, herkes bu adamın ana unvanlardan birini alacağını düşünüyordu. PURE kemeri onun için yetersiz gibi görünse de bence tam tersi olacak. Bu kemer, ana unvanlarla eşdeğer seviyeye gelecek. Ben buna inanıyorum.

4hioqql.gif

kqfpqr5.png

Kameralar tekrar açılıyor. Kalabalık koridorda emin adımlarla ilerleyen birini görüyoruz. Televizyon Şampiyonu Sami Zayn bir yere doğru hareketleniyor. Bir elinde ısırılmış kayısısıyla bir odanın kapısına vardığında "General Manager" ibaresini görüyoruz kapının üzerindeki. Sami kapıya bir kere tıklattıktan sonra içeri giriyor.

maxresdefault.jpg
01670cb0-william-regal-wwe.jpg

Tyler Bate ve William Regal ayak üstü bir sohbete dalmış. Kapı açıldığında birden sohbeti kesip Sami'ye dönüyorlar.

Sami Zayn: Umarım bölmedim. Aslında seninle konuşmak istediğim bir durum var Regal.

Regal anlayışlı bir ifadeyle Sami'yi dinliyor. Belki de ne diyeceğini çoktan anladı.

Sami Zayn: Son zamanlarda kendimi biraz boşta hissediyorum. Bilirsin, unvanı tartışmalı bir şekilde aldım fakat şu anda içim rahat. Kendimi bir şampiyon olarak görüyorum. Onu bir defa da olsa savundum bile... Royal Rumble hepimiz için ikramiye. Bunu reddedemem. Fakat bazı süreçleri de bölüyor maalesef. Ben bir şampiyonum Regal. Fakat şampiyon gibi hissetmiyorum. Biraz...

William Regal: Kendinden şüphe etme Sami. Sen başarılı bir Televizyon Şampiyonusun. Eğer merak ettiğin buysa, onu savunmak için sana zorlu bir test hazırladım.

Sami istem dışı Bate'e döndüğünde bunu gören Regal gülümsüyor.

William Regal: WrestleMania'ya az kaldı Sami. Fakat önce, No Way Out'tan sağ çıkmalısın.

maxresdefault.jpg

Sami Zayn: Televizyon Şampiyonluğu için bir çember maçından mı bahsediyorsun?

William Regal: Ta kendisi! İki ana kemerin birden çemberde savunulması fikri bana doğru gelmiyor. Dünya Şampiyonu Jack Perry'i büyük bir sınav bekliyor ve sen, onunla aynı kaderi paylaşacaksın.

Sami Zayn: Bu harika! Bunu duymak- (Elindeki kayısıyı havaya kaldırarak) Bundan iyisi Şam'da kayısı.

William Regal: Cesaretin ve hırsın takdir edilesi... Ah neredeyse unutuyordum: Rakiplerin henüz belli değil. Biri hariç...

Sami Zayn: Ah, evet Tyler Bate.

William Regal: Aslında... Hayır. Son zamanlarda dikkatimi çeken bir adam var. Onu seyretmek beni en çok cezbeden şeylerden biri. Bir vahşi. Yabani bir alfa... Leo Kruger... O adamla yollarınız bir ara kesişti, bir anda ayrıldı. Fakat burası güreşin beşiği Sami. Böyle günübirlik denk gelişler hep olmaz mı? Rumble'da ikiniz de öyle uzun kaldınız ki neredeyse arkadaş olacaktınız. O adam kesinlikle maçta olmalı Sami. Bunu hak ediyor. Siz ikinizi tekrardan karşı karşıya görmek istiyorum.

Sami Zayn gülmekle yetiniyor. Belli ki bu seçim onun da hoşuna gitti. Fakat birden...

ershxpy.png

Gregory Helms?! Ciddi bir suratla sohbete doğru yaklaşıyor. Regal onu görünce gülümsüyor.

William Regal: Helms! Seni tekrar aramızda görmek ne güzel. Ringe yakın olmayı özlemiş olmalısın.

Gregory Helms: Özlemeddiiiiğimi söylesem kim inanır bilmiyorum ama bizim hayatımız bu.

Helms, Sami'ye döner. Kemeri incelemektedir.

Gregory Helms: Damdan düşer gibi olacak biraz ama - gerçi kime ne anlatıyorum senin şampiyonluğun bizzat öyleydi - çemberde ben de olacağım Sami. Dikkat etsen iyi olur. Çünkü herhangi birinden daha iyi olmak için bir maskeye veya pelerine ihtiyacım yok.

???: Televizyon Şampiyonluğu maçında ben de olacağım.

maxresdefault.jpg

Herkes merakla sesin geldiği yöne bakıyor. Bate, en başından beri olan biteni dinliyordu ve artık dayanamadı. Çemberde olmayı en çok o istiyor gibi, enerjik bir halde yanlarına yaklaşıyor.

William Regal: Baylar baylar baylar.... İkinizi de çemberde görmeyi o kadar isterim ki, ancak... çember sandığınızdan da dar, biletler ise sınırlı. Bu yüzden ancak biriniz orada olacak. Beni anlıyor musunuz?

Tyler Bate ve Gregory Helms ciddiyetle bakışırlar.

William Regal: Efendiler, önümüzdeki hafta bir eleme maçına çıkacaksınız: Gregory Helms vs. Tyler Bate! Kazanan, Televizyon Şampiyonluğu için düzenlenecek çember maçında Sami Zayn'in rakibi olacak!

İsimler iddialı bir şekilde birbirlerine bakarken reklamlara gidiyoruz.

4hioqql.gif

pxvyp9r.jpg

Wes Lee girişte görünüyor! Biraz sonra büyük bir maça çıkacak kendisi. Fakat yalnızca biraz sonra değil, No Way Out 2025 için de durum bu şekilde. Wes Lee tauntlarını atıp ağır ağır ringe ilerlerken bunu spikerlerden öğreniyoruz.

Michael Cole: John, Wes Lee World Heavyweight Championship Chamber Match için duyurulan ilk isim. Kendisi Jack Perry ile beraber kafese girecek!

JBL: Son zamanların en büyük çıkışı Michael. Bu adamın neler yapacağını tahmin bile edemiyorum. Eski kemerini geri almak için hazırlandığını düşünüyorum.

CM-Punk-WWE.jpg

CM Punk girişte görünüyor! Seyirciler oldukça heyecanlı, büyük bir çoşku ringde hakim. Onun tek gecelik döndüğünü düşünenler vardı. Ama artık burada! Bir yere gittiği falan yok. Bunu Royal Rumble mücadelesinde herkese açıkladı Punk. Klasikleşmiş tauntlarını atıyor kendisi, "It's Clobberin' Time" diye bağırıyor. Sonra da Wes'e bakarak ringe doğru ilerliyor. Gülümsüyor. Wes ise sinirli. Kendisi Rumble'da Wes'i elemişti. Bu gece onu yeniden alt etmeye çalışacak.

İçeriye giriyor Punk. Üstünü çıkarttıktan sonra hakem iki ismi de kontrol ediyor. Wes anlamsız bir öfkeyle ona bakarken Punk oldukça rahat. Maç başlıyor!

CM Punk's Return
"Best in the World" CM Punk vs. "Dreamslayer" Wes Lee

footage-shows-wes-lee-visibly-furious-after-heel-turn-on-86-wwe-nxt-08.jpg

Maç başladı. İkili Collar and Elbow Tie Up'a girişiyor. Punk hızla headlocka alıyor. Wes bir süre sonra kilidi çözüyor ve kolundan kavrayıp çeviriyor. Seri bir takla ardından tekrar çeviriyor ve seri bir dropkick sallıyor fakat Punk bundan kaçıyor ve Wes yüzüstü yere düşüyor. Punk hızla yerde headlock bağlıyor. Wes bir süre sonra ayaklanıyor iplere dayanıyor ve Punk'ı üstünden fırlatıyor. Punk gelişine bir Shoulder Block çakıyor ve seri tuş denemesi. Wes anında atıyor. İkili ayaklanıp bakışıyor. Sonrasında tekrardan Collar And Elbow Tie Up bu sefer Wes headlockla üstünlüğü alıyor fakat Punk hızla Wes'i üstünden fırlatıyor ve iplerden gelişine bir Arm Drag. Kolunu yerde kitliyor. Bir süre kitledikten sonra Wes ayaklanmayı başarıyor. Punk'a üst üste yumruklar atarak kilidin çözülmesini sağlıyor. Ardından hızla Irish whipe yolluyor fakat Punk bunu tersine çeviriyor. Wes iplerden sektiğinde Punk ani bir Heel Kick. Ardından seri bir Clothesline! Ardından Arm Trap Swinging Neckbreaker! Fakat Wes bundan kurtuluyor ve Punk'ı sırtından köşeye ittiriyor. Punk kafasını köşeye çarpıyor. Wes Lee'den O'Connor Roll! 1.........2........

images

KICKOUT! İkili bir süre bakışıyor. Sonrasında CM Punk chantleri! CM Punk buna gülerek tepki verirken Wes Lee kıskanç bir şekilde her yerden yayılan chantleri süzüyor. Seyircilere dönerek orta parmak gösteriyor. Ardından hızla CM Punk'a koşuyor! İkili karşılıklı yumruklaşırken seyirciler Punk'a Cheer, Wes'e Boo atıyor! Karşılıklı yumruklaşmalar! Bir Punk bir Wes! Punk yumruklarla üstünlük kuruyor! Punk, Wes'i iplere dayıyor. Ardından geri geri çekiliyor ve clothesline'la Wes'i ring dışına postalıyor. Sonrasında hızla iplerden sekiyor ve Suicide Dive! Fakat Wes buna havada Enzuigiri'yle karşılık veriyor! Wes Punk'ı sert yumruklarla yerde yumrukluyor! Ardından saçından tutarak kaldırıyor ve hızla bariyerlere fırlatıyor! Punk bariyerlerde acıyla yatarken Wes üst üste stomplarla devam ediyor! Ardından seyirciye bir kez daha orta parmak çekiyor! Sonrasında Punk'ı kaldırıyor ve ringe sokuyor. Hızla kendisi de giriyor.

CM-Punk.jpg

Seri bir Superkick sallıyor fakat Punk bundan kurtuluyor ve Roundhouse Kick'i oturtuyor! Wes sendeleyerek köşeye yapışıyor. Punk hızla köşeye doğru koşuyor ve Shining Wizzard! Ardından tutuyor ve Bulldog fakat Wes aniden Punk'ı ittiriyor. Punk kafasını köşeye çarpı.. hayır! Çarpmadan tutunuyor. Wes, Punk'ın üstüne koşuyor fakat Punk bundan kaçıyor. Wes kafasını köşeye çarpıyor. Punk hızla aprona geçiyor. Wes'in kafasına bir yumruğu çakıyor. Sonrasında Aprondan Springboard Clothesline'la uçuyor! Ardından seri stomplarla devam ediyor. Sonrasında kaldırıyor ve kolundan tutup fırlatıyor! Peşine hızla koşuyor bir Shining Wizard daha! Bu sefer kolundan çekip Clothesline vuruyor. Ardından Top Rope'a çıkıyor ve Diving Elbow Dropla atlıyor! Tuşa gidiyor. 1.........2....... KICKOUT! CM Punk GTS için hazırlanıyor.

013_NXT_02282023BR_20239-5430376b9b38e197eeb0297dbdfb4213-e1690918452533-678x381.jpg

Wes ayaklanıyor. Punk sırtlıyor. Fakat Wes bundan kurtuluyor ve ani bir SUPERKICK! Punk sersemliyor. Wes bir Superkick daha sallasa da Punk bundan kurtuluyor ve ANACONDA VICE! Wes Lee acıyla bağırırken hakem Wes'e pes mi diye soruyor! Wes hayır diyor! Hayır dese bile Punk şiddetli sıkmaya devam ediyor! Wes Lee pes mi edecek!? Wes Lee dayanmaya çalışıyor! O da ne!? Bir anda bunu Roll Up'a çeviriyor! 1........2........ KICKOUT! Punk bunu da atıyor! İkili kalkıyor. Wes aniden sağlam bir SUPERKICK daha! Punk dizlerinin üstüne çöküyor. Wes köşeye geçiyor ve KARDIAK KICK hazırlığı! Punk ayaklanıyor. Wes'ten KARDIAK KICKK!

30fury_punk_gts_mixed--b9551a4d7298971a789de666fea0cbc0.jpg

Fakat hayır! Punk bunu havada sırtlayarak yakalıyor! GTSSSSSSS!!!

CMPunk-1.jpg

Wes Lee bundan Punk'ın dizini havada yakalayarak kurtuluyor! Punk ani bir yumruk! Wes dizlerinin üstüne çöküyor! CM Punk tekrardan GTS tauntunu atıyor ve Wes'i kaldırıyor!

8b10990fe848aa793eebad8efb61dee0

WES LEE ANİDEN BİR LOW BLOWWW!!!!! HAKEM ZİLİ ÇALIYOR! WES LEE DİSKALİFİYE OLUYOR!!

Kazanan (DQ ile): CM Punk

Low Blow sonrası CM Punk yerde! Wes Lee sağlam yuhalanıyor. Fakat buna rağmen yerdeki Punk'ı tekmelemeye devam ediyor! Üst üste tekme ve yumruklar! Punk yerde ve karşılık vermek istiyor ama Wes baskın! Biraz sonra...

jack-perry-the-scapegoat.gif

Her zamanki coolluğu ile "World Heavyweight Champion" Jack Perry görünüyor. Punk'a ait bayrağı yere bırakarak girişini gerçekleştiriyor. Kendisi dünyadaki en büyük Punk hater'ı olabilir. Kameraya gülüyor ve göz kırpıyor Perry. Sonra da elindeki ödülü gösteriyor: SHOCKING MOMENT OF THE YEAR! Bu ödül Jey Uso'ya ait!

db8a1-17318096505921-1920.jpg
oy82hvcmy4lb1.jpg

Ağır adımlarla ringe ilerliyor Perry. Wes Lee Punk'ı stomplamaya devam ediyor, sonra da Jack Perry'e bakıyor. Perry ringin önüne kadar geliyor. Wes yerine CM Punk'a dikkat kesiliyor. Punk yerde yatarken ona dikiyor gözlerini, sonra da elindeki ödül ile belindeki kemere. Perry, ödülü aprona koyuyor. Ama elini ödülden asla çekmiyor. Perry ve yerdeki Punk bakışıyor. CM Punk oldukça sinirli görünüyor. Perry ise resmen piç gülümsemesi ile onu süzüyor ve daha da öfkelendiriyor.

Rey-Mysterio.jpeg

BU SIRADA REY MYSTERIO GİRİŞTE! HERKES ÇOK ŞAŞKIN! Dom gitmiş olabilir ama kapı gibi babası burada! Mysterio girişte görünüyor ve Perry'e bakarak ağır ağır ilerliyor. Perry ise arkasını dönüyor ve tehlike gibi gözükmeyen o adama bakıyor. Mysterio ringe gelirken arkada bir hareketlilik var!

jhon-mo.gif

CM Punk kalkmaya çalışıyor. Wes bir anlık dikkat dağınıklığı sonrası Punk'a tekrar dönerken Punk'tan eye poke! Wes gözünü tutarak oradan çekiliyor, bu sırada Punk öfkenin verdiği kuvvetle kalkıyor ve Wes'i sırtlıyor, sonra da yapıştırıyor: GO TO SLEEP! Wes Lee yerde öylece yatıyor! CM Punk bu sırada kenardan bir mikrofon alıyor ve nefesini düzenleyip konuşmaya başlıyor.

rey-mysterio-wrestling-entrance-2hics95ftk2rp75i.jpg
ef240-17218530674508-1920.jpg
71668501de3a4964ceb88b8c7af086f9

CM Punk: İnan bana Jack, Fight Club'ı eleştirdikten sonra Balıkçı Zeki'de yaptıkların o adamlara ne kadar da özendiğini gösterir. Senden daha popüler olan şeyleri sevmiyorsun ve bu çok doğal. Benim üzerimden prim yaptığında da olanların bundan ibaret olduğu oldukça açıktı. Sesimi çıkartmadım; ama CM Punk'ı gündemine sokmasaydın beline bir kemer takabileceğine ihtimal dahi vermezdim. Hele de World Heavyweight Championship'i. (cheer) Dominik de sen de yetenekli çocuklarsınız, yalan söyleyemem Jack. Fakat bu durum, hızlıca popüler olma isteği olan iki geri zekalı orospu çocuğu olduğunuz gerçeğini değiştirmez.

Seyircilerden cheer geliyor. Jack Perry yavaş yavaş steel steps'e doğru ilerliyor. Çünkü Mysterio ona doğru geliyor. Bu sırada Punk gülerek devam ediyor.

CM Punk: Sıkıştın Jack, arada kaldın ve hapsoldun! Aynı No Way Out'ta olacağı gibi. Bu sahneyi orada da yaşayacağız; çünkü o gece Wes Lee gibi ben de maçta olacağım! (Seyircilerden çok yoğun bir cheer geliyor). O kemeri istiyorum Jackie Boy. Belindeki şampiyonluk unvanını WrestleMania'ya götüremeyeceksin! Because Daddy's Home!

Arena yıkılıyor. Jack Perry sinirli bir şekilde Punk'a bakıyor. Punk ise ona göz kırpıp gülüyor. Rey Mysterio'nun yaklaştığını ve Perry'e saldıracağını görüyoruz. Bu sırada Perry merdivenlerin hemen arkasındaki seyirci bölümüne atlıyor. Sonra da yavaşça arka alana doğru gidiyor. CM Punk mikrofonu bırakıyor. Rey Mysterio ise ringe girip Punk ile tokalaşıyor. Sonra da onunla bir şeyler konuşuyor. Kameralar bu görüntülerle kapanıyor.

4hioqql.gif

X: Biliyor musun, seninle birlikte sadece daha tehlikeli değilim. Aynı zamanda daha zeki, daha stratejik ve daha ölümcül bir hale geliyorum.

Y: Evet, ben de bunu izlemek, buna şahit olmak için sabırsızlanıyorum. (Devamında öpüşme sesleri geliyor)

mzu1uaw.jpg

İlk başta kim olduklarını anlamadığımız bu ikilinin kim olduklarını zamanla anlar hale geliyoruz. Ayaklarının seviyesinden ağır ağır yukarıya çıkıyor kameramız, yüzlerinin seviyesine gelindiğinde ise kim oldukları anlam kazanıyor ve kafalardaki soru işaretleri ortadan kalkıyor. Karşımızda an itibarıyla Edge ile Lita'nın olduğunu görüyoruz. Arka alanda konuşma halindeler ve biraz önce duyduklarımızın ardından öpüşüyorlar. Bu yakın temas durumları bir müddet daha sürüyor, akabinde ayrıldıklarını ve Edge'nin, Lita'nın ellerini tutarak konuşmaya başladığını görüyoruz, Lita'nın ona bakarken adeta gözleri gülüyor.

ea33fhv.jpg

Edge: Sana bunu söyleyerek gözünün önünde canlandırtmak istiyorum, ben bir planın beden bulmuş haliyim, bir savaş makinesinin en keskin dişlisiyim. Sen yanımdayken, ben sadece daha güçlü değilim; aynı zamanda daha acımasız, daha öngörülemez ve daha durdurulamazım. Biz bir aradayken atacağım her adımımı, üç adım önceden hesaplarım. Üstelik bu kadar da değil, rakiplerim içine girdikleri tonluk ağırlıktaki kafeste hayatta kalmak için çırpınırken; ben orada sadece var olmak için değil, hükmetmek için orada olacağım. Wells Fargo Center, o arena... Elbette ki bana göre bir arena değil, doğduğum yer. Ben savaşın sesiyim, savaş mızrağıyım ve çemberin sonunda duran kemerler ise benim için bir hedef değil, kaçınılmaz bir sonuç. Ben içeri girip o kemerlerden birini söküp alacağım çünkü bunu yapacak kadar akıllıyım, vahşiyim ve kararlıyım... Çünkü ben fırsatları sadece kullanmam, onları yaratırım. Biz, seninle birlikte, herkesin kabusu falan değiliz Lita… Biz onların sonuyuz, bunu hiçbir zaman aklından çıkarma.

lax9ngn.jpg

Lita: Bu benim için bir sanata tanıklık etmek gibi.

pk8z0wh.jpg

Tekrardan öpüşüyorlar...

2l876kl.jpg

Bu sırada birisinin onlara doğru seslendiğini ve hatta bağırdığını işitir oluyoruz. Onların sıcak anlarını bölen bir ses var, öyle ki, bu sesi duymalarının ardından ayrılıyor ve garipsemiş ifadelerle oraya bakıyorlar.

Z: Baş başa kaldığınız her andan istifade ediyorsunuz, bu gerçekten de rahatsız edici!

Kamera bu sözleri sarf eden kişiye hızlı bir şekilde dönüş gerçekleştiriyor.

Bu Jeff Hardy'den başkası değil! Onlara bu lafı söyledikten sonra yaklaşıyor gitgide, tam olarak karşılarına geçiyor ve ellerini cebine koyarak duruyor. Lita ile göz göze geliyorlar, anlık olarak geçmişe gidilmiş olsa gerek. Jeff bozuntuya vermeden konuşmaya başlıyor.

b6rywmp.jpg

Jeff Hardy: Bakıyorum da, geçen yılların ardından ortadaki tablo hâlâ aynı. Ama size bir şey söylemem gerekiyor. Bu kelime oyunları, bu entrikalar ve sahte gülümsemeleriniz bana hiç de yabancı gelmiyor. (Edge'nin gözünün içine bakarak konuşuyor) Seninle çok eski yıllara dayanan bir hukukumuz var Edge, belki de ortak bir tarihin parçası halindeyizdir. Senin kullandığın numaralar, kendini öne atmak adına kurduğun ittifaklar ve işini gördükten sonra bir kenara bıraktığın insanlar... Bunların hepsi benim için halihazırda bilinen şeyler, bunları yaşadım. (Bir süre duraksadıktan sonra devam ediyor) Senin asıl kabusun ne biliyor musun? Benim hâlâ burada olmam. Onca darbeye, ihanete, çelmelere rağmen ayakta kalmam. Herkes pes ederken, benim hâlâ yürümem. Senin gibi adamlar benim gibi adamlara dayanamaz Edge. Senin sinirlerini bozan tek şey, benim her seferinde küllerimden doğmam oldu. Hâlâ burada olmam ve hâlâ pes etmemem, şu anda senin karşında olmam ve bunu senin yüzüne vurmam... Bundan aşırı rahatsızsın.

Edge derin bir nefes verdikten sonra lafa giriyor, Lita'nın bir elini onun omzuna; diğer elini de göğsünün üzerine koyduğunu görüyoruz. Edge'yi yatıştırmaya çalışıyor bu temaslarla. Bir hayli gergin görüyoruz kendisini, anlatıyor.

5g8c31i.jpg

Edge: Her kelimeni geçmişten çıkarıp önüme atıyorsun ama farkında bile değilsin ki, ben artık o adam değilim. Sen hâlâ eski defterlerde gezinirken, ben yepyeni bir kitap yazıyorum. Merak ediyorum da, yeni kaleme aldığım bu kitabın ilk sayfasının senin sonun olmasını ister misin?

Jeff biraz daha yaklaşarak cevap veriyor.

tbweilk.jpg

Jeff Hardy: Sen bazı fırsatları yakaladın Edge, yakaladın. Ana kemer spotları, o büyük anlar, o tarih yazacak fırsatlar hep sana veriliyor. Evet, şirket sana güveniyor, seni o en büyük vitrinlere koyuyor ama her defasında ne oluyor? Ya bir hatayla ya da kendi içindeki boşlukla hepsini kaçırıyorsun. Kendince zekanı konuşturuyorsun ama sonunda hep kendine yeniliyorsun. Fırsatları yakalayabilen lakin asla ellerinde tutamayan ve doğru bir şekilde değerlendiremeyen, sonuçlandıramayan birisin. Ve biliyor musun neden? Çünkü senin içinde o son adımı atacak cesaret yok. O ışığın içine yürümek için gereken karanlığı taşıyamıyorsun içinde. Sen fırsatları yakalayıp yakalayıp kavuşamayan, onları birer hayale çeviren bir kaybedensin ve ne zaman geçmişinden kaçmaya çalışsan, ben çıkıyorum karşına. Çünkü ben senin unutmak istediğin ama asla silemediğin gerçeğim.

Lita'ya dönerek devam ediyor.

3fnm8bk.jpg

Jeff Hardy: Senin bir şeyleri çözeceğini sanmıyorum Lita… Ama... Kardeşimin kemerini ne kadar hızlı çözdüğünü çok iyi hatırlıyorum!

Edge renk değiştiriyor adeta!

Edge: NE DEDİN SEN?

i6z57nu.jpg

Edge, Jeff'e doğru atağa kalkıyor lakin bu girişim Lita tarafından engelleniyor. Edge'ye arkadan sarıldığını, onu göğsünden geriye doğru çektiğini görüyoruz. Jeff elleri cebinde soğukkanlı bir şekilde duruyor, Edge ise dişlerini sıkarak onun üzerine doğru gitmeye çalışıyor. Lita onu dizginlemeye çalışırken, bir şeyler söylüyor.

Lita: Şimdi değil, şimdi değil! Çemberin içinde kan akacak. Bugün değil… Ama yakında.

Edge birkaç saniye boyunca Jeff'e dik dik bakıyor. Sonra geri çekiliyor usluca, Lita’ya dönüyor. Jeff ise gülümseyerek başını sallıyor, konuşuyor.

Jeff Hardy: İstersen çemberde çözersin ama ben bunu öncesinden bitirmek istiyorum.

1s17zgf.jpg

Edge: Tamam o zaman, seni soytarı. Haftaya bir maç. Ama bu sadece bir maç olmayacak. Bu senin dilinden düşmeyen geçmişin, bana karşı tuttuğun kinle bugünün karışımı olacak. Kazanan, World Heavyweight Championship için yapılacak Elimination Chamber maçına katılma hakkını alacak. Bu, kariyerin bir sonraki aşaması demek. Ana sahnede, en büyük spotun altında olmak demek. Ama kaybeden… O kişi, PGW World Television Championship için yapılan çembere gönderilecek. Alt kartın savaş alanına. Daha az dikkat, daha çok acı. Bu sadece bir tercih değil, bir yön çizimi.

Jeff Hardy: İçerisinde bulunduğun ruh haline rağmen seninle bu noktada anlaşabilmek güzel.

Bu sözlerinin ardından oradan hiçbir şey olmamış gibi uzaklaşıyor. Önümüzdeki hafta bu maça çıkacaklar ve kazanan World Heavyweight Championship için gerçekleştirilecek Elimination Chamber maçına, kaybeden ise PGW World Television Championship için gerçekleştirilecek olan Elimination Chamber maçına katılacak. Edge onun arkasından sinirli bir şekilde bakıyor, Lita ise oldukça gerginleşen Edge'ye bakıyor endişeli endişeli. Bu görüntülerin ardından buradan gelen görüntüler son buluyor ve kameralar ringe dönüyor.

4hioqql.gif

Arka alanda yaşanan diyaloğun ardından kameralar ringe çevrilmişti. Seyircilerin merakla sıradaki ring içi aksiyonu merak ettiklerini görüyoruz. Onların merakını giderecek bir gelişme yaşanıyor, arenada yer alan bütün seyircilerin kulağında yankılanacak bir parça çalmaya başlıyor. Herkes Stage'ye dönüyor, ayağa kalkıyorlar...

fusk6qx.jpg

Bu Royal Rumble 2025 şovunda, Bryan Danielson'u mağlup ederek yeni PGW Şampiyonu konumuna gelen Randy Orton! Randy arka alandan ağır adımlarla geldikten sonra Stage'de duraksıyor bir müddet. Kendisine yönelen reaksiyonları bir müddet izledikten sonra, karşılıksız ve ifadesiz bir şekilde ringin yolunu tutuyor. Rampadan ilerlediği sırada, göğsünün üzerinde duran kemeri eline alıyor ve havaya kaldırıyor! Kemerini insanlara nispet yaparcasına gösterdikten sonra tekrardan göğsünün üzerine getiriyor, bu sırada ringe varmış oluyor. Direkt olarak çelik basamaklara yöneliyor, basamaklardan faydalanarak Apron'a çıkıyor. Apron üzerinde birkaç adım attıktan sonra iplerin arasından geçiyor ve ringe giriyor. Direkt olarak karşı çaprazında yer alan köşeye gidiyor, Second-rope'ye çıkıyor ve kemerini havalandırıyor! Uzun bir süre orada geçirdikten sonra iniyor, iplerin arasından kendisine uzatılan mikrofonu kapıyor ve mikrofonu ağzına götürerek konuşmasına başlıyor.

aqv2vc6.jpg

Randy Orton: Bazen, yalnızca bir an yeterli olacaktır. Doğru bir an... Royal Rumble 2025 gecesi... Uzun bir süre boyunca bu anı bekledim, onu gizliden gizliye kovaladım. Bryan Danielson yere düştü, ben ise avımı ısıran bir yılan gibi, fırsatı değerlendirdim. Görüyorsunuz, şimdi PGW Şampiyonu benim! Manzara size nasıl geliyor bilmiyorum ama (İşaret parmağı ile PGW Championship'i gösteriyor) bu kemerin ilk kez bana ait olması sizler tarafından pek hazmı yapılamamış gibi duruyor!

Ringin içerisinde biraz dolandıktan sonra kaldığı yerden devam ediyor.

gave2x6.jpg

Randy Orton: Bryan Danielson sakat, sanki daha önce hiç olmamış gibi, huh. Beni ilgilendirmez, benim işim beklemek ve bitirmek. (Bir süre duraksadıktan sonra devam ediyor) WrestleMania yaklaşıyor, ben de kemerim ile birlikte o şovda bir parça olacağım. Rakibim kim olursa olsun, karşıma kim çıkarsa çıksın, gerekeni yapacağım ve omzumdaki kemer eşliğinde önüme bakarak ilerleyeceğim!

Kemerini havaya kaldırıyor, yüzündeki duygusuz ifade bir an olsun değişmiyor. Kaşları çatık değil, yüzü gülmüyor da; sadece etrafına bakıyor sert ifadesi ile. Bir süre sonra ara verdiği konuşmasına kaldığı yerden devam ediyor.

5i348h4.jpg

Randy Orton: Bu kemer üzerinde başlıca iştahını kabartanı biliyorum, o da sensin Big Dog. Royal Rumble maçını kazandın, ne büyük bir zaferdi ama... Işıklar o spotun ardından senin üzerine yansıyor, herkes seni parmakla gösteriyor. Ama ışık her şeyi göstermez, gölge ise gerçeği saklar. Herkes gözlerini göğe dikmişken, ben toprağa bakarım çünkü yılan sürünerek ilerler; görülmez ama oradadır. (Bir süre duraksamasının ardından devam ediyor) Engerek ile günah keçisi arasında bir tercih kolaydır. Köpek keçiyi parçalayabilir ama engerek? O avını tanır, sabreder ve zamanı geldiğinde... Boğar! Sessizce, acıtarak... Bazı isimleri anmazsın çünkü onlar anıldığında bile etkilerini kaybeder, ben ise dokunmam bile. Ama hissedersin. Boynundaki o baskı? Nefesindeki ağırlık? Henüz gelmedim… Ama yakındayım, buralardayım.

imx7n3f.jpg

Randy bu sözlerinin ardından mikrofonunu sert bir şekilde ring matına fırlatıyor. Bununla eş zamanlı olarak PGW Championship'i havaya kaldırıyor! Arenadaki ağırlıklı negatif reaksiyonlara aldırış etmeden, iplere yöneliyor ve iplerin arasından geçerek arka alana gidiyor...

Randy'nin Apron'a geçmek üzere iplerin arasından geçtiği sırada, bir şeyler yaşanıyor.

7a850003080071e37a60773901512b35d7f9dbbb_hq.gif

DERP!

3rvoxa8.jpg
ch22anu.jpeg

Işıklar kesiliyor, seyirciler telefonlarının flaş ışıklarını açıyorlar. Şarkı bir müddet ilerliyor, herkes arka alandan gelmesi üzerine birilerini bekliyor ama ortalıkta kimse yok. Zamanla giriş bölümünden iki tane uzun boylu adamın geldiğini görüyoruz. Stage'de duraksıyorlar yan yana durarak. Bunlar Braun Strowman ile Erick Rowan'dan başkası değil! Ellerinde urgan bulunan bu ikili, maskelerinin ardında tepkisiz, hareketsiz bir şekilde duruyor. Bu sırada kameranın yönü tekrardan ringe çevriliyor, öfkeli görünen Randy'nin ring içerisinde bir sağa, bir sola gittiğini görüyoruz. Daha fazla dayanamıyor ve yere fırlatmış olduğu mikrofonu alıyor ve onlara sesleniyor.

t8xx8g4.jpg

Randy Orton: Tanıdık yüzler, tanıdık tehditler... Sizin karanlığınızda ben doğdum. Lakin bilmeniz gerekiyor ki, ben artık o evin çocuğu değilim. Ben, o evi yakan adamım! Gelin, gelin buraya! Gelin buraya ve ne hale geldiğimi daha yakından görün!

Braun ve Erick'in ringe doğru ilerlemeye başladıklarını görüyoruz, Randy ise üzerindeki tişörtü çıkartıyor ve rastgele bir şekilde seyircilere fırlatıyor. Karşısında 2 adam var, onlarla kavga etmeyi göze almış bir şekilde bekliyor. Kısa süre içerisinde Braun ile Erick'in ringin yakınına geldiğini görüyoruz. İpi tutarak Apron'a tırmanıyorlar...

İpi tutarak Apron'a tırmanmaktan vazgeçiyorlar ve birkaç adım geriye çekiliyorlar. Çünkü onlar ellerini ipe atar atmaz, Titantron'a bir görüntünün girdiğini görüyoruz. Karşımızdaki görüntü bize hiç de yabancı değil, burası daha önceden de görmüş olduğumuz Güney. Karşımızda gördüğümüz ise Bray Wyatt! Royal Rumble'den eli boş dönen o adam, Güney'den seslenme halinde. Bir süre gülmesinin ardından konuşmaya başlıyor. Randy bir ring dışarısındaki isimlere bakıyor, bir de Titantron'a... Temkinli bir şekilde izliyor bu görüntüleri, arenadaki herkes de Titantron'a odaklanmış durumda. Ekranları başında şovu takip edenler ise tam ekran olarak karşılarında buluyorlar bu görüntüyü.

4q53bz3.jpg

Bray Wyatt: (Usulca, sakince yaklaşıyor, sanki bir baba gibi) Randy, hadi ama, ne oldu sana? (Ciddileşiyor) Sen hikaye okunmasını bekleyen heyecanlı bir çocuk gibi bir zamanlar diz çökerdin. Karanlığın dizinin dibinde otururdun, onun hikayelerini dinlerdin. Gözlerinde bir suskunluk, içinde ise bilgelik ile dizginlenmiş bir öfke vardı. Yapma bunu, insanlar yanımdan ayrıldıktan sonra kontrolü kaybettiğini çünkü kendini yönetemeyecek kadar aciz durumda olduğunu düşünecekler... Artık özgürsün lakin özgürlük olarak adlettiğin şey, aslında başka bir tutsaklık olabilir. Sen şimdi, o zincirlerin içinde kıvranıyorsun. Öfkeye sarıldın, gurura... Kontrol sandığın şeyin aslında korku olduğunu söyleyemedi sana kimse. Ama ben söylerim. Çünkü ben senin ailendim. Evindim. Ateşin çevresinde oturup sessizliği paylaşanlardandım. Şimdi sen geldin ve o ateşi söndürdün. Küller arasında yürüyorum Randy, adımlarının izlerini takip ediyorum. Her adımın bir yankı bırakıyor ve o yankılar bana bir şey söylüyor... Bu adam artık bizim değil. (Bir süre duraksadıktan sonra devam ediyor) Sen ait olduğun yerden kaçtın ama kaçarken kim olduğunu da orada bıraktın. Şimdi senin içinde yankılanan şey, geçmişin hayaletleri değil; terk ettiklerinin lanetidir. Sen karanlığı bastırabileceğini sandın fakat karanlık bastırılmaz. O seni şekillendirir, biçimlendirir ve sen şimdi onun bir taklidisin. Dişlerin büyümüş olabilir ama gözlerin hâlâ arıyor. Bir anlam, bir yön, bir emir... Ama o emri bu dünyadan kimse vermeyecek sana Randy çünkü sen seçildin. Senin seçildiğini sandığın an… Çoktan kurban olmuştun. Göğe bakan herkes melek olmaz. Bazıları sadece oradan düşer. Velveteen de böyleydi. Göğe uzandı. Uçmak istedi. Ama sadece... Bırakıldı. Kimse tutmadı. Kimse dua etmedi ve şimdi senin adımların onun adımlarına karışıyor. Aynı kaderi çağırıyorsun. Aynı boşluğu.

Bray'ın daha da ciddileştiğini görüyoruz, hatta bu ifadeye ciddileşmek de dememek gerekir çünkü bu artık ürkütecek bir radde. Devam ediyor.

8dx5rq0.jpg

Bray Wyatt: The Tribal Chief, Rumble? Boş, bomboş... Kalabalığın çığlıkları, galibiyet naraları ve yükselen eller. Hepsi bir gösteriden ibaret, hiçbir gerçeklik taşımıyor ve anlama tekabül etmiyor. Gerçekler, sahnenin altında kıvranır Randy, can çekişir. Benim gözüm başka yerde çünkü o gösterinin göz alıcı ışıkları, gözleri kör eder. Sen sahnenin önünde değil, perdenin arkasında duran adamsın Randy, bunu hisset. Rosemary kulağıma fısıldadı. O tanıdık koku, o ıslak toprak gibi yankılanan ses… Senin adını taşıyordu. (Derin bir iç çektikten sonra devam ediyor) Ama bu bir çağrı değil, kehanetti çünkü sen seçilmedin; işaretlendin. Ruhunun içine kazınan o iz… Artık görünür hale geldi. Ben de sesler duyuyorum Randy. Kimi zaman ağlayan, kimi zaman gülen ama hep konuşan sesler. Mesele ses duymak değil. Hepimiz bir şeyler duyarız. Mesele… Kimin fısıldadığı. (Kafasını bir müddet sallıyor, sonrasında kaldığı yerden devam ediyor) Bazı sesler vardır ki, yalnızca kırık olanlar duyar. Bazı sesler vardır ki, onlar geldiğinde dünya susar. Yakında… Senin de kulağına fısıldayacaklar. Ama bu kez… İçinden değil. Vicdanından değil, hatıralarından değil. Dışarıdan, rüzgarın yönünden, ağaçların gövdesinden, toprağın içinden, ölümün soluğundan... Çünkü onlar geliyor. Akbabalar...

Bir süre havaya bakıyor, sonrasında tekrardan kameraya dönerek konuşuyor.

rynx06o.jpg

Bray Wyatt: Gözleri boş, kanatları ağır. Senin çevrende tur atmaya başladılar bile. Her adımını izliyorlar. Her nefesini tartıyorlar. Onlar sana ne yapacağını söylemeyecek. Sadece sonunu fısıldayacak. Çünkü Randy... Artık başka kimsen kalmadı. Ne ailen, ne düşmanların; ne de senin bile tanımadığın o kırık çocuk. Hepiniz gittiniz. Geriye yalnızca boşluk kaldı ve boşluk konuşmaya başladığında... İşte o zaman, gerçekten kiminle savaştığını anlayacaksın.

7a850003080071e37a60773901512b35d7f9dbbb_hq.gif
7qmznj4.jpg

''DERP!'' ile görüntüler sona eriyor, Randy öfkeli bir şekilde Titantron'a bakmayı sürdürüyor. Bu görüntülerden etkilenmemeye çalışıyormuş gibi görünüyor. Braun ile Erick'in arkası dönük bir şekilde arka alana gittiğini görüyoruz, Randy ise ring içerisinde turlar atıyor. Bu yaşananların ardından kameralar kapanıyor ve reklamlar giriyor, şov yerini bir araya bırakıyor.

4hioqql.gif

sqdd8ei.jpg

Kofi Kingston yanında Xavier Woods ile birlikte girişte görünüyor. İkili mücadeleye hazır bir şekilde beklerken başka bir müzik duyuluyor.

hiw1lb5.jpg

The Miz girişte görünüyor ve hızlıca Kofi ile Woods'un yanına geçiyor. Bu üçlü kemerleri kazanmak için canla başla mücadele etmeye hazır ve nazır. Üçlü ringe doğru ilerliyor. Seyirciler ise onları yuhalıyor. Miz ile Kofi ringe girdikten sonra Woods'ta ring kenarında beklemeye başlıyor. Gelen bir müzik seyircileri ayağa kaldırıyor.

2qn7z79.jpg
dgln5q7.jpg
mrke66j.jpg

THE SEX! Kofi ile Miz'in rakipleri meşhur The SEX! Tyler Breeze, Trish Stratus ve Val Venis girişte görünüyor. Seyirciler coşuyor. Trish, Breeze'in koluna girerken Venis de belindeki havluyu sallayarak seyircilere fırlatıyor. Ekipçe ringe ilerliyorlar. Ringe girdikten sonra hakem kemerleri havaya kaldırıyor ve taraflar köşelerine geçiyor.

PGW Tag Team Championship
Kofi Kingston & The Miz vs. The SEX (Tyler Breeze & Val Venis)

1jzu9ui.jpg

Trish Stratus: Val başlasın, Tyler kenarda kal.

Gelen bu direktif sonrasında Tyler, Venis ile göz göze geliyor. Venis sinirli bir şekilde Trish'e baksa da Tyler problem olmadığını belirtircesine durumu onaylayıp aprona çıkınca Venis ringte kalıyor. Karşı tarafta da The Miz'i hazır görüyoruz. Hakem zili çaldırıyor ve maç başlıyor. Miz hızlıca Venis'in üzerine koşuyor ve onu yumruklamaya başlıyor. Miz yumruklarıyla Venis'i köşesine doğru ittiriyor. Venis karşılık vermeye çalışıyor fakat Miz, Venis'in gövdesini çok iyi işliyor ve doğru küçülmelerle Venis'e hamle fırsatı sunmuyor. Venis en sonunda Miz'in sırtına doğru yumruklar atmaya başlıyor. Bir süre sonra ellerini birleştirip balyoz gibi indiriyor Miz'in sırtına. Miz anca duruluyor. Miz çekilmek için hamle yapıyor fakat bu kez Venis izin vermiyor. Venis, Miz'i geri çekip köşeye atıyor. Ardından Breeze'e tag veriyor. Breeze ringe girdikten sonra Venis, Miz'in karnına sert bir yumruk atıyor ardından dört ayak üstüne durmaya başlıyor Miz'in önünde. Breeze koşarak Venis'in üzerinden destek alıp Miz'in kafasına iniyor. Ardından onu ringin ortasına atıyor ve tuşa gidiyor. 1-2-

Trish Stratus: Tuşu bırak hemen adam geliyor...

f5h76f2.jpg

Breeze hemen tuşu bırakıyor. Bu esnada Kofi henüz ringin içine ancak girmiş vaziyette ve durum karşısında o da şaşkınlığını gizleyemiyor. Kofi ağır adımlarla aprona geri giderken Venis de durum karşısında şaşkın. Venis, Trish'e ne yapmaya çalıştığını soruyor. Ardından aşağıya Trish'in yanına iniyor. İkili tartışmaya başlıyor. Breeze ring içinden ikiliyi durdurmaya çalışıyor. Bu esnada Woods'un Kofi'ye bir şeyler anlattığını görüyoruz. Kofi bir anda ringe dalıyor. Breeze'i bacağından yakalıyor ve Roll-Up'a alıyor fakat sadece önüne atmak için. Kofi sağlam bir Superkick çakarak Breeze'i yere düşürüyor. Bu sırada Venis ringe odaklanıp durumu fark ediyor ve ikili tartışmayı yarıda bırakıyor. Venis ringe giriyor fakat Kofi hızlı davranıyor ve sağlam bir Cave In ile Venis'i indiriyor. Bu esnada Miz kendi köşesine geçmiş vaziyette. Kofi hızlıca aprona geçip tag alıyor. Ardından köşedeki Miz'in üzerine koşuyor ve Monkey Flip ile Miz'i Breeze'in üzerine yolluyor. Ardından kendisi de iplerden sekiyor ve BOOM DROP! Kofi tuşa gidiyor. 1-2-

5ckfkcm.jpg

Breeze tuşu atıyor. Bu esnada ring kenarında birisi dikkat çekiyor. Tam giriş kısmında. Müziği çalmıyor fakat gelen kişi "Sexual Biscolata" Mark Henry! Venis apronda ayaklanmaya çalışırken gördüğü manzara karşısında oldukça hoşnut. Woods'un ise çenesi düşmüş vaziyette. Kendisininkinden daha büyük aleti olan bir karaoğlan geliyor. Trish Stratus ise gelen isimden hiç memnun değil. Mark ringe doğru ilerlerken yüzündeki kocaman gülümsemeyi eksik etmiyor. Kofi ayağa kalkarken Breeze onu ayağından yakalayıp çekiştirmeye başlıyor. Kofi onu hızlıca ayağa kaldırıyor ve iplere atıyor. Bu esnada Venis apronda ayaklanıyor. Breeze iplerden sekerken Venis tag alıyor. Breeze bir Beauty Shot hazırlığı yapıyor fakat Kofi son anda çekiliyor. Trouble In Paradise için hamle yapıyor fakat Breeze son anda çekiliyor. Venis bu esnada ringe giriyor ve ikisi birlikte Kofi'ye Double Clothesline ile vuruyorlar. Kofi yerde. Breeze, Venis'e Henry'nin neden geldiğini soruyor.

9esrmba.jpg

İkili arasındaki konuşma kısa sürüyor. Breeze de Henry'nin gelişinden pek memnun değil gibi. Breeze köşeye çekilirken Venis yerdeki Kofi'ye yöneliyor. Henry, Venis'e desteklerini sunarken bir yandan Trish'in kalçalarına bakıyor. Henry'nin dişleriyle bütün arena aydınlanıyor. Öyle sırıtıyor Henry. Trish kendisine bu şekilde bakılmasından memnun değil fakat maça odaklanmak istiyor. Venis, Kofi'yi iplere itiyor. Kofi iplerden sekiyor ve Venis onu yakalıyor ve Clothesline ile yere vuruyor. Miz, Venis'i yakalamaya çalışıyor. Venis hemen geri çekiliyor ve tekrar Kofi'yi yakalıyor fakat Kofi'den bir Jawbreaker geliyor ve Venis yere düşüyor. Kofi hızlıca ayaklanıyor ve Miz'e tag veriyor. Miz ringe girer girmez Venis'e doğru koşuyor ve diziyle onun kafasına vuruyor. Ardından onu ringin ortasına çekiyor ve tuşa gidiyor. 1-2-

1o2nwxr.jpg

Venis atıyor. Miz hızlıca onu ayağa kaldırıyor. Miz iplerden sekiyor. Venis onu yakalıyor ve Scoop Slam! Miz ayaklanırken Venis hızlıca Miz'i yakalıyor ve bir Scoop Slam daha. Miz bu sefer yerde kalıyor. Venis köşeye doğru çıkarken Trish'in Venis'e bir şeyler söyleme çalıştığını görüyoruz. Venis, Trish'i onaylamıyor. İkili tartışmaya devam ediyor. Breeze yine araya girmek için hamle yapıyor fakat Venis, Breeze'i durduruyor. Venis, Trish'i de dinlemeyip CUM SHOT için atlamaya çalışıyor fakat Trish aprona çıkıyor ve ikili tartışmaya yeniden başlıyor. Venis ringe geri iniyor. İkili tartışmaya devam ederken bir süre sonrasında sakinleşiyorlar. Breeze de ikiliyi yatıştırmak için elinden geleni yapıyor. Henry sadece Trish'e odak durumda dış dünya ile bağlantısı kesilmiş gibi Trish'in tam arkasında bekliyor. Venis de tartışma sona erince arkasını dönüyor.

gjescuy.jpg
s5gj7ye.jpg

Kofi bir anda ringe dalıyor ve Kofi Kingston'dan bir TROUBLE IN PARADISE! VENIS APRONDAKİ TRISH'E ÇARPIYOR VE TRISH OLDUĞU GİBİ MARK HENRY'NİN ÜZERİNE UÇUYOR! TRISH MARK HENRY'NİN KAFASINA 69 POZİSYONUNDA DÜŞÜYOR! SEYİRCİLER İNANAMIYOR VE COŞUYOR!

Herkes gördüğü bu manzara karşısında şaşkın. Woods'un ise canı çok sıkılıyor. Kofi haricinde bir dostu bile yok. Woods spiker masasına bir tokat attıktan sonra Trish, Henry'nin üzerinden kalkmaya çalışıyor. Miz kendine çabuk gelip hızlıca tuşa gidiyor. 1-2-

eeser3a.jpg

Trish Stratus: Tag alman lazım Tyler. Val'in pili bitiyor!

Kickout! Venis o kadar beklemenin üzerine tuşu atmayı başarıyor. Miz hızlıca Venis'i ayağa kaldırmaya çalışıyor. Miz, Venis'i ayağa kaldırıyor ve hemen arkasına geçiyor. Skull Crushing Finale için gerekli hamleyi yapıyor fakat Venis Snapmare ile Miz'i önüne alıyor. Ardından Miz'i yakalıyor ve o bir Skull Crushing Finale için hamle yapıyor fakat Miz de ona engel oluyor ve ikili ringin ortasında yüz yüze geliyorlar yine. İkili yumruklaşmaya başlıyor. Çok uzun sürmüyor Venis, Miz'in karnına bir tekme atıyor. Ardından iplerden sekiyor fakat Miz'den bir Dropkick geliyor. Bu esnada Breeze tag alıyor. Miz bir anda Venis'i yakalıyor ve SKULL CRUSHING FINALE!

lqfae41.gif

Miz tuşa gidiyor fakat Breeze'in tag aldığını fark etmedi! Breeze, Miz'in sırtına basarak kenardaki Kofi'nin üzerine koşuyor ve bir Clothesline ile onu Woods'un üzerine uçuruyor. Breeze, Miz'e odaklandığında Miz çoktan ayaklanmış vaziyette. Breeze, Trish'in bağırışını duyarak bir Beauty Shot dener fakat ıska geçer. Trish tekrardan seslenir. "Çabuk boşluğunu yakala. Unprettier!" Breeze ayağa kalkarken Miz kendisine doğru koşmak yerine onu bekler. Breeze ayağa kalktıktan sonra aniden hareketlenmek yerine o da bekler. İkili birbirlerinin boşluğunu arıyor. Breeze bir anda Miz'in ayağına basıyor. Ardından hızlıca onu yakalıyor ve UNPRETTIER! TYLER BREEZE TUŞA GİDİYOR! 1-2-

3!

Kazananlar ve Yeni PGW Tag Team Şampiyonları: The SEX (Tyler Breeze & Val Venis)

qip1gcl.jpg
c1g6dp0.jpg
taupib9.jpg
4xdt24r.jpg

TYLER BREEZE BİTİRİYOR! THE SEX YENİ TAKIM ŞAMPİYONLARI OLUYORLAR! VAL VENIS İLE TRISH STRATUS RİNGE GİRİYOR! TRISH, BREEZE'E SARILIYOR! KOFI, MIZ'İ DIŞARI ÇEKİŞTİRİYOR! HAKEM KEMERLERİ GÖREVLİDEN DEVRALIYOR VE BREEZE İLE VENIS'E KEMERLERİ TESLİM EDİYOR! VENIS VE BREEZE KEMERLERİ TOKUŞTURUP BİRBİRLERİNE SARILIYOR! VENIS İLE BREEZE KÖŞELERE ÇIKARKEN TRISH DE İPLERE ÇIKARAK POZ VERİYOR! VENIS DIŞARIDAKİ HENRY'İ GÖRDÜKTEN SONRA ONU RİNGE DAVET EDİYOR! TRISH, BREEZE'İ YÖNLENDİRİYOR VE BREEZE İLE VENIS GÖZ GÖZE GELİYOR! TRISH İLE BREEZE DURUMDAN YİNE RAHATSIZ. AMA VENIS YENİDEN HENRY'İ RİNGE DAVET EDER VE HERKES RİNGTE BİR ARAYA GELİR. VENIS, HENRY'NİN ELİNİ KALDIRDIKTAN SONRA TEKRARDAN KUTLAMA POZU VERİYORLAR. THE SEX 69. BÖLÜMDE TAKIMLAR KEMERLERİNİ KAZANIRKEN KAMERALARIMIZ KUTLAMALAR EŞLİĞİNDE KAPANIYOR!

𝐏𝐆𝐖 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟔𝟗
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2025

All Rights Reserved

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi