RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟔𝟗

PGW: Son Eklenen Parta Git
Konular
46
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
640
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Brian Myers
Dışarıda olduğumdan şova hiç uğrama fırsatı bulamadım ama PGW şampiyonu olduğumuz ilk şovla ilgili bir değerlendirme postu atmazsam büyük ayıp olurdu. Öncelikle yeni Tag Team şampiyonları @KALKTI!!!! ve @BerzerkBryan reisleri tebrik ederim. Miz ile Val Venis arasındaki mevzu nihayet bir sonuca varmış gibi duruyor ama Miz herhangi bir şey yapar mı bilemiyorum. Belki No Way Out'ta bir rövanş olabilir. Öte yandan Mark Henry ve Tyler Breeze arasında da bir heat büyüyor gibi. Mevzunun nereye gideceği merak konusu. Bir diğer kemer değişikliği için @American Psycho 'yu da tebrik ediyorum. Dark STG gibi farklı bir karakteri iyi bir seviyeye çıkarttı. Sonunda bunun bir kemerle taçlandırılması güzel olmuş. Kemerin seviyesini çok çok daha üst seviyelere çıkartacağını düşünüyorum. Edge, Lita ve Jeff Hardy segmenti beni 2006ya falan götürdü gayet keyifli. Sami Zayn'in TV kemerine de çokça talip çıkıyor. Roman Reigns ve Tony D'Angelo arasında bir şeyler dönecek gibi. Alberto Wrestlemania'yı aşırı renklendirecek. Bray Wyatt ve Randy Orton mevzusunun buralara bağlanacağı belliydi. Wyatt içimizden geçecek gibi duruyor. Büyük ihtimal Wrestlemania'ya gider bu iş ama nasıl olur bilmiyorum. İlerleyen zamanlarda neler olacak göreceğiz. Her zamanki gibi sağlam bir şov olmuş. Ekibin ellerine sağlık.

Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi