RPG ACKNOWLEDGE ROYAL VICTORY

jusweque

tdh
Konular
24
Beğeni sayısı
1,209
PG Nakit
100
RPG Karakteri
John Cena
PGW arenasındayız. Seyirciler yerlerinde oturmakta. Bir sonraki olayı merakla bekliyorlar. Titantron boş. Spiker masası öylece kendi arasında konuşmakta. Bu sırada girişte bir ses duyuyoruz.

LADIES AND GENTLEMEN!

01htqjnqceasb6fhf4qw.jpg

Herkesin aşina olduğu bu ses seyirciyi ayağa kaldırıyor. Çünkü yaşanacakların herkes farkında. Paul Heyman girişte görünüyor. Yüzünde kocaman gülümsemesi ile yavaşça yürüyor ve onları selamlıyor. Sonra da konuşmaya devam ediyor.

My name is Paul Heyman! (Seyirciler de onlarla beraber bunu söylüyor). Ve ben o adamın avukatıyım! O adam Head of the Table... O adam yüce kabilenin ulu şefi, Tribal Chief! O adam, PGW'nin görüp görebileceği en büyük zaferi kucaklayan, ulu bir önder! Karşınızda ROYAL RUMBLE 2025 GALİBİ, ROOOOMMAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN REEEIIIGGGGGNNNNNNNSSSSSSSSSSSSSS!!!!!

Paul Heyman arenayı çoştururken o müzik yankılanmaya başlıyor.

@Akashi @Hülya Avşmaz

Oynadığınız Karakterin Adı
Paul Heyman

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Roman klas bir takım elbiseyle öne çıkarken Enzo yanında tipiyle zıt düşen ciddi bir takım elbiseyle yanında yürümektedir.
1744034279843.png1744034261005.png
İkili Heyman'ın yanında geldikten sonra Heyman ile beraber ringe ilerliyorlar. Enzo ünlülerin koruması edasıyla sürekli sağ soluna bakıp arada bir elini olmayan kulaklığına götürerek etrafı kolaçan ediyor. Ringin önüne geldiklerinde ise Enzo önden aprona çıkarak iplere oturuyor ve Roman'ın rahatça geçmesi için ipleri ayırıyor. Roman girdikten sonra Heyman ile peşinden ringe giriyorlar ve üç isim beraber şehadet parmağını kaldırıyor. Seyirciler de Bloodline ile beraber parmaklarını kaldırırken yoğun bir tezahürat desteği geliyor. Enzo konuşmak için izin istiyor ve Roman'ın izin vermesiyle hızlıca mikrofon alıp söze giriyor:

''Benim adım Enzo Amore! Ben Bloodline sertifikalı bir aygır ve eski PGW Tag Team şampiyonlarından biriyim. Bugün burada değerli şefim ve sadık Wiseman ile beraber hem bir kutlama hem de mesaj verme amacıyla bulunmaktayız. Öncelikle izninizle şahsi meselemi kapatıp sonra da değerli şefimin yolu hakkında konuşmak isterim. Undertaker... NASIL ÇAKTIM AMA SANA?! Öyle arka alanda artistlik kolaydı ringe gelince hemen iplerin üstünden fırlayı verdin. Bunca yolu aşıp bunca şey başardıktan sonra hala beni kolay lokma gören adamlar vardı. Sözüm onlara: NOLDU LAN? Tehdit savurmicam savurmicam diyordum, tehdit var amına koyayım! Gelin amına koyayım. Ring burası! Hepinizi it gibi sıraya dizer hepinize de Bloodline'ı kabul ettiririm. Kimsiniz lan siz? En eski düşmanımdan da kurtulduğuma göre geriye şahsi meselem kalmamıştır, bundan sonrası tamamen Bloodline ile tamamen bizimle ilgili olan şeyler. İtalyano mafya ya da ringin ışıklarını kapatan mahlukların yüce şefimin karşısında ne şansı olacaktı ki? Geriye şefimin yapacağı bir seçim ve kendisinin seçilmesi düşüncesiyle bacakları titreyen şampiyonlar kalıyor.'' Roman'a dönerek. ''Yüce kabile şefim, bana müsaade edin şunlara kim olduğumuzu göstereyim. Şöyle bir saatçik verin, çıkayım ringe bakalım kimmiş şampiyonlar. Şefimi terletebilecek adamlar mıymış bunlar.'' Tekrar seyirciye döner. ''Hans, Val, Sami, Tony, Johnny, Randy, Frank... Alayı birden gelse Roman Reigns'i silemezler! Bu gördüğünüz adam; Royal Rumble 2025'in galibi, hakkı yenmemiş olsaydı hala PGW Tag Team şampiyonu, Rock'ın icabına bakan herif ve tüm bu seyircilerin, bizlerin şefi! Eğer ki şefimizi ya da beni hor görürseniz bilin ki bu civcivin gözlerinizi oyacak kadar sivri bir gagası var! Bu bir uyarı değil açıkça tehdittir: şampiyonlar kemerlerine, güreşçiler ise birbirine sıkı sarılsın. Bloodline gümbür gümbür devam ediyor!''

Enzo söyledikleriyle gurur duyarken seyirciler açıkça kendisini pek ciddiye almamıştır. Enzo yavaşça ekibine yaklaşır ve mikrofonu uzatır.

@Luci @Akashi
Oynadığınız Karakterin Adı: Enzo Amore

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Reigns, Enzo'nun konuşması sırasında gülümsüyor ve Enzo konuşmasını bitirdikten sonra ona sarılıyor.

Fox0NcRXoAIyAx7

Daha sonra ise Heyman'dan mikrofonu alıyor ve konuşmaya başlıyor;

Roman Reigns: PGW Universe.. ACKNOWLEDGE ME!

Reigns klasik açılışını yapıyor ama gelen reaksiyonlar ilk defa bu kadar yüksek. Reigns konuşmaya devam ediyor.

Roman Reigns: Aksini mi düşünüyordunuz? Bana kalırsa geç bile kalındı. Aylardır bu şirketi parazitlerden temizlemek için uğraşıyorum. Geldiğim günden beri şirketteki tekdüzeliğin karşısında durdum. Eskimiş suratlar, sürekli birbirlerini tekrar eden maçlar ve hikayeler. Bu hikayeler öylesine şirkete sinmişti ki kalıntılarını hala görebiliyorsunuz. Wrestlemania'nın nerede yapılacağına bakarsanız kimlerden ve neylerden bahsettiğimi anlarsınız fakat bu böyle sürmeyecek. Şefiniz istediği herhangi bir kemeri kaldırıp şovu kapattıktan sonra yeni bir düzen başlayacak ve bir Domestos etkisi yaratıp eski günlerin üstüne ilaç olacak.

Her şey geçen sene Wrestlemania'da başladı. O şovun başlangıcında sadece bir mesaj verilmişti. Buranın yanlış ilerlediği, sahtekarlıkların ve insan satrancının oynandığını belirtmiştim. Bu kadar kalabalığın karşısında tek başıma savaşamazdım ve kendime yoldaş bulmak istedim. Arayışlarıma başlarken gideceğim ilk kişi tabii ki kendi kanım, kuzenim Jey Uso olacaktı. Jey o zamanki zafer sarhoşluğunun etkisinde kalmış olsa gerek ki uyarılarımı dikkate almadı ve bu düzene boyun eğdi. Sadece kendisi de düşmekle kalmadı ve beni de aşağıya çekti. Kendi soyunuzun size soysuzluk yapması planlarınızı etkileyebiliyor olsa gerek ki, bir süre sadece izlemek zorunda kaldım. Neler döndüğünü, kimlerin buradaki sobaya odun attıklarını anlamıştım fakat harekete geçmek için zihinsel olarak tamamen hazır hissetmem gerekiyordu. Payback'te döndüğümde de bazı piyonların farkındaydım fakat şahın kim olduğunu çözememiştim. Sistem değişti ve saçma sapan oylamalar, adaletsiz kararlar ve düşen değer kayıpları geldi. Miz bir patron değildi çünkü kimse böylesine rezil kararlar alırken kendini ortaya çıkarmak istemez.

O kişi ortaya çıktığında onun da benim kanımdan olması beni durduramazdı çünkü bu kutsal ailenin tüm sorumluluğu bana ait. Ula Fala bana büyüklerim tarafından bahşedildi ve ailemizi düzene sokup, şahlandırmak benim görevim. Aile Dwayne'in yaptıklarından hoşnut değildi. Soyuna ihanet edip rant peşinde koşması hepimizi rahatsız etti ve ben de masanın başı olarak gerekeni yaptım. Onu ve piyonlarını teker teker alt ettim. Sol kolunun buradaki gözüken hükümdarlığını sona erdirdim ve bazı şeyler o günden sonra değişmeye başladı. Fight Club'da ise onun fişini çektim. Aslında burayı değiştiren adam bendim fakat kimse bunun farkına varmadı çünkü hep birlikte bir illüzyona çekiliyorlardı. Kimse Enzo'yla benim elimden alınan haksız kemerlerin sorgusunu yapmadı, kimse hapse girdiğimde çıkmam için bana destek vermedi. Royal Rumble sizler ve izleyip takip eden herkes için bir uyanış oldu.

Royal Rumble yaklaşırken favori bile değildim. Her şeyi değiştirmeme rağmen Lafayette'in tezek kokan ruh hastasını üzerimde gördünüz, bu ringin ortasında hiçbir müdahale olmadan yere serdiğim büyücüyü benim üzerimde gördünüz. Ringe ayak bastığında eli ayağı titreyen bir yayıncıyı bile üzerimde gördünüz. Burada yaratmaya çalıştığım düzeni yok sayan bir avuç mafya bozuntusu, maskeli ucube ve diğerleri... masanın başı, kabile şefi hepsini üst üste koydu ve halkını uyandırdı. Fakat bu yeterli değil. Bu sadece elde edilen bir hak. Wrestlemania'da hangi sürtükle dans etmek istiyorsam edeceğim ve o kemer belimde ve Ula Fala da boynumda olduğu sürece bu krallığı kimse yıkamayacak. Sen Undertaker'ı dize getirip bir hikayeni sona erdirmiş olabilirsin Enzo, fakat birlikte hikayemiz yeni başlıyor.

Reigns sözünü bitirdikten sonra mikrofonu atıyor ve üçlü parmaklarını havaya kaldırdıktan sonra arka alana ilerliyor.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi