Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
ACKNOWLEDGE ROYAL VICTORY
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Hülya Avşmaz" data-source="post: 359863" data-attributes="member: 52"><p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">Roman klas bir takım elbiseyle öne çıkarken Enzo yanında tipiyle zıt düşen ciddi bir takım elbiseyle yanında yürümektedir. </span></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]13545[/ATTACH][ATTACH]13544[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">İkili Heyman'ın yanında geldikten sonra Heyman ile beraber ringe ilerliyorlar. Enzo ünlülerin koruması edasıyla sürekli sağ soluna bakıp arada bir elini olmayan kulaklığına götürerek etrafı kolaçan ediyor. Ringin önüne geldiklerinde ise Enzo önden aprona çıkarak iplere oturuyor ve Roman'ın rahatça geçmesi için ipleri ayırıyor. Roman girdikten sonra Heyman ile peşinden ringe giriyorlar ve üç isim beraber şehadet parmağını kaldırıyor. Seyirciler de Bloodline ile beraber parmaklarını kaldırırken yoğun bir tezahürat desteği geliyor. Enzo konuşmak için izin istiyor ve Roman'ın izin vermesiyle hızlıca mikrofon alıp söze giriyor:</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>''Benim adım Enzo Amore! Ben Bloodline sertifikalı bir aygır ve eski PGW Tag Team şampiyonlarından biriyim. Bugün burada değerli şefim ve sadık Wiseman ile beraber hem bir kutlama hem de mesaj verme amacıyla bulunmaktayız. Öncelikle izninizle şahsi meselemi kapatıp sonra da değerli şefimin yolu hakkında konuşmak isterim. Undertaker... NASIL ÇAKTIM AMA SANA?! Öyle arka alanda artistlik kolaydı ringe gelince hemen iplerin üstünden fırlayı verdin. Bunca yolu aşıp bunca şey başardıktan sonra hala beni kolay lokma gören adamlar vardı. Sözüm onlara: NOLDU LAN? Tehdit savurmicam savurmicam diyordum, tehdit var amına koyayım! Gelin amına koyayım. Ring burası! Hepinizi it gibi sıraya dizer hepinize de Bloodline'ı kabul ettiririm. Kimsiniz lan siz? En eski düşmanımdan da kurtulduğuma göre geriye şahsi meselem kalmamıştır, bundan sonrası tamamen Bloodline ile tamamen bizimle ilgili olan şeyler. İtalyano mafya ya da ringin ışıklarını kapatan mahlukların yüce şefimin karşısında ne şansı olacaktı ki? Geriye şefimin yapacağı bir seçim ve kendisinin seçilmesi düşüncesiyle bacakları titreyen şampiyonlar kalıyor.'' </strong>Roman'a dönerek. <strong>''Yüce kabile şefim, bana müsaade edin şunlara kim olduğumuzu göstereyim. Şöyle bir saatçik verin, çıkayım ringe bakalım kimmiş şampiyonlar. Şefimi terletebilecek adamlar mıymış bunlar.''</strong> Tekrar seyirciye döner. <strong>''Hans, Val, Sami, Tony, Johnny, Randy, Frank... Alayı birden gelse Roman Reigns'i silemezler! Bu gördüğünüz adam; Royal Rumble 2025'in galibi, hakkı yenmemiş olsaydı hala PGW Tag Team şampiyonu, Rock'ın icabına bakan herif ve tüm bu seyircilerin, bizlerin şefi! Eğer ki şefimizi ya da beni hor görürseniz bilin ki bu civcivin gözlerinizi oyacak kadar sivri bir gagası var! Bu bir uyarı değil açıkça tehdittir: şampiyonlar kemerlerine, güreşçiler ise birbirine sıkı sarılsın. Bloodline gümbür gümbür devam ediyor!''</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">Enzo söyledikleriyle gurur duyarken seyirciler açıkça kendisini pek ciddiye almamıştır. Enzo yavaşça ekibine yaklaşır ve mikrofonu uzatır.</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[USER=72]@Luci[/USER] [USER=84]@Akashi[/USER]</p> <p style="text-align: center"></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)">Oynadığınız Karakterin Adı: </span>Enzo Amore</p><p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hülya Avşmaz, post: 359863, member: 52"] [CENTER][SIZE=5]Roman klas bir takım elbiseyle öne çıkarken Enzo yanında tipiyle zıt düşen ciddi bir takım elbiseyle yanında yürümektedir. [/SIZE] [ATTACH type="full" width="178px" alt="1744034279843.png"]13545[/ATTACH][ATTACH width="119px" alt="1744034261005.png"]13544[/ATTACH] [SIZE=5]İkili Heyman'ın yanında geldikten sonra Heyman ile beraber ringe ilerliyorlar. Enzo ünlülerin koruması edasıyla sürekli sağ soluna bakıp arada bir elini olmayan kulaklığına götürerek etrafı kolaçan ediyor. Ringin önüne geldiklerinde ise Enzo önden aprona çıkarak iplere oturuyor ve Roman'ın rahatça geçmesi için ipleri ayırıyor. Roman girdikten sonra Heyman ile peşinden ringe giriyorlar ve üç isim beraber şehadet parmağını kaldırıyor. Seyirciler de Bloodline ile beraber parmaklarını kaldırırken yoğun bir tezahürat desteği geliyor. Enzo konuşmak için izin istiyor ve Roman'ın izin vermesiyle hızlıca mikrofon alıp söze giriyor: [B]''Benim adım Enzo Amore! Ben Bloodline sertifikalı bir aygır ve eski PGW Tag Team şampiyonlarından biriyim. Bugün burada değerli şefim ve sadık Wiseman ile beraber hem bir kutlama hem de mesaj verme amacıyla bulunmaktayız. Öncelikle izninizle şahsi meselemi kapatıp sonra da değerli şefimin yolu hakkında konuşmak isterim. Undertaker... NASIL ÇAKTIM AMA SANA?! Öyle arka alanda artistlik kolaydı ringe gelince hemen iplerin üstünden fırlayı verdin. Bunca yolu aşıp bunca şey başardıktan sonra hala beni kolay lokma gören adamlar vardı. Sözüm onlara: NOLDU LAN? Tehdit savurmicam savurmicam diyordum, tehdit var amına koyayım! Gelin amına koyayım. Ring burası! Hepinizi it gibi sıraya dizer hepinize de Bloodline'ı kabul ettiririm. Kimsiniz lan siz? En eski düşmanımdan da kurtulduğuma göre geriye şahsi meselem kalmamıştır, bundan sonrası tamamen Bloodline ile tamamen bizimle ilgili olan şeyler. İtalyano mafya ya da ringin ışıklarını kapatan mahlukların yüce şefimin karşısında ne şansı olacaktı ki? Geriye şefimin yapacağı bir seçim ve kendisinin seçilmesi düşüncesiyle bacakları titreyen şampiyonlar kalıyor.'' [/B]Roman'a dönerek. [B]''Yüce kabile şefim, bana müsaade edin şunlara kim olduğumuzu göstereyim. Şöyle bir saatçik verin, çıkayım ringe bakalım kimmiş şampiyonlar. Şefimi terletebilecek adamlar mıymış bunlar.''[/B] Tekrar seyirciye döner. [B]''Hans, Val, Sami, Tony, Johnny, Randy, Frank... Alayı birden gelse Roman Reigns'i silemezler! Bu gördüğünüz adam; Royal Rumble 2025'in galibi, hakkı yenmemiş olsaydı hala PGW Tag Team şampiyonu, Rock'ın icabına bakan herif ve tüm bu seyircilerin, bizlerin şefi! Eğer ki şefimizi ya da beni hor görürseniz bilin ki bu civcivin gözlerinizi oyacak kadar sivri bir gagası var! Bu bir uyarı değil açıkça tehdittir: şampiyonlar kemerlerine, güreşçiler ise birbirine sıkı sarılsın. Bloodline gümbür gümbür devam ediyor!''[/B] Enzo söyledikleriyle gurur duyarken seyirciler açıkça kendisini pek ciddiye almamıştır. Enzo yavaşça ekibine yaklaşır ve mikrofonu uzatır.[/SIZE] [USER=72]@Luci[/USER] [USER=84]@Akashi[/USER] [/CENTER] [COLOR=rgb(209, 213, 216)]Oynadığınız Karakterin Adı: [/COLOR]Enzo Amore [CENTER][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
ACKNOWLEDGE ROYAL VICTORY
Menü
Giriş yap