RPG RPG İtiraflarınız

Konular
153
Beğeni sayısı
1,868
PG Nakit
1,115
Favori Güreşçi
Seth Rollins
RPG Karakteri
Wes Lee
Her ne kadar Wes Lee o dönemki başarısını sonuna kadar hak etmiş olsa da, WM ME'sinin kimsenin müdahale etmediği bi 1v1 Daniels vs. Dream olmaması içimde hep bir ukde kalacak bu itirafım olsun.

Bunun haricinde bizim senaryonun sonu için itiraf/düşüncemi (varsayımlar üzerine kurulu tamamen) yazacak olursam, bana kalırsa benim karakteri bırakacağımı ekibe söylediğim zaman dilimi kabataslak senaryoyu bir ölçüde değiştirmiş olabilir. Eğer karakteri bırakacağımı NWO şovundan önce, hala WHC şampiyonuyken söylemiş olsaydım WM ME'sine de şampiyon giderdim diye düşünüyorum. Wes Lee Cash-In'i yine WHC'ye yapsa bile bunu 2015 Seth Rollins usulü gelip yapardı bu bağlamda. Ya da direkt PGW kemerine yapardı.

Hatta WM Build-Up'ında Daniels vs. Jericho arasındaki NOW WHC'sinin inaktif olduğu maçta, Wes kazara Jericho'nun kaybetmesine sebep olabilir ve WM için ikisi arasında ayrı bir senaryo dönebilirdi. Jericho WHC'ye mal olduğunu söyleyip Wes'in çantası için bir atılımda bulunabilirdi vs. WrestleMania'da da Wes önce çantayı korur sonra da kemeri kazanmış olurdu bu bağlamda.

Aslında ben NOW'da kemeri korusaydım da WM'de bırakma isteğimi yine de iletecektim. O dönem niye şovun sonrasını beklediğimi de hatırlamıyorum. Eğer Daniels'ı bırakma talebini hiç getirmeseydim, muhtemelen WM'den sonra kemersiz, kimsenin karışmadığı bi Daniels vs. Dream 2 izlerdik sanki.
bence benim whc yapacagim bayagi belli edilmisti senaryo icinde ama dediğin gibi wm'de olabilirdi belki sasirmazdim ben de öyle bekliyordum

Konular
153
Beğeni sayısı
1,868
PG Nakit
1,115
Favori Güreşçi
Seth Rollins
RPG Karakteri
Wes Lee
muhtemelen ben çok zırlamışımdır niye şovlarda yokum falan diye onunla alakalı taştaş bir şey mi
neden yazdigimi falan hatirlamiyom da sen bu aralar cok trollüyodun hicbir yazilani begenmeyip galiba sjhdjkashdjhas cok hkaim degilim su anki kafayla

Gbedas, orada rahatsızca yatarken belki bundan rahatsız olabilirsin. Umarım rahatsız da olursun ama beni dinlemeni istiyorum. Üç hafta sonra kemerini alıp World Heavyweight ile buradan ayrılmadan önce, içimde biriktiridiğim çok şey var ve bunlardan kurtulmak istiyorum. Senden nefret etmiyorum Barış, senden hoşlanmıyor da değilim. Seni arka alandaki çoğu lanet olası insandan bile daha çok seviyorum. Senin en iyi olma düşünceni sevmiyorum... çünkü öyle değilsin. En iyi olan benim, ben dünyanın en iyisiyim.

Senin benden daha iyi olduğun bir şey var. O da RPG Müdüriyet'in k**ını öpmek. RPG Müdüriyet'in k**nı öpmekte en az Fatih kadar iyisin. Arda kadar iyi misin bilmiyorum fakat o da iyi bir k** öpücüsüydü. Her zaman öyleydi ve hala öyle. Ooops, galiba her şeyi mahvediyorum.

Ben dünyanın en iyi RPG oyuncusuyum. GWA'ya geldiğim ilk günden beri en iyisiydim ve o zamandan beri hep nefret edildim. Çünkü Onur bende kimsenin kabul etmek istemeyediği bir şey gördü. Bu doğru, ben bir OnurDies'ciyim. Başka kim OnurDies'ci biliyor musun? Tahsin. O da benim gibi ayrı tutuldu ama ben patladım. Ama onunla benim aramdaki en büyük fark, ben buradan World Heavyweight kemeri ile ayrılacağım.

Artık her şey kafama dank etti. RPG Müdüriyet'in hayal gücü ile saçma sapan birçok olayda bulundum. Hepsi sadece saçma hayal gücüydü tek gerçek olan benim. Burada olduğum süreden beri herkese kanıtladığım falan kimsenin kabul etmek istemediği şey her şeyde en iyisi olmamdı. Promo yazmakta, şov takip etmekte hatta gimmick yaratmakta bile! Bunu birçok kez kanıtlamış olsam da hiçbir zaman şov posterinde değildim. ETR'nin yaptığı sohbet programında değildim. Kerem ve Erkin'in oynayabildiği dizilerde değildim! Victory Road için hazırlanan promoda bile yokum!

İşin gerçeği herkesin ben olması gerektiğidir. VE GÜVEN BANA, ARDA BİLE BU YIL WRESTLE KINGDOM'DA ANA OLAY OLACAKKEN BEN HİÇBİR ZAMAN OLAMAYACAĞIM. BU BENİ DELİ EDİYOR.

Yakında buradan World Heavyweight kemeri ile ayrılacağım. Kim bilir, belki de Facebook RPG'lerine gidip orada kemerimi korumaya çalışırım. Belki de GTW'ya geri dönerim.

Selam dwayde, nasılsın?

Buradan ayrılıyorum. Ayrılma sebebim de siz oyuncularsınız çünkü ben gittikten sonra bile bu üzerinize oyunlar oynanan RPG'yi oynamaya devam edeceksiniz. Buranın ayakta kalmasını sağlayacaksınız. Ben ayrıldıktan sonra burası devam edecek, tekerlek her zaman dönmeye devam edecek. Ve anlıyorum ki, RPG Müdüriyet asırlar süren PPV yayınları yaparak reyting almaya devam edecek. Çünkü onun etrafı her şeyi kabullenen, her şeye evet diyen, saçma gerzek tipte dolaşan Mustafa ve Ete-

Mikrofon kesilir, Kuti bağırarak bir şeyler söylemeye devam ederken görüntü de kesilir.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
825
Beğeni sayısı
1,385
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
PGW'da oynadığımız süre boyunca kendimi hiç demirbaş oyunculardan biri olarak görmedim. Goldust'ın bazı dönemleri hariç karakterimin halini ve senaryolarını da tam olarak beğendiğim olmadı. Akılda kalıcı vay be şunu da yapmışız diyebileceğim bir şey de yok muhtemelen bitince de olmayacak. Mavi forumda Wrestlemania kapatmışlığımız, hayali şirkette Jeff Hardy ile yaptıklarımız falan var da burada öyle bir şey olmadı hiç.

Konular
230
Beğeni sayısı
1,249
PG Nakit
30
Favori Güreşçi
Lexi Luna
RPG Karakteri
JOHN MORRİSON
İlk zamanlar verdiği keyfi vermediği için oyundan uzaklaştım. Uzaklaşmasaydım eğer RPG'ye çok daha kalıcı bir çar bırakabilirdim.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi