RPG RPG İtiraflarınız

Konular
270
Beğeni sayısı
1,652
PG Nakit
1,180
Favori Güreşçi
Becky Lynch
RPG Karakteri
Alexander Hammerstone
RPG'ye dair itiraflarınızı bu başlık altından yazabilirsiniz. Ben başlayayım da örnek teşkil etsin.

Nigel McGuinness karakterinin benimle özdeşleştiğinin farkındayım ve bu durum çok sevdiğim bir güreşçi olmasından ötürü beni memnun etse de bu karakterle yarım kalmışlıklarım ve mavi sitede yaşadığım heves kırıklıklarım olmasa almayacağım bir karakterdi esasında. Alexander Hammerstone için de geçerli bu ama onu daha oynayamadan piyaztoz olmamdan dolayı bir daha almak gibi bir düşüncem olmadı. Belki de Nigel gibi köhneleşmiş, güreş mayosunu yıllar önce asmış bir adam yerine onu tercih etseydim daha farklı bir kariyere sahip olabilirdim ama dediğim gibi Nigel'ın yeri benim gönlümde çok ama çok ayrı. Nigel'ı bırakma sebebim askere gidiyor oluşumdan çok karakteri Wolfe'a dönüştürdükten sonra karaktere olan ilgimi yitirmemle alakalı. Neticede daha askere gitmeden 4 ay öncesinde bırakmıştım karakteri. Ha Kafadar'ımı dinleyip Nigel kimliğine dokunmasaydım yine de ilgimi kaybeder miydim? Bence evet çünkü kendimi tekrar etmeye başlamıştım ve elle tutulur bir şeyi olmadan boşa rakiplerine sıkan bir karaktere evrilmişti, her ne kadar ilk PURE şampiyonu yapılma planı olsa dahi. Mavi sitede farklı bir nickle edindiğim Mark Henry karakterinin gördüğü ilgi alaka ve benim aldığım keyif bu karakteri tekrardan edinmeme sebep oldu diyebilirim. Bu oyunu 14 senedir belirli aralıklarla oynayıp istediğim tüm başarıları elde ettikten sonra bu tarzda ciddiyet ve zirveden uzak bir karakter her zaman istediğim bir şeydi ve şu anki bulunduğum pozisyondan çok memnunum. Günün sonunda bir kürdan bile elde etsem RPG'nin şu an gittiği düzeyden tatmin oluyorum. Esenlikler...​

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
Velveteen ile alakalı her şeyi çok sevmeme rağmen WM Main Eventinde @god is an astronaut un bırakacağını bilseydim ben de bırakırdım. Bu size itiraf tabi benim kendime itirafım yok kendimle barışığım. Bir karakteri çok geç bırakıyorum ya o var herhalde sanırım kendime itiraf. Boku çıkana kadar oynamak istiyorum ama bunun için şekil alabilen bir karakter ile oynamam lazım. Velveteen'de bu aslında yoktu ben böyle olsun diye çok kafa patlattım. Ama şimdiki karakterde bu yok.

Şimdi bir itiraf daha geldi aklıma bak; fotoğrafı olmayan karakterle asla oynayamıyorum onun dışında karakterin ne olduğunun hiç önemi yok. Yoshiniko bile oynarım.

Mert'im en azından içinde kalmamış ben Wolfe'a dönmene gerek yok dedim gene olsa gene derdim ama sende yoğunluk işi olmasa Nigel'dan alacağın zevk de daha çok olurdu bence.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,387
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Velveteen ile alakalı her şeyi çok sevmeme rağmen WM Main Eventinde @god is an astronaut un bırakacağını bilseydim ben de bırakırdım. Bu size itiraf tabi benim kendime itirafım yok kendimle barışığım. Bir karakteri çok geç bırakıyorum ya o var herhalde sanırım kendime itiraf. Boku çıkana kadar oynamak istiyorum ama bunun için şekil alabilen bir karakter ile oynamam lazım. Velveteen'de bu aslında yoktu ben böyle olsun diye çok kafa patlattım. Ama şimdiki karakterde bu yok.

Şimdi bir itiraf daha geldi aklıma bak; fotoğrafı olmayan karakterle asla oynayamıyorum onun dışında karakterin ne olduğunun hiç önemi yok. Yoshiniko bile oynarım.

Mert'im en azından içinde kalmamış ben Wolfe'a dönmene gerek yok dedim gene olsa gene derdim ama sende yoğunluk işi olmasa Nigel'dan alacağın zevk de daha çok olurdu bence.
Abi itiraf et mavi siteden pure'a geçmeseydiniz Rey Mysterio'yu gay yapacaktınız.

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
İtirafın ötesinde bir şey bu belki ama 10 seneyi aşkındır oynuyorum şu oyunu, tüm objektifliğimle en kaliteli evrenin PGW olduğunu düşünüyorum. Oyunu kendimiz yazarken de bu görüşüm oturuyordu ama şu an dışardan bakınca kesinlikle eminim. Yaşım daha küçükken kesinlikle oyuncu olarak çok daha fazla zevk aldığım RPG'ler olmuştu ama hiçbiri "şirket olarak" bu seviyede değillerdi. Oyuncu kitlesinin büyümesi olsun, ekibin de aynı şekilde gerçek bir şirket yazıyormuşcasına ciddiye alması olsun her şeyiyle çok üst bir oyun oynuyoruz. Kapanan forumdaki 2021 yazını hatırlıyorum RPG'nin zamanının bittiğini konuşuyorduk cidden 5-6 kişi çabalıyordu sadece. Aynı sene gittik SOILED diye şirket açtık 10 kişi 2-3 ay falan götürebildik anca. Şimdi şaka gibi ama 2023'ün yaz ayından 2025'e kadar hiç sekteye uğramadan süregelen ve aktifliğin düşmediği bir durumun içindeyiz. Umarım daha uzun seneler sürer ve bu yazdığım " e zaten öyle" denilerek okunur.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
Abi itiraf et mavi siteden pure'a geçmeseydiniz Rey Mysterio'yu gay yapacaktınız.
Sen o zaman da demiştin inan geçmişi öyle bir unutmuşum ki elimde Truth Martini varken değil seni gay yapmak yazar ekibini trans bile yapabilirdim.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,387
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Sen o zaman da demiştin inan geçmişi öyle bir unutmuşum ki elimde Truth Martini varken değil seni gay yapmak yazar ekibini trans bile yapabilirdim.
Rey Mysterio'nun domuz kafalı promosu çaylak dönemimin en iyi işidir.

Hellraiser

STONE COLD SAID SO!
Konular
75
Beğeni sayısı
1,323
PG Nakit
610
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
RPG Karakteri
VACANT
Malakai Black ile ikinci sezonda devam etme niyetim yoktu başta fakat sonra yine de karakterin daha iyiye gidebileceğini düşünerek devam etmek istemiştim. Malakai Black ve House of Black'in işlenmesi konusunda yönetim tarafıyla elbet çatışmalar yaşadık.. House of Black ve Malakai'nin tam bir stable olarak işlenmemesi benim içimde ukte olarak kaldı. Malakai Black için her seferinde farklı şeyler ortaya koymaya çalıştım fakat önümüze çıkan senaryolar da bazı şeylere pek müsait değildi.. Malakai Black promoları keserken, Theme'yi döngüye alarak o havaya girerek promo yazmakta ayrı keyifti ayrıca.. Black'ten sonra @anti-hero picklemese büyük ihtimalle Sami Zayn pickleyip, bir Underdog hikayesi yaratmaya çalışırdım.. Edge pickini atarken de kafamda Lashley ve Bron Breaker'da vardı hatta en büyük adayım ilk başta Lashley oldu bu konuda.. O dönem de aklıma gelmiş olsaydı, kesinlike PENTA pickleyip, Brutal bir gimmick ile takılırdık. Gerçi bu son fikir hala aklımızda var. 😎

god is an astronaut

anti evergreen luster
Konular
35
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
65
RPG Karakteri
Max Caster

Her ne kadar Wes Lee o dönemki başarısını sonuna kadar hak etmiş olsa da, WM ME'sinin kimsenin müdahale etmediği bi 1v1 Daniels vs. Dream olmaması içimde hep bir ukde kalacak bu itirafım olsun.

Bunun haricinde bizim senaryonun sonu için itiraf/düşüncemi (varsayımlar üzerine kurulu tamamen) yazacak olursam, bana kalırsa benim karakteri bırakacağımı ekibe söylediğim zaman dilimi kabataslak senaryoyu bir ölçüde değiştirmiş olabilir. Eğer karakteri bırakacağımı NWO şovundan önce, hala WHC şampiyonuyken söylemiş olsaydım WM ME'sine de şampiyon giderdim diye düşünüyorum. Wes Lee Cash-In'i yine WHC'ye yapsa bile bunu 2015 Seth Rollins usulü gelip yapardı bu bağlamda. Ya da direkt PGW kemerine yapardı.

Hatta WM Build-Up'ında Daniels vs. Jericho arasındaki NOW WHC'sinin inaktif olduğu maçta, Wes kazara Jericho'nun kaybetmesine sebep olabilir ve WM için ikisi arasında ayrı bir senaryo dönebilirdi. Jericho WHC'ye mal olduğunu söyleyip Wes'in çantası için bir atılımda bulunabilirdi vs. WrestleMania'da da Wes önce çantayı korur sonra da kemeri kazanmış olurdu bu bağlamda.

Aslında ben NOW'da kemeri korusaydım da WM'de bırakma isteğimi yine de iletecektim. O dönem niye şovun sonrasını beklediğimi de hatırlamıyorum. Eğer Daniels'ı bırakma talebini hiç getirmeseydim, muhtemelen WM'den sonra kemersiz, kimsenin karışmadığı bi Daniels vs. Dream 2 izlerdik sanki.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
Her ne kadar Wes Lee o dönemki başarısını sonuna kadar hak etmiş olsa da, WM ME'sinin kimsenin müdahale etmediği bi 1v1 Daniels vs. Dream olmaması içimde hep bir ukde kalacak bu itirafım olsun.

Bunun haricinde bizim senaryonun sonu için itiraf/düşüncemi (varsayımlar üzerine kurulu tamamen) yazacak olursam, bana kalırsa benim karakteri bırakacağımı ekibe söylediğim zaman dilimi kabataslak senaryoyu bir ölçüde değiştirmiş olabilir. Eğer karakteri bırakacağımı NWO şovundan önce, hala WHC şampiyonuyken söylemiş olsaydım WM ME'sine de şampiyon giderdim diye düşünüyorum. Wes Lee Cash-In'i yine WHC'ye yapsa bile bunu 2015 Seth Rollins usulü gelip yapardı bu bağlamda. Ya da direkt PGW kemerine yapardı.

Hatta WM Build-Up'ında Daniels vs. Jericho arasındaki NOW WHC'sinin inaktif olduğu maçta, Wes kazara Jericho'nun kaybetmesine sebep olabilir ve WM için ikisi arasında ayrı bir senaryo dönebilirdi. Jericho WHC'ye mal olduğunu söyleyip Wes'in çantası için bir atılımda bulunabilirdi vs. WrestleMania'da da Wes önce çantayı korur sonra da kemeri kazanmış olurdu bu bağlamda.

Aslında ben NOW'da kemeri korusaydım da WM'de bırakma isteğimi yine de iletecektim. O dönem niye şovun sonrasını beklediğimi de hatırlamıyorum. Eğer Daniels'ı bırakma talebini hiç getirmeseydim, muhtemelen WM'den sonra kemersiz, kimsenin karışmadığı bi Daniels vs. Dream 2 izlerdik sanki.
O uktelik bi çıtır bende de var. Non title olsa da olurdu kemer önemsiz ama üçüncü maçımız da 1 v 1 olsa çok güzel olurdu bence de.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi