Süper Lig 29. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
430
Beğeni sayısı
2,231
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Beşiktaş'ın kusursuz oyununu bozan bir adam vardı: Mert Günok. Her topu sektirmesinden, Morata'nın ofsayt olan şutunu yemesinden belliydi böyle bir rezillik yapıp maçı kazandırmayacağı.

Konular
46
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
640
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Brian Myers
Beşiktaş derbiye hazırlanmış bizimkiler yine ayakta uyuyor maalesef. 45-60 arası Beşiktaş golü bulur. 90a doğru da 3ü bulur fişimizi çeker maalesef. Fazla medet ummaya gerek yok.

god is an astronaut

anti evergreen luster
Konular
35
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
65
RPG Karakteri
Max Caster
Beşiktaş derbiye hazırlanmış bizimkiler yine ayakta uyuyor maalesef. 45-60 arası Beşiktaş golü bulur. 90a doğru da 3ü bulur fişimizi çeker maalesef. Fazla medet ummaya gerek yok.

Beşiktaş'ın derbiye hazırlanması bana kalırsa Franki kanadını aksatmakla alakalı bir durumdu, biz bir şekilde bunun önüne geçtik şu an. 60-65'e kadar gol yemezsek 70'den sonra ibrenin bize döneceğini düşünüyorum. Senin kadar umutsuz bakmıyorum şu an maça bu yüzden.

Straight Outta Compton

dig what im saying?
Konular
1,821
Beğeni sayısı
1,864
PG Nakit
3,560
Favori Güreşçi
Esin Bahat
Beşiktaş'ı gözünde fazla büyütmüşsün kral. Eksik takıma karşı kaybetme huyumuz var biraz.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi