Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beşiktaş'ın kusursuz oyununu bozan bir adam vardı: Mert Günok. Her topu sektirmesinden, Morata'nın ofsayt olan şutunu yemesinden belliydi böyle bir rezillik yapıp maçı kazandırmayacağı.
Beşiktaş derbiye hazırlanmış bizimkiler yine ayakta uyuyor maalesef. 45-60 arası Beşiktaş golü bulur. 90a doğru da 3ü bulur fişimizi çeker maalesef. Fazla medet ummaya gerek yok.
Beşiktaş derbiye hazırlanmış bizimkiler yine ayakta uyuyor maalesef. 45-60 arası Beşiktaş golü bulur. 90a doğru da 3ü bulur fişimizi çeker maalesef. Fazla medet ummaya gerek yok.
Beşiktaş'ın derbiye hazırlanması bana kalırsa Franki kanadını aksatmakla alakalı bir durumdu, biz bir şekilde bunun önüne geçtik şu an. 60-65'e kadar gol yemezsek 70'den sonra ibrenin bize döneceğini düşünüyorum. Senin kadar umutsuz bakmıyorum şu an maça bu yüzden.