Kanye West'in Müzik Videosunda Bulunan Güreşçiler

Ganbarimasu

PG.net Kullanıcısı
Konular
493
Beğeni sayısı
712
PG Nakit
1,425

Kanye West'in Bully albümü için yayınladığı müzik videosunda Toru Yano, Yoh, El Desperado, Tiger Mask ve başka maskeli güreşçiler bulunuyor. Real Madrid formalı bir çocuk hepsini dövüyor.

Gloom

paul london rules
Konular
2,511
Beğeni sayısı
2,052
PG Nakit
400
Beceriksizce AI kullanılan vasat bir albüm oalcak maalesef 25 Temmuz'da droplanınca. Single versiyonu da hüsran zaten. Preacher Man AI dolu, kıytırık miksli bir şarkı. Tabi ki dinleniyor, dinleyince her şey dinleniliyor. DAMN galiba kısmi AI, vokaller AI değil, diye sanıyorum. O da oldukça ortalama. Ama evet bu klip güzeldi.

Ganbarimasu

PG.net Kullanıcısı
Konular
493
Beğeni sayısı
712
PG Nakit
1,425
Beceriksizce AI kullanılan vasat bir albüm oalcak maalesef 25 Temmuz'da droplanınca. Single versiyonu da hüsran zaten. Preacher Man AI dolu, kıytırık miksli bir şarkı. Tabi ki dinleniyor, dinleyince her şey dinleniliyor. DAMN galiba kısmi AI, vokaller AI değil, diye sanıyorum. O da oldukça ortalama. Ama evet bu klip güzeldi.
Normalde en tartışmalı dönemlerinde bile çok sağlam albümler yaparak yerini geri kazanıyordu ama bu sefer gerçekten hem hayatıyla hem müziğiyle dibe batmış durumda. Bir dönem müziğiyle beni etkilemiş ve hala etkileyen birini bu durumda görmek gerçekten üzücü. Babasının playboy dergileri hayatını mahvetti.

Bu konu forumda çok underrated kaldı bu arada bence. :D

Gloom

paul london rules
Konular
2,511
Beğeni sayısı
2,052
PG Nakit
400
Normalde en tartışmalı dönemlerinde bile çok sağlam albümler yaparak yerini geri kazanıyordu ama bu sefer gerçekten hem hayatıyla hem müziğiyle dibe batmış durumda. Bir dönem müziğiyle beni etkilemiş ve hala etkileyen birini bu durumda görmek gerçekten üzücü. Babasının playboy dergileri hayatını mahvetti.

Washed bir eleman ya baya. Benim tarihte en çok sevdiğim hip hop sanatçısıdır bu arada. Yeni bir Graduation gelmeyecek ama, kabul etmek lazım. Yine de BULLY çıktığında içinde bir tane sağlam parça olacağına inanıyorum. Highs and Lows düzgün bir şekilde çıkarsa yani. Zamanında VULTURES’ı çok eleştirmiştik. Şimdi bakınca sağlam duruyor valla şunları görünce.

Gloom

paul london rules
Konular
2,511
Beğeni sayısı
2,052
PG Nakit
400

Forumda ciddi bir müzik başlık eksikliği var bence zaten. Türkçe Rap'in yer yer tartışılması çok değerli. Ama bu kadar hip hop dinleyen adam var, son yıllarda Hip Hop adına çok güzel şeyler de oluyor. Ciddi ciddi tartışıldığını göremedik.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi