RPG 𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟏𝟒: 𝙺𝚒𝚌𝚔.𝚝𝚟/𝚘𝚜𝚙𝚒𝚌

PGW: Son Eklenen Parta Git

Chairman

𝐑𝐞𝐭𝐮𝐫𝐧𝐞𝐞
Konular
88
Beğeni sayısı
855
PG Nakit
0
8pkqiu5.png

MAYHEM #14
25 Mart Salı, 21.00 - C
Moda Center

Portland, Oregon

ŞOVU TAKİP ETMEK İÇİN NEDENLER

1- PGW World Television Championship Match
Sami Zayn (c) vs. Will Ospreay

2- Dirty Dom Hastaneden Bağlanıyor!

3- 30 Minute Iron Man Match - Loser enters Royal Rumble Match at No. 1
Bray Wyatt vs. Leo Kruger

1jhqr7j.jpg

PYROLAR MÜKEMMEL BİR GÖSTERİ EŞLİĞİNDE PATLIYOR VE MAYHEM #14 BAŞLIYOR!

Sami-Zayn-WWE-Money-In-The-Bank-Entrance.png

Arena kırmızı-beyaz ışıklarla yanıp sönmeye başlıyor. Sami Zayn, her zamanki enerjisiyle giriş tünelinden fırlıyor. PGW Televizyon Kemerini omzuna asmış, yüzünde mütevazı bir gülümseme var. Kollarını iki yana açıp seyircilere dönerken, tribünler hep bir ağızdan şarkısına eşlik ediyor. Sami, kendine has dansıyla rampa boyunca ilerliyor, seyircilerle el çırpıyor. Son anda apronun kenarına sıçrayıp bir an duraksıyor, sonra iplerin üzerinden uçarcasına içeri giriyor. Geçen hafta Will Ospreay'e karşı denediği kışkırtma meyvesini verdi. Ospreay'in ağzındaki baklayı çıkarmasını sağladı. Ringin ortasında coşkuyla dönüp kemerini havaya kaldırırken, tribünler tam anlamıyla patlıyor. Sami, kalabalığa seslenerek birkaç adım atıyor, ringin köşesine çıkıyor ve "Come on!" diye bağırarak tüm arenayı ateşliyor. Sami Zayn üzerini çıkarırken müzik çalıyor.

kg00ugd.png

Daha doğrusu bu bir görüntünün sesi. Titantronda Will Ospreay'in görüntüsü beliriyor. Bilgisayar başında kick.tv'den yayın yapıyor canlı olarak. Ekrana öyle odaklanmış ki yayında olduğunu fark etmiyor. Odaklanmış, öne eğilmiş iyice, Star Wars Battlefront 2 oynuyor. Altta da chat'in sular seller gibi aktığını görüyoruz. Geçekten iyi izlenmesi var. Bir savaşın tam ortasında. Birden Galaktik İmparatorluk askerlerinin çapraz ateşinde kalıp öldürülüyor. Koltuğa iyice yaslanıp...

Will Ospreay: Hassiktir ya! Çok az kalmıştı.

Chat yarılıyor. Bazıları durumu fark etmiş.

@ospreayinsoltassagi: abi unlusun jsbzjshdjdnf
@ospic: abi pgwye cikmissin
@lastjediosman: abi... abi sami... abi...
@ciddenblade: jshdnsnxkdnckdnf
@dontbeapriestley: ksnxkdnkfmdkckdkdncı
@unitedemp1re: hahshshdhdhxh
@americandraggon2: bodozlama gidersen öyle ölürsün iste amk
@theassoassasin: lan mac vardi dimijahxjnxknxcn

kok8gge.png

Sami Zayn mutsuz bir ifadeyle titantronu seyrederken Ospreay ekrana dönüyor.

Will Ospreay: Hey, Sami. Samalaleküm? Doğru söyledim, değil mi? Oruç nasıl gidiyor? Ahh, sanırım maç için rakibini bekliyorsun. Mücadeleye devam ediyor olmanı görmek sevindirici. Kimle maça çıkacaksın bruv? Venis, Leo falan mı? Neyse, destekçinim. Bence sen iyi bir güreşçisin. Sadece- Hmmm, sadece biraz takıntılı olduğunu düşünüyorum. Bir fikre sahip olmakla, bu fikri dikte etmek arasında dağlar kadar fark var. Geçen haftaki konuşmamız.... Tanrımmm, neden beni umursuyorsun ki? Olanları kendime açıklamaya çalışıyorum ama işin içinden çıkamıyorum. Yeni döndün sayılır, çok da hızlı bir şekilde PGW Televizyon Şampiyonu oldun, Rumble yaklaşıyor... Neden hiçbir hukukumuz yokken beni (elleriyle hayali bir çentik atarak) "iyileştirmeye" çalışıyorsun? Ben seni umursamıyorum. (Ekrana bön bön bakıyor.) Yalan mı söyleyeceğim? Boş vakitlerimde veya işle ilgili düşündüğümde, aklıma bile gelmiyorsun. Bak Sami, herkes aynı hayatı yaşamaz. Acı çekmiyorum ama acı çekenler de aynı acıyı çekmez. Beni anladığını sanıyorsun ama ne düşündüğümü, neler hissettiğimi bilmiyorsun. Sadece davranışlarımdan yola çıkarak beni geçen seneki sen sanman aptalca. Şimdi... Kemerini hakeme teslim et ve güne, şampiyon olma hayalleriyle başlayan birinin karşına çıkmasına izin ver. Kimse senden kahramanlık yapmanı beklemiyor. Sen sadece profesyonel bir güreşçisin. Emin ol, seyirciler bunu yaptığında seni daha çok destekleyecek. Bir Jedi bile olmadığın halde galaksiyi kurtarmanı değil... İşim var. Uzatmayacağım. Çünkü beni izleyen hayranlarım, galaksiyi karanlık taraftan söküp almam için kafamı sikiyorlar. Çauv.

Titantron kapandığında Sami Zayn'in yüzündeki o ifade devam ediyor. Hayal kırıklığı, mutsuzluk, acıma, öfke, iğrenme... Ne derseniz diyin. Çünkü seyirciler de öyle hissediyor. Komleksteki hava boşluğunu yarı yolda bırakılmış hisseden seyircinin öfkeli yuhalamaları dolduruyor. Bağıranlar, çağıranlar... Sami Zayn donuk tavırlarla seyirciye dönerek tüm tribünleri çek ediyor. Onlarla aynı düşüncede olup olmadığını anlamaya çalışıyor belki de. Kafasını sallamaya başlıyor imalı imalı. Evet, Sami bir karar verdi. Hakem kenardan ona soruyor. Başkasıyla maça çıkacak mısın diye. Sami ona bir şey söyledikten sonra hakem ringden iniyor.

tumblr_acd9f0158c20f9969ba9f610e8d89327_6c35b8f1_540.gif

Sami Zayn: Pekala, pekala... Belki de William haklıdır. Belki de ben süreçleri karıştırmışımdır. Regal ve Davis gibi... (Sami söylediklerine kendi de inanmıyormuş gibi dudağını büzüyor.) Hepimiz olanları yanlış yorumlamış olabiliriz. William'ın ring içi kariyeri buraya kadar olmalıdır, kim bilebilir? Bunu tekrar yapmak istemek zorunda değil. Başarmak zorunda değil. Belki de William, ihtiyacı olan dönüşümü en sağlıklı şekilde gerçekleştiriyordur. Ne derler? Teklif var, ısrar yok. Fakat...

Sami Zayn: Fakat söylediğin şeylerin bazılarına katılmıyorum William... Ben bir zorba değilim. Seni bir şeye zorladığımı kim söyleyebilir? Yüzüne karşı, kendini zorlaman için duyman gerekenleri söyledim. Bence sen, duygularını yansıtabilen biri değilsin. Bir çıkmazdasın ve buradan kurtulmak için her yolu deniyorsun. Spiker masası senin yerin değil. Senin yerin burası, ring. Bunu yaşayarak öğrenmektense doğrudan yüzüne söylüyorum, çünkü vakit kaybetmeni istemedim ama sen yaşayarak öğrenen biriysen, buyur yaşa. Seni umursamamın sebebine gelince. Sana ayılıp bayıldığımı söyleyemem William. Hatta bence sen, oldukça şımarık birisin. Keskin sirkenin küpüne zarar olması gibi, kendini ve sana değer verenleri sabote ediyorsun. Burada, konuşmamı dinleyen on binler ve ekranların başında milyonlar, adım gibi eminim ki çoğu benimle hemen hemen aynı düşünüyor. Savaşan, mücadele eden, hırslı Ospreay'i görmek istiyorlar. Kimlik bunalımının ortasında her şeyi berbat eden bir eleştirmeni değil. İnsanlar şımarıklığına rağmen seni seviyorlar. Ve ben, neredeyse daha dün o süreci atlatmış biri olarak, kendime bir söz verdim William. Bataklığa saplanmış, yolunu kaybetmiş, yanlış yerde yanlış hayatlar yaşayan, kaybolmuş insanlara yardım edeceğim. Bu, hala geçerli... Ve evet, ben bir Jedi değilim. Darth Zayn de... Ben Sami Zayn'im... Kendimin en iyi versiyonuyum ve bu adamın yapabileceklerini hafife alıyorsunuz. Televizyon Şampiyonluğunu kucağıma düşerken buldum ama bunu taşımak, zannedildiği kadar kolay değil. Dişimi tırnağıma takarak bu unvan için çarpışacağım fakat önce... Öncelikler... Royal Rumble'a ne kadar kaldı, ha? 2 hafta bile değil... Ve ne zaman kafamı ekrana çevirip baksam, birilerinin Rumble vaatlerini dinliyorum. Herkes ona öyle odaklanmış ki, benim William'la zaman kaybettiğimi düşünüyorsunuz, öyle değil mi? Peki şunu hiç düşündünüz mü? Bir sene öncesine kadar tavanı izlerken oflayıp poflayan bu adam, artık kafası dingin, içi huşuyla doluyken geceleri neler düşünüyor? Herkesin hayalleri vardır baylar... Onlardan hiç bahsetmeyenlerin bile.

8c7c7zm.png

Sami Zayn göz kırpıp mikrofonu fırlatırken müziği çalıyor. Köşe gönderlerinde tauntlarını atıyor. Açık açık söylemese de hedefinin Rumble olduğunu ima etti. Sami Zayn, Royal Rumble gecesi Televizyon Şampiyonluğunu korumayacak. Böylece tüm konsantrasyonunu 30 kişilik maça saklayacak. Sami Zayn seyirciyle bütünleşirken kameralar kapanıyor.

mli04sk.png

Kameraların açıldığı yerde Trish Stratus ile Tyler Breeze'yi görüyoruz. Yan yana bir şekilde ilerliyorlar arka alanda, keyifler oldukça yerinde görünüyor. Arka alanda bir süre ilerlemelerinin ardından Tyler Breeze'nin birisini gördüğünü görüyoruz, ona doğru yöneliyor. Trish de bir adım arkasında onu takip ediyor ve karşılarındaki kişiyle bir iletişime başlıyorlar.

Tyler Breeze: Ah, yakaladım seni. Nasıl gidiyor adaş?

Tyler Bate: Kötü olmak adına hiçbir sebep yok, dolayısıyla iyiyim diyebilirim. Ya siz, siz nasılsınız Tyler, Trish?

9prqkeh.jpg

Tyler Breeze: Geçtiğimiz günlerde seni Miz ile birlikte gördüm. Cathy mikrofon uzatıyordu ve bir diyalog geçirdiniz.

Tyler Bate: Nasılsınız diye sormuştum.

Tyler Breeze: Bunun şu anda bir önemi yok, beni iyi dinle. Konuşmaların sırasında Miz'e yakınlık göstermedin, onun karşısına geçtin. Val Venis'in arkasında bir görüntü verdin, bu ben dahil birçok kişi tarafından The SEX'te saf almak istediğin şeklinde yorumlandı. Lakin tutarsız davrandın, söylediklerin ile eylemlerin çelişti ve bu da herkesin aklını karıştırdı. Sana yardım etmek ve gruba katmak adına elimizi uzattığımızda, bizi kesin bir şekilde reddettin. Sanırım üzerinde durduğumuz noktayı iyi bir şekilde anlatabilmişimdir. Sence de bu olanlar olağan bir akışın ürünü mü yoksa sen ne yaptığını tam olarak bilmiyor musun? Sana açık olacağım, derdin nedir dostum? Penişdaşımız olacak mısın, yoksa olmayacak mısın? Bizi daha fazla onaylama ve içinde geçenleri yansıt.

m00nevc.jpg

Tyler Bate: Tabii ki de yanınızda olmak istiyorum ama bu doğru bir şekilde olmak zorunda. Ne kast ettiğimi anlıyorsun değil mi, hile kullanımından bahsediyorum... Ben hilenin bu grubun bir ögesi olmaya devam etmesi halinde, yokum. Ben artık o değilim Tyler, ben eskisi gibi değilim. Valentine ile birlikte değiştim, yenilendim. Artık farklı bir adamım. Uzun zaman boyunca The SEX'te yer aldım, bu ekiple birlikte yol almaya çalıştım ama bunu yaparken vicdanımı dinlememezlikten geldim. Eğer bu grup bana kendim olarak kabul edileceksem, evet, orada olurum. Ama maskelerle, sahte gülüşlerle dolu bir oyunun içinde olmayacağım çünkü bugün bu oyunu oynarsam, yarın aynaya bakamam ve ben her sabah kendime dürüstçe bakmak istiyorum adamım. Dürüstçe.

Bu sözlerin etkisiyle Tyler Breeze'nin yüzünü buruşturduğunu görüyoruz. Birkaç saniyelik sessizlik, ortamın gerilimini adeta bıçak gibi kesiyor. Tyler Breeze yanıt veriyor.

Tyler Breeze: Onlar da temiz oynamıyorlar, onlar da! Kimse temiz oynamıyor! Bu sektör, kartların arka yüzünde yazanlarla yönetiliyor, bunu hisset. Burada tertemiz kalmaya çalışırsan, altında kalırsın. Bu işin doğası budur, güçlü olan kazanır; zeki olan hayatta kalır. Ringin ortasına çıkıp dürüstçe savaştığını iddia etmen halinde kimse seni alkışlamaz! Sana anlatmaya çalıştığımız şey bu! Sen hâlâ bunu anlayamadın mı? Bu sektör, senin ''Farklı bir adam oldum.'' laflarınla dönmüyor! Senin bu erdemli tavırların, seni sadece yalnız bırakır çünkü bu dünya merhameti zayıflık sayar ve zayıflık burada affedilmez. İnan, Prestige Grand Wrestling gibi bir promosyonda yalnız kalmak istemezsin. (Bir süre duraksadıktan sonra devam ediyor) Sen hâlâ çocuk gibi davranıyorsun. Gerçekler canını yakacak ama duyman lazım. Burada iyi adamlar değil, akıllı adamlar hayatta kalır!

Lafa Trish giriyor.

hkpyeak.jpg

Trish Stratus: Doğru, çok doğru. Yıllardır bu endüstrinin bir parçasıyım, uzun yıllardır bu sektörün bir parçasıyım. Menajerlik yapıyorum, şampiyonlar çıkardım, şampiyonluklar yaşadım. İnsanların yükselişini, düşüşünü, ihaneti ve sadakati bir arada gördüm. Şunu açıkça söyleyeyim: Burada işler, onun dediği gibi ilerler. Burada başarı, sadece yetenekle değil; zeka, strateji ve gerektiğinde acımasızlıkla gelir. Fazla duygusal yaklaşıyorsun. Kalbinle hareket ediyorsun ama yaptığımız iş kalbi olanları öğütür. Sana bir iyilik yapmak istiyorum: Bu dünyayı romantize etme çünkü burada kimse peri masalı aramıyor.

Tyler Bate: Sadece doğru olanı yapıyorum, ya da yapmaya çalışıyorum.

erp9t3e.jpg

Trish Stratus: (Yavaşça Tyler Bate'nin omzuna dokunuyor) Royal Rumble gecesi... Tyler Breeze geceyi kapatan adam olursa şaşırma çünkü o bunun için çabalayacak, bunun için çalışacak. Her sabah diğerlerinden önce uyanacak, her gece son antrenmanı yapan kişi olacak. Yalnızca fiziksel değil, mental olarak da bu geceye hazırlanıyor çünkü onun için bu bir gece değil, bir dönüm noktası. Onun bu motivasyonu kazanması için burada mesai harcıyorum; onun her adımını izliyor, eksiklerini söylüyor, yönünü çiziyorum. Her yumruğunda benim sesim var, her adımında arkasındaki desteğim. Tyler Breeze için buraya geldim, sadece onun menajeri olduğum için değil... Onun potansiyelinin, bu sektörün gidişatını değiştirebilecek güçte olduğuna inandığım için. Prestige Grand Wrestling'e, Tyler Breeze için geldim.

Bu sırada bir ayak sesi işitiyoruz, ses şiddeti gitgide artıyor. Sanırım konuşmanın gerçekleştiği yere gelen birisi var. Bir süre sonra bu ayak seslerini duymamaya başlıyoruz, Trish, Tyler Bate ve Tyler Breeze aynı yöne dönüyor. Karşılarında duran birisi var, bunu anlıyoruz. Kamera o yöne çevriliyor...

Bu Mark Henry! Bir şey söylemeye başlıyor Trish'ten gözlerini ayırmadan.

qqxatxu.jpg

Mark Henry: Ben de senin için Lapseki’den geldim güzellik.

Mark bu söylediğinin ardından sırıtmaya başlıyor. Trish, Tyler Bate ve Tyler Breeze'nin birbirlerine şaşırmış bir şekilde baktığını görüyoruz. Bu görüntülerin ardından kameralar kapanıyor ve reklamlar giriyor. Şovumuz kısa bir reklam arasına bırakıyor yerini, mola veriliyor.

mli04sk.png

1zsph11.jpg

Edge girişte görünüyor. Seyircilerin sevgilisi pyroları patlatıp enerjik bir başlangıç yapıyor. Hızlı bir şekilde ringe ilerledikten sonra içeriye giriyor. Köşeye çıkıp tauntlarını attıktan sonra bir mikrofon alıyor. Konuşmaya başlıyor.

edge-wrestlemania37.jpg

Edge: Portland, Oregon! Bugün havanız nasıl bakalım? (cheer) Benim için oldukça keyifli bir gün olduğunu söyleyebilirim. Arenaya gelirken güneşe aldanıp ince bir tişört giymekle yetindim. Oysa rüzgarın etkisiyle oldukça üşüdüğümü söylersem yalan olmaz. Evet, sizin için bu konuşma boş bir girizgah gibi gelebilir. Fakat yeterince düşünürseniz bunun çok iyi bir benzetme olduğunu anlayacaksınız. (cheer) Yolda gelirken son haftalarda yaşadıklarımı gözden geçirdim. Biliyorsunuz; bir insan için söylediklerinin altını doldurabilmek kadar değerli bir şey yoktur. Kurduğunuz cümlelerle yaptığınız eylemler tutarlı ise kendinize güveniniz sınırsızdır. Ben de geçen haftalarda Cutting Edge'de söylediğim cümlenin altında kalmayarak Dominik'i, Mr. Money in the Bank'i herhangi bir yerde tuş etmeyi başardım.

Seyircilerden cheer geliyor.

Edge: Pek azı bunun gerçekleşebileceği düşünüyordu. Dominik onlara göre daha üst seviyede performans gösteriyordu. Oysa benim kendime olan inancım tamdı. Başardım. Bu büyük galibiyeti almayı başardım! Sırada daha büyüğü var. Fakat ben Keith Lee gibi değildim sevgili Oregon. O da baştan beri Jack Perry'nin peşinde bir pervane gibi dönüp duruyordu. Konuştuğu bir sürü içi boş kelimeye rağmen halen o kemeri almak için iddiası bile var. İnanın bana, bu kadar kaybedip hala konuşabiliyor olmak bir güreşçi için büyük marifet. Sırf bunun için bile Keith'e bir şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ama Royal Rumble'ı bir kenara bırakıp buraya odaklandığım için bu şansı benim de hak ettiğim söylenebilir. Ne dersin Keith? Gayet adil, değil mi? Senin de benimle aynı fikirde olduğuna inanıyorum. Peki kimin öncelikle Perry'nin karşısına geçmesi gerektiğine şimdi karar verelim mi? Çünkü ben oldukça sabırsızım.

Seyircilerden yoğun cheer geliyor. Edge girişe bakıyor ve bekliyor.

i6lm3r3.png

Keith Lee girişte görünüyor! Aranan adam geldi. Ağır adımlarla ringe doğru ilerliyor kendisi. Edge'e bakıyor. Biraz sonra aprona çıkıyor ve ağır ağır içeriye giriyor. Yanında mikrofonu yok. Buna ihtiyaç da duymuyor. Karar vermek istiyor Keith Lee, bir an önce bu işi bitirmek istiyor. Edge durumu fark edip kenardaki hakemi çağırıyor. Mikrofonu da bir kenara bırakıyor. Hakem içeriye girip ikisini de kontrol ediyor. Biraz sonra seyircilerin yoğun tezahüratı ile maç başlıyor!

"Rated-R Superstar" Edge vs. "Limitless" Keith Lee

adam-cole-keith-lee.gif

Maç başladı. İkili direkt birbirlerine son sürat yumrukla girişiyor! Edge yumruklarla bir süre üstünlük kuruyor. İplere doğru yumruklarla taşıyor. Fakat Lee aniden tersine çeviriyor ve Edge'i iplerde kıstırıp seri yumruklar savuruyor. Sonrasında tutup irish whipe yolluyor fakat Edge bunu tersine çeviriyor ve gelişine bir Spinning Heel Kick! Lee köşeye doğru çekiliyor. Köşede ayaklanıyor. Edge üstüne koşup atlıyor fakat boşa! Lee bunu atlatıp iplerden sekip bir Shoulder Block'la Edge'i yıkıyor! Edge sendeleyerek kalkıyor. Lee'den seri bir Dropkick! Edge bu sağlam dropkick sonrası yeri öpüyor! Sonrasında tekrardan ayaklanıyor. Lee iplerden hafif sekiyor ve Discus Punch! Ardından seri yumruklarla Edge'i köşeye taşıyıp orada kıstırıyor! Üst üste yumruklarla sersemlettikten sonra Edge'i Biel Throw'la yere çakıyor! Edge sırtını tutarak kalkıyor. Lee iplerden sekiyor ve Pounce! Edge 2 80 uzuyor ring dışına!

Edge-O-Matic+2.gif

Edge bariyerleri tutarak kalkıyor ve koşarak tekrar ringe giriyor. Lee, Discus Lariat sallıyor fakat Edge bundan eğilerek kaçıyor ve bir Big Boot! Lee iplerde Edge üstüne koşuyor ve Clothesline ile ring dışına postalıyor! Lee hızlı kalkıyor. Edge hızla aprona geçiyor ve koşa koşa Double Axe Handle ile atlıyor fakat Lee bundan kurtuluyor ve Release German Suplex'le Edge'i yere çakıyor. Sonrasında kaldırıyor ve kolundan tutarak çelik merdivenlere doğru fırlatıyor. Hemen ardından kaldırıyor ve ringe sokup kendisi de giriyor. Edge'i tutuyor ve irish whipe yolluyor. Gelişine bir One Handed Spinebuster! Hemen sonrasında kaldırıyor ve köşeye koyuyor. Grizzy Magnum'la şaplağı geçiriyor! Sonrasında Edge'i köşede kaldırıyor. Ardından karşı köşeye geçiyor ve koşarak bir Body Splash'le atlıyor! Fakat Edge bundan kaçıyor ve Edge-O-Matic! Tuş 1........2........ KICKOUT!

Arm+Trap+Edgecution.gif
Spirit+Bomb+2.gif

Edge, Lee'yi üst üste stomplarla ring dışına yolluyor. Sonrasında kendisi de ring dışına çıkıyor. Lee kalkmaya çalışırken sağlam bir Big Boot'u oturtuyor! Lee yere yapışıyor. Edge hızla Lee'yi çeviriyor ve Catapult'la ringposta vuruyor. Sonrasında tutuyor ve ringe sokuyor. Kendisi de giriyor. Lee ayağa kalkamadan arkasına geçip Sleeper Hold'la kavrıyor! Lee pes mi edecek!? Lee direnme çabası içinde! Fakat o da ne!? Lee aniden kalkıyor ve kafasının arkasıyla Edge'in kafasına vurarak kurtuluyor! Ardından sırtlıyor ve Rolling Elbow'u çakıyor Edge'in suratına! Sonrasında iplerden sekiyor ve bir kez daha Rolling Elbow fakat Edge bundan kurtuluyor ve Edgecution! Tuş! 1.......2....... KICKOUT! Lee atıyor. Edge hızla köşeye geçiyor ve Spear için hazırlık yapıyor. Lee'nin üstüne koşuyor fakat Lee aniden havaya kaldırıyor ve SPIRIT BOMBBB!!!! İkisi de yerde! Edge iplere doğru çekilirken Lee onu yakalayıp sayıyor! TUŞ! 1........2.........

Doomsault+2.gif

Edge son anda ayağını ipe atıyor! Keith Lee şaşkın! Lee sinirleniyor! Ayaklanıyor ve Edge'i kaldırıyor. Sırtına aldı! BIG BANG CATASTROPHE! Fakat hayır! Edge bundan kurtuluyor! Tekrardan Edgecution'a alıyor fakat Lee bundan kurtuluyor! Edge'i kaldırıp yüz üstü yere çakıyor! Edge karnını tutarak kalkıyor. Lee, Lariatı oturtuyor! TUŞ 1........2........ KICKOUT! Lee kaldırıyor ve bir kez daha Lariatı oturtuyor! Daha sonrasında kolundan ve bacağından tutarak köşeye doğru çekiyor! Sonrasında Top Rope'a çıkıyor. DOOMSAULTTTTT!!

Spear.gif

HAYIR! BOŞA!! EDGE HIZLA KALKIYOR VE KÖŞEYE GEÇİP HAZIRLIĞINI YAPIYOR! KOŞUYOR VE SPEEARRR! SPEAR GELDİ! EDGE TUŞA GİDİYOR. 1.........

KEITH LEE'NİN AYAĞI İPLERDE! HAKEM BUNU GÖRMÜYOR! 2........ BU SIRADA HAKEM KAFASINI KALDIRIP İPLERE BAKARKEN...

JACK PERRY ÇOKTAN KEITH'İN AYAKLARINI İTTİRDİ! 3!

Kazanan: "Rated-R Superstar" Edge

Edge-e1612963730133.jpg

Edge galibiyete uzanıyor. Başardı, kendisi maçı kazanmayı bildi. Keith Lee'yi yendi ve artık Jack Perry ile karşılaşacağına kesin gözüyle bakılıyor. Edge Royal Rumble için tauntlarını atarken şampiyon kenardan ona bakıyor. Biraz sonra...

rcq354g.png

Jack Perry'nin Keith Lee ile göz göze geldiğine şahitlik ediyoruz. Keith Lee emekler gibi duruyor ringin içerisinde. Jack Perry ise sert bir şekilde kenardan ona bakıyor. Sonra da cebinden çıkardığı telefonu gösteriyor. Bu Keith Lee'nin telefonu!

Keith-Lee-Sad-Emotional-Crying-WWE-NXT-1000x600.jpg

Lee'nin suratı bir anda beş karış oluyor. Jack Perry, Lee'nin telefonunu açmış. Bankacılık uygulamasına girmiş ve para transferi gerçekleştiriyor. Hesaptaki tüm parayı alıcı Jack Perry'e transfer etmek üzere! Keith Lee hızla ayağa kalkıp aşağıya inmeye çalışıyor ama Perry tuşa basıyor ve transfer gerçekleşiyor!

stream

Keith Lee artık beş parasız. Ringden inemeden olduğu yere çöküyor kendisi. Jack Perry bu sırada telefonu seyircilere fırlatıp Keith Lee'ye orta parmak çekiyor. Sonra da Edge'e bakıyor ve orta parmaktan Edge de nasibini alıyor. Rated-R Superstar ikili arasındaki olayları şaşırarak izlerken biraz sonra kemer işareti yapıyor. Keith Lee umrunda bile değil, kendisi o büyük altını istiyor! İşte o kadar. Jack Perry ise kenardan mikrofonu alıyor ve konuşmaya başlıyor.

01-jack-perry.jpg

Jack Perry: Edge, hayat hiçbir zaman senin anlattığın kadar adil değil. Fakat ben bu gece için daha fazla can yakmak istemiyorum. Enerjimi 5 Nisan'a saklıyorum. İkinizi de o gece orada görmek istiyorum. Royal Rumble'de karşıma çıkın. Bu büyük kemeri almak için benimle aynı anda mücadele edin. Böylece hesabınızı tek seferde kesip bitireyim. Edge vs. Keith Lee vs. Jack Perry - World Heavyweight Championship! Artık resmi.

Seyircilerden yoğun cheer geliyor. Edge Perry'e öylece bakarken Keith Lee oldukça öfkeli. Perry ise kemerini havaya kaldırıyor. Kameralar bu görüntülerle kapanıyor.

mli04sk.png

X: Ah, öldüğünü zannediyordum.

Y: Neyi kast ediyorsun?

gx0jvq4.jpg

Kamera dönüyor, an itibarıyla karşımızdaki kişinin Dirty Dom olduğunu görüyoruz. Kendisi bir hastane odasının içerisinde, hasta yatağının üzerinde. Yatağın sırt bölümü dikleştirilmiş, dik bir şekilde oturuyor diyebiliriz yatağın üzerinde. Kendisinin ziyaretine, yanına az önce gelen isim Liv Morgan'dı. Bir süredir onun görünmemesi üzerine bir ironi ile yaklaştı. Liv ise onun neyi kast ettiğini anlamadı, ya da anlamamazlıktan geldi...

Dirty Dom: Anlayamıyor musun, neredeydin sen? Hani büyük anlar olur ya, insanlar yanında olur, gözyaşı falan... Ben de öyle bir şey bekledim belki. Ama ne bileyim... Başucuma gelen ilk kişi hasta bakıcısı oldu. Soğuk, rutin... Hiçbir duygusu yoktu. Odaya gireceğini, en azından bir şey hissedeceğini düşünmüştüm. Ama işte, demek ki herkes aynı şeyleri yaşamıyor. Ya da herkes aynı şeyi hissetmiyor... (Bir süre duraksadıktan sonra devam ediyor) Yani, cidden... Bu yaşadığım şeyler, yalnız başına uyanmak... İnsan biraz sevdiklerini yanında arıyor, hele ki biri sen olunca... Sana güveniyorum Liv, gerçekten. Ama o anda öyle bir boşluk vardı ki, bir saniyeliğine... Her şeyin bittiğini düşündüm. (Sadece kendisinin duyabileceği bir şekilde konuşuyor) Mierda!

dl4xd5e.jpg

Liv Morgan: Anlamadım? (Bir süre sessizlik oluşuyor) Beni içeri almadılar Dom... Doktorlar acil müdahale ediyordu, beni dışarıda tuttular. Sonrasında hemen bir operasyon geçirdin, senin için çok endişelendim. Sorun kalmadı, artık buradayım, tamam mı? Artık buradayım...

Dirty Dom: Kavga sırasında, ah, çok karışık... Ne olduğunu hatırlamıyorum bile, sanırım kolumu çevirdi, ya da bileğimin üstüne sakat bir şekilde düştüm. Tek hatırladığım bunun aşırı garip olmasaydı ve kendi bedenimden işittiğim çatırdama sesleriydi. O kadar çok adrenalin salgılamış olmalıyım ki, o an bu acıyı hissetmedim. Ama sonra... Sonra sanki biri kemiğimi kıvırıyormuş gibi hissettim. Kolum kendi kararını verip pes etti adeta. Ve ben... Ben sakinleştirilmek üzere götürüldüğüm odada öylece kaldım, acımla baş başa...

1x2rrvp.jpg

Bu sözlerini tamamlamasının ardından Dom'un gözlerinin yaşlandığı fark ediliyor. İçine atmaya, tek kalmak ve bu acıyla baş başa kalmak onun için o kadar zor olmalı ki... Herkesle uğraşan ve sinsi hareketleri ile gündeme gelen o adamın da duyguları, kendisine has sorunları var, bunu hissedebiliyoruz. Bu sırada kameramız, Dom'un kolundaki sargıya ve fizik tedavi belgelerine de odaklanıyor. İlginçtir, monitörde “belirsiz taburcu tarihi” yazıyor; bu da oldukça dikkat çekiyor.

Liv Morgan: Acele ile odana geldim, doktorla görüşemedim. Ne diyorlar?

hibk1og.jpg

Dirty Dom: Bu ufak bir sakatlık, onlara göre öyle tabii ki. Ama bu 'küçük' sakatlık benim için ciddi bir sınavı ifade ediyor. Zamanla geçermiş, nasıl bir zamanla? Peki ya zaman geçerken ben ne olacağım? Her geçen gün, her geçen saat bir çivi gibi saplanıyor içime. Ben boş boş oturup iyileşmeyi bekleyebilecek birisi değilim. Ben her günümü o ipler arasında geçirmek zorundayım, alanda kalarak gücümü onlara göstermek zorundayım. Şimdi ise bir yatakta, kolum sargılı bir şekilde beklemek zorunda olmak... İşte bu delirtici.

Liv Morgan: Lütfen sakin ol, dinlenmek zorundasın.

Dirty Dom: Asıl meseleyi anlamalısın Liv, beni hissederek dinle. Benim zamanım sanılan kadar fazla değil. Takvim ilerliyor ve Royal Rumble gecesi gitgide yaklaşıyor. Herkes form tutuyor, kendisini ringde en güzel şekilde sergiliyor. Ben ise burada kıpırdaman yatmaya ve en ciddi aktivite olarak fizik tedavisi almayı hazmedemiyorum. Royal Rumble 2025'e yetişip, yetişemeyeceğim belli değilmiş. Biliyor musun, bana bunu söylediklerinde güldüm çünkü ben sakatlıkla değil, pes etmekle savaşırım ve pes etmek ise benim lügatımda yok. Pes etmek nedir, ben bilmem.

Bir anlık sessizlik meydana geliyor. Dominik gözlerini tavana dikiyor, bir anda kalp atış monitörünün sesi odada yankılanıyor.

f3yr3xo.jpg

Dirty Dom: AMA BEN ÇIKACAĞIM! ÖLSEM DE ÇIKACAĞIM, ÖLSEM DE! ROYAL RUMBLE BENİM YERİM, NASIL OLUR DA BANA ORADA OLMAMAK TEKLİF EDİLEBİLİR? BU BİLEĞİM, BU KOLUM VE HATTA BU BEDENİM AN İTİBARIYLA ESKİ KONDİSYONUNDA OLMAYABİLİR AMA İÇİMDE YANAN ATEŞ ASLA SÖNMEDİ! DÜŞTÜM MÜ, BİTTİM Mİ? HAYIR! BEN DÜŞSEM BİLE DİZLERİMİN ÜZERİNDE YÜRÜRÜM, BUNU BİLMİYORLAR! O RİNGE ÇIKARIM, O RİNGE SÜRÜNEREK BİLE OLSA ÇIKARIM!

prld87d.jpg

Liv ağlamaya başlıyor.

Liv Morgan: Dom...

Dirty Dom: EDGE, KEITH LEE, RANDY ORTON, VAL VENIS, JD McDONAGH... ONLAR UNUTTU, UNUTMASA BİLE, İÇERİSİNDE BULUNDUĞUM DURUMDAN HAREKET EDEREK BENİ HAFİFE ALIYORLAR. AMA ZAMANI GELDİĞİNDE ONLARA BUNUN NE DENLİ CİDDİ BİR HATA OLDUĞUNU GÖSTERECEĞİM! HEPSİ BANA BİAT EDECEK, HEPSİ BANA İTAAT EDECEK. BEN ONLARIN GÜREŞ TANRISIYIM! ÖZELLİKLE... ÖZELLİKLE O OROSPU EVLADI JACK PERRY'E... O OROSPU ÇOCUĞUNA GÜNÜNÜ GÖSTERECEĞİM! SAKATLIĞIMI KARİYERİ İÇİN BİR FIRSAT OLARAK GÖREN JACK İLE ÖZEL OLARAK İLGİLENECEĞİM!

lkm281b.jpg

Dom bu sözünü tamamladıktan sonra fenalaşıyor ve titremeye başlıyor. Odadan gelen ses ile bütün sağlık çalışanlarının odaya gelmesi bir oluyor. Hızlı bir şekilde Dom'u kendine getirmekle ilgileniyorlar. Aralarından bir bölümü ise Liv ile kameramanımızı çıkartmakla ilgileniyor. Kapı kapanıyor ve Dom ile ilgilenme süreçleri devam ediyor. İşler bir hayli ciddi görünüyor. Liv önce elini duvara koyuyor, sonrasında kendisini yere bırakıyor. Kameralar, kapıya sırtını dayayarak yerde oturan ve hıçkıra hıçkıra ağlayan Liv'i görüntülüyor. Bunun sonrasında kameralar kapanıyor ve reklamlar giriyor.

mli04sk.png

257ry8g.jpg

Işıklar kararıyor ve ateş böcekleri canlanıyor! Tribünler flaş ışıklarını yakarken Bray Wyatt'ı girişte görüyoruz. Bray Wyatt elindeki gaz lambasıyla ağır adımlarla ringe ilerliyor. Wyatt ringe girdikten sonra gaz lambasını söndürüyor ve ışıklar açılıyor. Wyatt lambayı ringin dışına bırakırken rakibini beklemeye başlıyor.

ojy7zqi.jpg

Leo Kruger'ı girişte görüyoruz. Leo avcı bakışlarıyla ringe doğru ilerlerken yüzünde galibiyete odaklanmış bir ifade var. Seyircilerin tepkisi ise karışık. Kruger biraz daha hızlı adımlar kullanıyor ringe girmek için. Kruger ringe girdikten sonra Wyatt ile göz göze geliyor. İkisinin de bakışları oldukça soğukkanlı. Hakem iki ismi kontrol ediyor ve gecenin ana olayının başlaması için gerekli işareti timekeeper'a iletiyor.

Loser Enters Royal Rumble Match at No. 1
30-Minute Iron Man Match
Bray Wyatt vs. Leo Kruger

56g2bk9.gif

Zil çalıyor ve MAYHEM'in 14. bölümünün ana olayı resmen başlıyor. 30 dakikadan geriye saymaya başlıyor sayaç. İkili birbirlerini iyice süzüyor. Ardından Kruger hızlıca üzerine doğru koşup bir Clothesline sallıyor fakat ıska geçiyor. Kruger iplerden sekerken Wyatt da aynı şekilde karşı iplerden sekiyor ve ikili ringin ortasına doğru koşuyor ve Wyatt'tan kendine has olan Crossbody hareketi geliyor. Wyatt hızlıca ayağa kalkarken Kruger iplere doğru yuvarlanıyor. Kruger iplere tutunarak ayaklanırken Wyatt karşı iplerden sekiyor ve Kruger'e doğru koşup bir Clothesline çakmaya niyetleniyor fakat Kruger bir anda Wyatt'ın bacağına yapışıp onu kaldırıp iplerin üzerinden ringin dışına doğru sallıyor. Wyatt ayakları üzerine ringin dışına düşüyor. Kruger ise hala iplere tutunmakta. Wyatt, Kruger'in ayağına yapışıyor ve onu ringin dışına çekiyor. Kruger ringin dışına çıkıyor. Wyatt, Kruger'i bariyere vurmak istiyor fakat başarılı olamıyor. Kruger onun kafasını tutup aprona çakıyor.

Kalan Süre: 27:34

d2gtgrg.jpg

Kruger, Wyatt'ı ringe geri atıp ringe giriyor. Wyatt ayağa çabuk kalkıyor ve köşeye doğru hareketleniyor. Kruger onun sağ yanağına doğru bir yumruk atıyor ve Wyatt yumruğun etkisiyle köşeye gidiyor. Kruger hızlıca koşuyor ve bir Corner Clothesline! Wyatt dizleri üzerine düşüyor ve iplere yaslanıyor. Kruger hızlıca Wyatt'ın göğsüne doğru çıkıp tüm ağırlığını onun üzerine veriyor bu esnada iplerin arasından poz veriyor. Hakem Kruger'e yaklaşıp onu uyarıyor. Kruger uyarılara aldırış etmezken hakem diskalifiye için saymaya başlıyor. 1-2-3-4- Kruger, Wyatt'ın üzerinden iniyor ve karşı iplere koşmaya başlıyor. Wyatt ise bitkin bir şekilde iplerin üzerinde bekliyor. Kruger iplerden sektikten sonra bir Senton ile atlıyor fakat Wyatt son anda çekiliyor ve Kruger iplerin üzerine düşüyor. Wyatt köşeye tutunarak ayağa kalkmaya çalışırken Kruger de sırtını tutarak doğruluyor. Kruger ayağa kalktığında Wyatt onu yakalıyor ve Uranage! Ardından hızlı bir Seated Senton! Wyatt tuşa gidiyor. 1-2-

Kalan Süre: 25:01

2w8w9yd.jpg

Kruger tuşu atıyor. Wyatt hızlıca Kruger'i boynundan tutuyor ve ayağa kaldırdıktan sonra çenesine doğru sağlam bir Uppercut atıyor. Ardından yakalayıp bir kez daha Uranage yapmak istiyor fakat Kruger kendini kilitliyor ve Wyatt'ın onu havaya kaldırmasına müsaade etmiyor. Kruger, Wyatt'ın kafasına bir dirsek atıp ondan kurtuluyor. Ardından iplerden sekiyor fakat Wyatt'tan bir Crossbody! Kruger hızlıca ayağa kalkıyor fakat Wyatt onu yakaladıktan sonra saçlarından tutuyor ve Mat Slam! Kruger köşeye doğru çekilmeye çalışırken Wyatt onu saçlarından tutup ayağa kaldırıyor. Ardından iplerden sektiriyor ve Back Body Drop! Kruger sırtındaki acıyı en derinden hissederek köşeye doğru kendini atıyor. Wyatt karşı köşeden sektikten sorna Kruger'a doğru koşuyor ve Corner Clothesline! Wyatt geri çekilmiyor ve Kruger'ı tuttuktan sonra onu ringin ortasına doğru dans ede ede götürüyor ve Sister Abigail için hazırlanıyor. Fakat tam bu esnada Kruger ondan sıyrılıp iplerden sekiyor ve CLOTHESLINE FROM WILDLIFE!

Kalan Süre: 22:44

98ksqcx.jpg

BAŞARILI! Wyatt yere kapaklanırken Kruger tuşa gitmek için hamle yapacak gibi oluyor fakat sonrasında vazgeçiyor. Kruger, Wyatt'ı bacağından yakalıyor ve Leg Stomp. Ardından dizine doğru da bir Elbow Drop! Kruger yerde Wyatt'ın bacağını tutarken Wyatt da Kruger'dan bacağını kurtarmak için efor sarfediyor. Kruger kendi üst vücudunu yere yakın tutarak Wyatt'ın olası darbelerinden kaçınmayı başarıyor fakat kısa bir süre sonrasında boş bulunup Wyatt'a gerekli alanı sağlıyor ve Wyatt'tan bir eye poke! Kruger gözünü tutarken Wyatt kolayca sıyrılıyor. Kruger ayağa kalkarken Wyatt onu yakalıyor ve Exploder Suplex! Kruger köşeye doğru gidip anca ayaklanırken Wyatt ona doğru koşuyor ve Stinger Splash! Ardından da Biel Toss! Kruger ringin ortasında yerde kalırken Wyatt köşede iplere tutunarak Spiderwalk için hazırlanıyor.

Kalan Süre: 20:54

s69upb4.jpg

Fakat Kruger bir anda yerdeyken ayaklanıyor ve Spiderwalk pozisyonuna geliyor. Wyatt bu duruma inanamazken seyircilerden de şaşkınlık uğultuları yükseliyor. Kruger ayaklanırken Wyatt üzerine doğru koşuyor ve Mongolian Strike! Kruger yerdeyken Wyatt iplerden Seated Senton için sekiyor fakat Kruger son anda çekiliyor ve Wyatt boşa atlıyor. Wyatt ayaklanırken Kruger iplerden sekiyor ve Shoulder Block! Wyatt devrilmeden iplere doğru gidiyor. Wyatt iplerden sektikten sonra bir Shoulder Block vuruyor fakat bu sefer de Kruger yıkılmıyor. İkisi aynı anda iplerden sekiyorlar ve ringin ortasında çarpışıyorlar fakat yıkılan yok. İkili bir kez daha iplerden sekiyor ve yine ringin ortasında çarpışıyorlar bu kez ikisi de ringin farklı köşelerine doğru yıkılıyorlar. Kruger iplere tutunarak ayağa kalkarken Wyatt hızlıca ayağa kalkmayı başarıyor.

Kalan Süre: 17:59

8fg2obp.jpg

İkili tekrardan birbirlerine doğru koşuyorlar fakat bu kez çarpışmak değil yumruklaşmak için. İkili birbirini yumruklamaya başlıyor. İkili birbirlerine çok sert yumruklar atıyor ve bu yumruklar sayılabilmek için çok hızlı. İkili tüm öfkelerini enerjilerini bu yumruklarla birbirlerinin üstlerine boşaltıyorlar. Wyatt son anda bir yumruktan sıyrılıp iplerden sekiyor ve Shoulder Block! Kruger bu darbenin etkisiyle iplerden sekiyor ve sonrasında ondan bir Shoulder Block geliyor fakat Wyatt da devrilmeden iplerden sekiyor. Ayın anda Kruger da iplerden sekiyor ve ikili aynı anda birbirlerine Clothesline çakıyor. İkisi de ringin ortasına düşüyor. İki isim yerdeyken seyircinin bu mücadeleye reaksiyonu pozitif oluyor. İkili Rumble'da birinci sıraya düşmemek için var gücüyle mücadele ediyor. İkili yerden kalkmaya çalışıyor. Wyatt'ın biraz daha enerjiye sahip gibi gözüküyor. Kruger ayağa kalktığında Wyatt çoktan hazır hale geliyor. Wyatt, Clothesline benzeri bir hamleyle Kruger'i kucağına alıyor ve başını okşamaya başlıyor. Seyircilere pozunu kesiyor ve Kruger'ın başını öptükten sonra SISTER ABIGAIL!!!

Kalan Süre: 14:47

50xfkbs.jpg

HAYIR! KRUGER SON ANDA KENDİSİNİ WYATT'TAN KURTARIYOR VE İPLERDEN SEKTİKTEN SONRA ROCKET DROPKICK! Wyatt iplere çarptıktan sonra ringin ortasına düşüyor. Kruger hızlıca tuşa gitmeye çalışıyor fakat Wyatt hakemi yere bile indirmeden atıyor tuşu. Kruger hızlıca Wyatt'ın arkasına geçiyor ve Headlock! Kruger sıkıca sıkıyor kilidi. Wyatt çok direniyor gibi gözükmüyor. Fakat pes edecekmiş gibi bir hali de yok. Wyatt bir süre sonrasında ayaklanmaya çalışıyor. Kruger daha sert sıkmaya çalışıyor fakat Wyatt kendisiyle birlikte Kruger'ı de ayağa kaldırıyor. Kruger kilidi daha fazla sıkamıyor. Bu esnada Wyatt da Kruger'ı karnına doğru bir dirsek atıyor. Ardından kilitten kurtuluyor. Kruger'ı yakalaıp iplere doğru atıyor fakat Kruger'dan iplerden sektikten sonra bir Dropkick daha geliyor.

Kalan Süre: 12:23

rwii73c.jpg

Wyatt son Dropkick'in etkisiyle aprona doğru yuvarlanıyor. Wyatt iplere tutunarak aprona çıktıktan sonra Kruger iplerden sekiyor ve Big Boot deniyor fakat Wyatt son anda çekiliyor ve Kruger'ı saçlarından yakalayıp dışarı doğru çekiyor ve Kruger aprona çarpıp ringin dışına düşüyor. Kruger ayaklanırken Wyatt aprondan atlıyor ve Double Axe Handle! Kruger yere düşüyor. Wyatt, Kruger'ı ayağa kaldırıyor ve onu belinden sardıktan sonra spiker masasına vuruyor! Ardından tutuyor ve bu kez da aprona vuruyor. Sonrasında da kaldırıyor ve aprona doğru Uranage çakıyor. Kruger acıyla ringin dışına geri düşüyor. Wyatt tekrardan Kruger'i ayağa kaldırıyor ve ringe geri atıyor. Ardından kendisi de ringe giriyor. Kruger kendisini ringin ortasına doğru yuvarlarken Wyatt ise sakin davranıyor ve dizleri üzerine çöküp poz veriyor. Sakince Kruger'ın ayaklanmasını bekliyor. Nefesleniyor.

Kalan Süre: 11:00

tkwvq9w.jpg

Kruger iplere tutunarak ayağa kalkarken Wyatt da ayaklanıyor ve ağır adımlarla Kruger'a doğru ilerliyor. Kruger, Wyatt'ın karnına doğru bir dirsek atıyor ve onun kendisine doğru gelişini engelliyor. Kruger iplerden sekiyor fakat bu kez Wyatt onun karnına bir dirsek atıyor. Wyatt iplerden sekmek yerine Kruger'i yakalıyor ve köşeye doğru fırlatıyor. Ardından üzerine doğru koşuyor fakat Kruger çekiliyor ve Wyatt köşeye çarpıyor. Kruger hızlıca Wyatt'ın arkasına sarılıyor ve German Suplex! Wyatt ayaklanmaya çalışırken Kruger üzerine doğru koşuyor ve Big Boot! Wyatt köşeye doğru yuvarlanıyor. Kruger, Wyatt köşeye yerleşirken iplerden sekiyor ve Knee Wash! Kruger, Wyatt'ı ringin ortasına çekip tuşa gidiyor. 1-2- Kickout! Wyatt ayaklanmaya çalışırken Kruger bu süreci hızlandırıyor ve onu ayağa kaldırıyor fakat Wyatt, Kruger'in karnına bir dirsek atıyor. Ardından eğilmiş olan Kruger'ın kafasına bir diz atıyor. Ardından iplerden sekiyor fakat Kruger, Wyatt'ı tuttuğu gibi ringin dışına fırlatıyor!

Kalan Süre: 09:34

ah4byeo.jpg

Wyatt ring zeminine çakılırken sırtından gelen ses arena boyunca yankılanıyor. Kruger ringin ortasında bekliyor. Dışarı çıkmak için hamle yapıyor fakat hakem kendisini durduruyor. Ardından hakem Bray Wyatt kendisi için sayıma başlıyor. 1-2- Kruger tekrardan dışarı çıkmak istiyor fakat hakem tekrardan engel olunca Kruger ringin diğer tarafından kendisini dışarı çıkarıyor ve Wyatt'ın olduğu yere doğru koşmaya başlıyor. Wyatt da aprona tutunarak ayaklanmayı başarıyor. Kruger koşarak Wyatt'ın üzerine geliyor fakat Wyatt'tan gelen bir Uppercut ile zemine çakılıyor. Kruger hızlıca ayaklanıyor ve o da bir Uppercut ile karşılık veriyor. Wyatt geriye doğru birkaç adım attıktan sonra tekrardan bir Uppercut vuruyor. Hakem artık iki isim için de sayıyor. 1-2-3-4-5- Wyatt, Kruger'in üzerine doğru koşuyor fakat Kruger onun karnına bir tekme atarak onu durduruyor ve onu bariyere vuruyor. Ardından üzerine gidiyor fakat ikisi boğuşmaya başlıyor. Hakem ise saymaya devam ediyor. 6-7-8-9-

Kalan Süre: 07:12

3dxe0lr.jpg

İkili son anda ringe dalıyorlar ve count-out ile puan kaybı yaşamaktan kurtuluyorlar. Maçın ikinci yarısı devam ederken hala puan kazanan bir isim yok. İkili yerdeyken birbirlerini süzüyorlar. Fazlasıyla yoruldular. İkili çok ağır hareketlerle ayaklanmaya başlıyor ve ringin ortasında yüz yüze gelmiş oluyorlar. İkili çok hızlı nefes alıp veriyor fakat bu durumu birbirlerine hareketlenmeyerek dengelemeye çalışıyorlar. İkili hala birbirlerini süzüyorlar. Seyircilerin reaksiyonları da yavaşlıyor. Arena sessizleşmeye başlıyor. İki avcı birbirlerini avlamak için son açıkları arıyor gibiler. Doğru zamanı bekliyorlar. Avcılar için sessizlik en önemli unsur. Kruger sert bir yumruk sallayarak hamle yapıyor ve ilk kurşunu sıkıyor fakat Wyatt çekiliyor ve bir anda Kruger'ı yakalıyor ve Sister Abigail için hamle yapıyor fakat Kruger de çekilip iplerden sekiyor. Fakat Wyatt bir kez daha Kruger'i yakalıyor ve URANAGE SLAM!

Kalan Süre: 05:31

hgftoy6.jpg

Başarılı! Kruger iplere sarılıp ayaklanmaya çalışırken Wyatt üzerine doğru koşuyor ve Big Boot! Wyatt, Kruger'ı ayağa kaldırıyor ardından da iplere doğru atıyor. Ardından Kruger iplerden sekiyor ve Wyatt'tan Crossbody! Kruger ayaklanırken Wyatt tekrardan iplerden sekip Crossbody için hamle yapıyor fakat Kruger, Wyatt'ı Big Boot ile havada yakalıyor. Wyatt hızlıca ayağa kalkıyor. Kruger onu yakalıyor ve Snap Suplex! Wyatt iplere tutunup ayağa kalkarken Kruger, Wyatt'ı yakalıyor ve Spinebuster! Wyatt hala btimiş değil. Tekrardan ayaklanıyor. Kruger bir kez daha Spinebuster deniyor fakat Wyatt, Kruger'ın kafasına bir dirsek atıyor. Ardından iplerden sekmek istiyor fakat Kruger kendisine izin vermiyor ve Wyatt'ı yakalıyor ve KRUGER DAGGER! KRUGER İLK PUAN İÇİN TUŞA GİDİYOR! MAÇIN SONLARINA GELİYORUZ ARTIK! 1-2-

Kalan Süre: 04:04

3ojprd9.jpg

WYATT TUŞU ATIYOR! KRUGER İNANAMIYOR! Kruger ayaklanıp hakeme itiraz etmeye başlıyor fakat Wyatt bir anda Spiderwalk ile ayaklanıyor ve Kruger'ın karşısına dikiliyor. Kruger bir yumruk atıyor fakat Wyatt pek etkilenmiyor. Kruger iplerden sekiyor ve Slice için hamle yapıyor fakat Wyatt sıyrılıyor ve Kruger'ı Crossbody ile yakalıyor! İki isim de birlikte ayağa kalkıyor. Wyatt, Kruger'ı yakalıyor ve Uranage Slam! Ardından Seated Senton! Wyatt maçı kazanabilmek için gerekli puanı alabilmek adına tüm enerjisini kullanıyor adeta. Wyatt ringin ortasında poz verirken Kruger ayaklanmaya çalışıyor. Kruger ayaklanır ayaklanmaz Wyatt kendisine doğru hamle yapıyor ve SISTER ABIGAIL! WYATT SONUNDA SISTER ABIGAIL VURMAYI BAŞARIYOR! GEREKLİ PUANI ALABİLECEK Mİ? WYATT TUŞA GİDİYOR! 1-2-

Kalan Süre: 02:00

24isicy.jpg

HAYIR! KRUGER SON ANDA ATIYOR! WYATT BAŞARAMIYOR! Wyatt maçı bitirmek için acele etmeli. Kazanması için son dakikası artık. Wyatt, Kruger'ı ayağa kaldırıyor ve bir Sister Abigail için daha hamle yapıyor fakat Kruger bunu geri çeviriyor ve Snap Suplex! Kruger deposundaki son benzini harcıyor. Wyatt hızlıca ayağa kalkıyor. Kruger bir anda School Boy Roll-Up'a alıyor Wyatt'ı. 1-2- Kickout! Wyatt hızlıca ayakanıyor ve Kruger bir kez daha Roll-up'a alıyor. 1-2- Kickout! İkili aynı anda ayağa kalkıyor. Birbirlerine Clothesline için hamle yapıyorlar fakat ıska geçip iplerden sekiyorlar ve RİNGİN ORTASINDA BİRBİRLERİYLE ÇARPIŞIYORLAR!

Kalan Süre: 00:27

cmnanlm.gif

HAYIR! WYATT SON ANDA ÇEKİLİYOR VE LEO KRUGER'I YAKALIYOR VE SISTER ABIGAIL! SON ANLAR! SON SANİYELER! WYATT TUŞA GİDİYOR! 1-2-

Kalan Süre: 00:01

3!

Kazanan: Bray Wyatt (1-0)

mk71vie.jpg

BRAY WYATT SON SANİYE GOLÜYLE BU MÜKEMMEL MAÇI KAZANMAYI BAŞARIYOR! YARIM SAATİN SONUNDA BİR GALİP ÇIKIYOR! BRAY WYATT BU GALİBİYETLE BİRLİKTE ROYAL RUMBLE'IN İLK SIRASINDA MAÇA BAŞLAMAKTAN KURTULUYOR VE LEO KRUGER BU SONUÇLA ROYAL RUMBLE'IN BİRİNCİ SIRASINI İŞGAL ETMİŞ OLUYOR! WYATT, KRUGER'IN BAŞ UCUNDA GALİBİYET POZUNU VERİRKEN MAÇIN SON ANLARINI TEKRARDAN İZLİYORUZ! TEKRARLAR SONA ERDİĞİNDE SADECE WYATT'I GÖSTEREN SPOT IŞIĞI ÇALIŞIR VAZİYETTE! WYATT RİNGİN ORTASINDA BEKLERKEN KAMERALARIMIZ KAPANIYOR VE MAYHEM'İN 14. BÖLÜMÜ SONA ERİYOR!

𝐏𝐆𝐖 𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟏𝟒
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2025
All Rights Reserved ©

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi