RPG 𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟏𝟒: 𝙺𝚒𝚌𝚔.𝚝𝚟/𝚘𝚜𝚙𝚒𝚌

PGW: Son Eklenen Parta Git

Mamy D Way

🍓
Konular
66
Beğeni sayısı
875
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Adam Cole
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Ospreay karakterini görmeyeli aldığı yol biraz komik gözükse de aslında bariz bir şekilde yardıma ihtiyacı olduğunu hissettiriyor. Sami bunu ne kadar kişisel algılar bilemeyiz ama muhtemelen Ospreay karakterini biraz daha farklı hikayelerde göreceğiz gibi. Açıkcası aktif olabilseydim hikayesine de güzel şeyler katabilirdik. İçimde kalan uktelerden biri olarak kalacak bir süre. Venis karakterinin ön planda ve hatta ekranda olmadığı bir sex segmenti oyun içerisinde olan Venis karakterini sevsem de bir tık üzdü diyebilirim.

Edge karakterini dönüşümden bu yana güreş içi overall olarak top 3'e alabilirim. Göze güzel gelen iki galibiyet ama maalesef ki başka olaylardan dolayı biraz gölgede kalmış. Kalması da normal Perry karakteri tuvalete gitse oturup keyifle okuyabilecek gibi hissediyorum. Gayet iyi işleniyor. Ama hiçbir şey belli olmaz bu üçü arasında ne olur ne biter bilemeyiz. Liv Morgan karakterinin dönüşe reaksiyonlar olmuş, Evrene epey hakimim ancak son 2 ay maalesef yok...

Geçen sene bu maçı ben Del Rio da yapmıştık ama benim için iyi gitmemişti ancak değişen planlarda son dörde kalmam düşünülmüştü. Olumsuz sonucun o kadar da baş ağrıtacağını düşünmüyorum, sadece ufak bir göz dağı verilmiş.

Hellraiser

STONE COLD SAID SO!
Konular
75
Beğeni sayısı
1,323
PG Nakit
610
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
RPG Karakteri
VACANT
Biraz geçte olsa şova dair yorumumuzu atalım;

Ospreay'in kick yayınından titantron'a bağlanmasına bittim bu arada. Sami ile Ospi arasında güzel bir feud dönebilir gibi geliyor bana hatta bunu Royal Rumble maçında başlatırlar belki.. Ospi Grand Slam yapmadan emekli olmasın. Sami tarafına bakınca RR gecesi kemer korumayacak belki ama Rumble'da neler yapacak en önemli nokta bu.

Bate ve Breeze arasında güzel bir diyalog yaşanmış.. Bate artık eskisi gibi değilim diyor ama gerçekten öyle mi daha tam belli değil. Breeze'de Bate'nin tutarsızlığından rahatsız olmuş ki doğru gibi de. Trish'in söylediklerin de haklılık payı var ama Breeze solo şekilde devam etmeli.. Segment'in sonundaki LAPSEKİ detayı bizi gülme krizine soktu, o nasıl efsane bir gönderme ya.. 🤣

Karakterin gidişatı konusunda aşırı mutluyum, bu Edge promolarını ekipten kim yazıyorsa ellerine sağlık çünkü hiç acımayan devamlı saplayan bir Edge var.. Keith Lee iyi karakter aslında ama bu olayların sahibinin pasifliğine denk gelmesi gerçekten kötü oldu. Maçta tecrübenin ve gerçek ULTIMATE OPPORTUNIST'in kim olduğunu göstermişiz.. Jack Perry'nin sonda gelişi ve Lee'nin bütün paraya çökmesi de geçen sefer ki BTC segmentinin intikamı.. Royal Rumble'da iyi bir maç bizi bekliyor..

Dominik ve Lig'in uzun süredir tekrar gördük sanki.. Liv umarım bu süre de JDM ile bir şey karıştırmadı.. Dominik içinde gayet iyi bir karakter gelişimi görüyorum, şuan sinirli olması da normal RR yaklaşırken sakatlık falan sorun yaratır tabi ama ben kendisinin o gece alanda olacağını düşünüyorum.. WHC maçına etki edecektir.

Leo ve Wyatt gerçekten fenasal karakterler şuan Gimmick olarak. Bu feud'un Royal Rumble ile daha da ateşleneceğini tahmin etmek zor değil gibi..

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi