Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazen birisine devamlı yenilgi verirsin ve o kişi prestijini kaybeder. Buna en iyi örnek The Miz'dir. Bu adam döneminde PG MJF izletiyordu. Fakat aldığı yenilgiler sonucunda prestijini kaybetti. Mid-card oldu. Bazen de bazı isimlere haddinden büyük push verirsin ve o zaman da güreşçi bu pushu taşıyamaz ve seyircinin gözünden kademe kademe düşer. Örneğin Ryback, Fandango gibi. İşte Jey Uso ikinci kategoride. Onun aldığı etkileşim her şey en azından bir kere bile olsa dünya şampiyonluğunu hak edecek cinstendi. Fakat Cena-Punk-Rollins-Roman gibi adamların olduğu bir Rumble'ı verirseniz elde patlayabilir ve patladı da. Bir de üzerine 500 kere karşılaştığı Gunther çıkarsa iyice dibe çöker. Ben Rumble maçını beğendim. WWE'nin yapmaya çalıştığını da anlıyorum. İşte güçlü adaylar arasından bir underdog yaratmak istediler ancak bu seyirciye geçmedi. Seyirciyi yargılamıyorum. Seyir zevki anlıktır. Kumar oynandı ve kaybedildi.
Jey çıktığı andan itibaren atlaya atlaya geçerken denk geldim bu botcha, baya utanç vericiydi. Bu herife dair hiçbir şey izlenebilir değil ne yazık ki.
Güreşe Royal Rumble 2025 ile döndüm. RR girişinde etkileşim alan 4-5 kişiden biri olunca iyi sanmıştım da baya torpilli leş. Olacağı maksimum seviye Bron Breakker'a meydan okuyup squash yemek.