“Bu Adam Mı Olacak WM Main Event?”

Nature Boy

don't trust, verify
Konular
218
Beğeni sayısı
2,884
PG Nakit
1,160
Bazen birisine devamlı yenilgi verirsin ve o kişi prestijini kaybeder. Buna en iyi örnek The Miz'dir. Bu adam döneminde PG MJF izletiyordu. Fakat aldığı yenilgiler sonucunda prestijini kaybetti. Mid-card oldu. Bazen de bazı isimlere haddinden büyük push verirsin ve o zaman da güreşçi bu pushu taşıyamaz ve seyircinin gözünden kademe kademe düşer. Örneğin Ryback, Fandango gibi. İşte Jey Uso ikinci kategoride. Onun aldığı etkileşim her şey en azından bir kere bile olsa dünya şampiyonluğunu hak edecek cinstendi. Fakat Cena-Punk-Rollins-Roman gibi adamların olduğu bir Rumble'ı verirseniz elde patlayabilir ve patladı da. Bir de üzerine 500 kere karşılaştığı Gunther çıkarsa iyice dibe çöker. Ben Rumble maçını beğendim. WWE'nin yapmaya çalıştığını da anlıyorum. İşte güçlü adaylar arasından bir underdog yaratmak istediler ancak bu seyirciye geçmedi. Seyirciyi yargılamıyorum. Seyir zevki anlıktır. Kumar oynandı ve kaybedildi.
Biz taa en başında dedik bu adamın burayı hak etmediğini. Adam yükseltiyorlar diye bu kararı savunmuştun eyyyyy Mehmet Bana! Unutmadık biz o günleri. ✍️

Şimdi mertsen avatara Dalyarak Hunter çekersin bu kardeşin gibi.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Biz taa en başında dedik bu adamın burayı hak etmediğini. Adam yükseltiyorlar diye bu kararı savunmuştun eyyyyy Mehmet Bana! Unutmadık biz o günleri. ✍️

Şimdi mertsen avatara Dalyarak Hunter çekersin bu kardeşin gibi.

Ben Rumble bookingini sevdim. İzlerken keyif aldım. Jey Uso değil de senin dediğin gibi daha farklı birisi olsaydı o zaman daha iyi olurdu tabii.

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
GLscvyhXMAAcD0q.jpg

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Jey çıktığı andan itibaren atlaya atlaya geçerken denk geldim bu botcha, baya utanç vericiydi. Bu herife dair hiçbir şey izlenebilir değil ne yazık ki.

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Güreşe Royal Rumble 2025 ile döndüm. RR girişinde etkileşim alan 4-5 kişiden biri olunca iyi sanmıştım da baya torpilli leş. Olacağı maksimum seviye Bron Breakker'a meydan okuyup squash yemek.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi