- Konular
- 51
- Beğeni sayısı
- 2,526
- PG Nakit
- 330
- Favori Güreşçi
- Eddie Guerrero
- RPG Karakteri
- Tony D'Angelo
Payback #66'dan hemen sonra...
Wes, lütfen otur.
Wes, lütfen otur.
Wes isteksiz ve soğuk bir şekilde D'Angelo'ya bakıyor. D'Angelo'nun gülümsemesi vakit geçtikçe soluyor. Kafasıyla sandalyeyi gösterdikten sonra Wes etrafına bakarak başka bir çaresinin olmadığını anladığında oturuyor.
Tony D'Angelo: Bak Wes ben fevri hareketleri seven birisi değilim. Ben ne diyorsam onu yapacaksın ve başka iti-
Wes Lee: Sen neyden bahsediyorsun ha? Beni bu siktiğimin yerinde alıkoyabileceğini mi zannediyorsun? Senden istemediğim bir şeyi yapmana rağmen sana bir iyilik yaptım ve bana borçlusun. Bu sikindirik restaurantta oturuyor olmam bana emir verebileceğin anlamına gelmiyor.
Stacks bu lafı duyduktan sonra küplere binerek ayaklanacakken D'Angelo eliyle ona yerine oturması gerektiğini işaret ediyor. Stacks ikilemeden yerine oturuyor. D'Angelo, Stacks'e gururlu bir şekilde bakıyor ve sonrasında Wes Lee'ye dönüyor.
Tony D'Angelo: Questo è tutto, Questo è tutto, Questo è tutto. İşte böyle Wes. Hayatını zar zor kurtarabilmenin sonucundan ötürü adrenalin etkisinde olduğuna inanmak istiyorum. Aksi takdirde böyle saygısızlıkları asla kabul etmem. Az önce, doğru olanı yaptın tebrik ederim ve evet bunun karşılığını alacaksın. Hayatını sana geri vermeme rağmen bu süreçte istediğim gibi hareket edersen sen de istediğini elde edeceksin. Ne istediğini biliyorum, seni o hispaniklerden kurtarmadan önce senin ne olduğunu kaynaklarım aracılığıyla öğrendim. Mr Money In The Bank, Wrestlemania Main Eventinde ayakta kalan tek kişi. Peki ya sonra? Sonrasında ise insanlar aylar boyunca seninle Merda Lee olarak dalga geçti. Sana çok uzun süre bok muamelesi yaptılar, şerefin beş paralık oldu ve bundan sıkıldığına eminim. Söylesene Wes, en son ne zaman güreştin? Ringlere geri dönmek istemiyor musun? Dramalardan uzak sadece işini yapan bir ring performansçısı olmayı özlemedin mi? Özledin. The Don sana bunu geri verecek. Ringlere döneceksin ve eski zamanlardaki gibi güreşe geri döneceksin, uccisore di sogni.
Tony D'Angelo imalı bir şekilde Wes Lee'ye bakıyor.
Tony D'Angelo: Dreamslayer.
Tony D'Angelo: Dreamslayer.
Tony D'Angelo, garsona el işareti yapıp kadehleri doldurmasını emrediyor. Kadehler dolduktan sonra D'Angelo, kadehi eliyle sallayarak kokunun tüm kadehe sinmesini sağlayıp derin bir nefes alıyor.
Tony D'Angelo: Seni neden seçtim biliyor musun? Çünkü Angel Garza, Mr. O'Neil, Seth Rollins ve Velveteen Dream arasındaki tek ortak nokta sensin. Büyük bir avantajsın ve bu avantajı da kullanacak kişi benim. PGW benim olacak sen ise ringlerin olacaksın. Eğer bana bir daha saygısızlık etmeye kalkışıp beni kazıklamaya çalışırsan hai finito, bitersin. Düşündüğün aksine benim sana iyilik borcum yok, senin hayatını kurtardım. Capo sadece sana cömert davranmayı tercih ediyor. Yalnızca tek bir gün görevini yaptın diye kendini bir şey de zannetme. The Don kimseye borçlu kalmaz.
Tony D'Angelo sinsi bir gülüş atıp arkasına yaslanıp diğerlerini de konuşmaya davet edercesine etrafına bakıyor.
@pontiac bandit , @Hacken , @Broken Dreams , @Sikiru , @GBB
@pontiac bandit , @Hacken , @Broken Dreams , @Sikiru , @GBB