RPG Uccisore di Sogni

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
Payback #66'dan hemen sonra...

s5th6fe.jpg

Wes, lütfen otur.

Wes isteksiz ve soğuk bir şekilde D'Angelo'ya bakıyor. D'Angelo'nun gülümsemesi vakit geçtikçe soluyor. Kafasıyla sandalyeyi gösterdikten sonra Wes etrafına bakarak başka bir çaresinin olmadığını anladığında oturuyor.

Tony D'Angelo: Bak Wes ben fevri hareketleri seven birisi değilim. Ben ne diyorsam onu yapacaksın ve başka iti-

Wes Lee: Sen neyden bahsediyorsun ha? Beni bu siktiğimin yerinde alıkoyabileceğini mi zannediyorsun? Senden istemediğim bir şeyi yapmana rağmen sana bir iyilik yaptım ve bana borçlusun. Bu sikindirik restaurantta oturuyor olmam bana emir verebileceğin anlamına gelmiyor.
Stacks bu lafı duyduktan sonra küplere binerek ayaklanacakken D'Angelo eliyle ona yerine oturması gerektiğini işaret ediyor. Stacks ikilemeden yerine oturuyor. D'Angelo, Stacks'e gururlu bir şekilde bakıyor ve sonrasında Wes Lee'ye dönüyor.

Tony D'Angelo: Questo è tutto, Questo è tutto, Questo è tutto. İşte böyle Wes. Hayatını zar zor kurtarabilmenin sonucundan ötürü adrenalin etkisinde olduğuna inanmak istiyorum. Aksi takdirde böyle saygısızlıkları asla kabul etmem. Az önce, doğru olanı yaptın tebrik ederim ve evet bunun karşılığını alacaksın. Hayatını sana geri vermeme rağmen bu süreçte istediğim gibi hareket edersen sen de istediğini elde edeceksin. Ne istediğini biliyorum, seni o hispaniklerden kurtarmadan önce senin ne olduğunu kaynaklarım aracılığıyla öğrendim. Mr Money In The Bank, Wrestlemania Main Eventinde ayakta kalan tek kişi. Peki ya sonra? Sonrasında ise insanlar aylar boyunca seninle Merda Lee olarak dalga geçti. Sana çok uzun süre bok muamelesi yaptılar, şerefin beş paralık oldu ve bundan sıkıldığına eminim. Söylesene Wes, en son ne zaman güreştin? Ringlere geri dönmek istemiyor musun? Dramalardan uzak sadece işini yapan bir ring performansçısı olmayı özlemedin mi? Özledin. The Don sana bunu geri verecek. Ringlere döneceksin ve eski zamanlardaki gibi güreşe geri döneceksin, uccisore di sogni.
3rud2oq.jpg
Tony D'Angelo imalı bir şekilde Wes Lee'ye bakıyor.

Tony D'Angelo: Dreamslayer.​
Tony D'Angelo, garsona el işareti yapıp kadehleri doldurmasını emrediyor. Kadehler dolduktan sonra D'Angelo, kadehi eliyle sallayarak kokunun tüm kadehe sinmesini sağlayıp derin bir nefes alıyor.

Tony D'Angelo: Seni neden seçtim biliyor musun? Çünkü Angel Garza, Mr. O'Neil, Seth Rollins ve Velveteen Dream arasındaki tek ortak nokta sensin. Büyük bir avantajsın ve bu avantajı da kullanacak kişi benim. PGW benim olacak sen ise ringlerin olacaksın. Eğer bana bir daha saygısızlık etmeye kalkışıp beni kazıklamaya çalışırsan hai finito, bitersin. Düşündüğün aksine benim sana iyilik borcum yok, senin hayatını kurtardım. Capo sadece sana cömert davranmayı tercih ediyor. Yalnızca tek bir gün görevini yaptın diye kendini bir şey de zannetme. The Don kimseye borçlu kalmaz.
Tony D'Angelo sinsi bir gülüş atıp arkasına yaslanıp diğerlerini de konuşmaya davet edercesine etrafına bakıyor.

@pontiac bandit , @Hacken , @Broken Dreams , @Sikiru , @GBB

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655

Capo sandalyesine yaslanırken Stacks'in hayranlık dolu bakışlarını görüyoruz. Dudaklarını sıkıp kaşlarını kaldırarak söze girmek için izin istiyor, ailenin diğer üyeleri de Underboss'un söze girmesi gerektiğinde hemfikir ama Capo'nun onayını almak onun için daha önemli. Tony kafasını hafifçe eğip kadehine uzanırken-

Channing "Stacks" Lorenzo: Grazzie, la mia famiglia. (aile üyeleri hep birlikte kadehlerini kaldırıyorlar) Aileye!

6afc8us.png

Stacks elini masaya vurarak tempo tutuyor ve Tony haricindeki herkes de eşlik ediyor, garsonlar emir beklemeden kadehleri geri doldururlarken Stacks de tekrar ciddileşiyor.

Channing "Stacks" Lorenzo: Totò Termini arrivò a cavallo, Wes. Atalarımız işe dahil olmayan birinin dahil olduğunu ifade etmek için kullanır ama Capo'nun cömertliğinden gördüğün üzere, elbette ailenin işini görmen karşılığında, sana can suyu olmakta karar kıldı. Bilirsin, veya bilmezsin, Totò Termini'yi kendini önemli sanan ama öyle olmayan insanlar için kullanırız ve biliyor musun, Capo sana bunu layık görmedi. Sana komplo kurduklarını söylüyorsun, ? Allora lo è! Bunu sana yapanlara nefret kusmaya devam et ve o gün arabada hissettiklerini hiç unutma piccolo uomo, "bu döngüyü başlatan Titus'tu" diyebilirsin, "Garzaların küçük günah keçisi" diyebilirsin ve evet, "Capo beni Willy Wonka'nın altın bileti olarak kullanıyor" diye de düşünebilirsin. Allora lo è, peki ya sen bu döngüyü kırmak için ne yaptın? Soruyu düzeltmeme izin ver: (iki elini birleştirip dirseklerini dizlerine dayayarak Wes'e dönüyor) Bu döngüyü kırmak için bir şey yapacak mısın?

hr199fq.png

Wes'in hoşnutsuzluğu vücut diline yansıyor, pasif agresif tutumu çatal bıçakla oynamasıyla daha da açığa çıksa da Stacks'e cevap veremiyor.

Channing "Stacks" Lorenzo: Bunlar bizim bulmamız gereken cevaplar değil Wes. Ama bizi alakadar eden kısmı söyleyeyim: nonno D'angelo şöyle derdi, se aiuti qualcuno, aiuti te stesso. Birine yardım edersen, kendine yardım edersin. Ve şu anki gündemimiz hem senin hem ailemizin çıkarlarınaysa, birbirimizi düşman görmemizin anlamı nedir ki? Capo'dan altın bilet kapmayı bırak, el sıkışıp aynı masada oturmak için o düz kıçının kafana alamayacağı kadar kötü şeyler yapanlar var, cose molto, molto brutte... Çantayı kazanıp şampiyonluk yaşadın değil mi? O zaman fırsatların ne demek olduğunu bilirsin. Ailemiz fırsat yaratan insanlara saygı duyar ve bu gerçekten çok az insanın yapabileceği bir meziyettir Wes. Cosa? Come? Quando? Bunları düşünmek için çok vaktin olacak ama bu cevaplara burada ihtiyacın yok. Se aiuti qualcuno, aiuti te stesso. Eravamo d'accordo?

Kambur bir şekilde sadece önündeki boş tabağa bakan Wes'i gören Stacks bir iç çekiyor ve onu omzundan tutup sandalyeye yaslıyor. Capo'nun işaret parmağıyla masaya tak tak vuruşlarının sesi geliyor. Stacks Wes'in omzunu sıkarak tekrar soruyor.

Channing "Stacks" Lorenzo: Anlaştık mı?

@pontiac bandit

Konular
153
Beğeni sayısı
1,868
PG Nakit
1,115
Favori Güreşçi
Seth Rollins
RPG Karakteri
Wes Lee
1742224568505.png

Wes Lee bir süre tepkisiz bir şekilde Lorenzo'nun suratına bakıyor. Ardından Lorenzo'nun elini tutup omzundan çekiyor.

Wes Lee: Döngüyü kırmak ha? Benim hakkımda gerçekten hiçbir fikriniz yok. Senin de Tony'nin de. Benim hangi noktada olduğumu televizyonunuzdan izlediniz mi? Ben bu şirketin.. bir numarasıydım. Bir numara! Starboy, geleceğin yıldızı, şampiyon. Bunlar bendim. Bunları çok iyi biliyorsunuz,, hepinize tebrikler.

Wes Lee: Ancak farkında olmadığınız bir şey var. Yaşadığım hiçbir şey burada iki çırpıda söylediğin kadar kolay değildi Tony, hiçbiri. Ne başardıklarım ne de sonrasında yaşadıklarım. Senin için konuşmak çok kolaydı, müthiş bir konuşmaydı değil mi?

1742224477362.png

Wes Lee dalga geçercesine alkışlamaya başlıyor.

Wes Lee: Ben bu dediklerini birçok kez duydum Tony, senin sunduğun bu vaatler bana sayamayacağın kadar çok kez sunuldu. Bana hep yeni bir hayat vaat ettiler, beni kurtaracaklarını söylediler. Ve günün sonunda ben hep komplonun kurbanı oldum. Hep aynı masallar.. doğrusu komplolar. Mr. O'Neil'ın gözdesi, Meksikalıların oyuncağı ve şimdi de İtalyanların en büyük kozu. Hiçbiriniz için bir piyondan fazlası değilim. Benim kırmam gereken tek döngü bu. Birilerinin "daha büyük" işleri için zaten yapabileceğim bir şeyleri kolay yoldan vaat ederek piyon gibi kullandığı insan olmaktan kurtulmak.

Wes Lee: Wes Lee'yi ringlere geri döndürmek. Bunu başarmak için size ihtiyacım yok. Ben zaten o ringlere aitim, benim günün sonunda varacağım yer her zaman o ringler.

Wes Lee bir süre duraksar ve gözlerini kısar. Kısık sesle gülmeye başlar. Başını ellerinin arasına alır.

Wes Lee: AMA BENİ O RİNGLERDEN KOVDULAR TONY. KOVDULAR. BANA KOMPLO KURDULAR. BENİ OYUNUN DIŞINDA BIRAKTILAR. Sence bunların hepsi tesadüf mü? TESADÜF MÜ? Herkes için 100 metre olan yollar benim için maraton oldu. Herkesin önünde güller serilen yollar varken benim önümde adım atamayacağım dikenler vardı. BEN NE ZAMAN BİR ŞEY BAŞARMAK İSTESEM BENİM ARKAMDAN ÇEVRİLEN BİR KOMPLO VARDI. KURULAN PLANLAR VARDI. Sence WrestleMania'dan sonra olanlar normal miydi? Bir sabah uyandım ve HİÇBİR ŞEYİM YOKTU. Her şeyi olan bir adamdan hiçbir şeyi olmayan bir adama dönüşmem benim için bir geceydi.. fark etmediğim tek şey bu komplonun aylar öncesinde kurulmuş olduğu.

1742224783107.png

Wes Lee kısa bir nefeslenir. Hemen ardından söze kimse giremeden devam eder.

Wes Lee: Bana vaat edilen şeylerin elimden alınacağını biliyorum, SİZ DE KOMPLOCULARDAN BİRİSİNİZ. Bana ringe dönmeyi vaat ediyorsunuz ve bu komplonun sonunda da bir daha o RİNGE ÇIKAMAYACAĞIMI biliyorum. BİLİYORUM. O RİNGİ GÖREMEYECEĞİMİ BİLİYORUM. BU DA BİR KOMPLO. SİZLER DE KOMPLOCUSUNUZ.

Wes Lee kafasını yere doğru eğer. Masada sadece Wes Lee'nin hızlı hızlı nefes alıp vermesi duyulur. Kısa bir süre sonra Wes Lee hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlar. Hemen sonrasında dopdolu gözlerle Wes Lee kafasını kaldırır. Masada sessizlik hakimken Tony "Capo" D'Angelo keskin gözleriyle mimiksiz bir şekilde Wes Lee'ye kitlenerek bakıyordur.

Wes Lee: (ağlamaklı sesiyle) Dreamslayer... çok güzel bir alay konusuydu. Hadi Tony, şimdi alay sırası bunda.

@Hacken @GBB @Broken Dreams

Konular
123
Beğeni sayısı
2,473
PG Nakit
1,330
Favori Güreşçi
Mini Cane
RPG Karakteri
Ludwig Kaiser
adriana-rizzo-wwenxt.gif

Wes Lee'nin duygusal patlamasının ardından odada bir sessizlik hakim. Adriana, bir süre Wes'e bakıyor, ardından yavaşça ayağa kalkıyor ve etkileyici gülümsemesiyle konuşmaya başlıyor.

Adriana Rizzo: Wes, Wes, Wes... (iç çekiyor) Senin bu kadar kırılgan olduğunu bilseydim, belki de biraz daha nazik davranırdım. Ama biliyorsun, biz İtalyanlar... duyguları fazla ciddiye almayız. Özellikle de senin gibi, kendi kendine acıyan bir piccolo uomo için.

Adriana, Wes'in etrafında yavaşça dolaşıyor ve elindeki kadehi hafifçe sallayarak konuşmasına devam ediyor.

adriana-rizzo-wwenxt.gif

Adriana Rizzo: Seni anlıyorum, Wes. Gerçekten anlıyorum. Bir zamanlar 'Starboy' dedikleri, geleceğin yıldızı olarak gördükleri bir adamdın. Ama şimdi? Şimdi kendini bir kurban gibi hissediyorsun. Herkesin seni kullandığını, herkesin seni aldattığını düşünüyorsun. Ama biliyor musun Wes? Bu dünyada herkes bir şekilde kullanılır. Önemli olan, kimin kimi kullandığını anlamak.

Adriana, Wes'in yanına geliyor ve onun omzuna dokunuyor hafifçe, tıpkı bir anne gibi.

Adriana Rizzo: Tony sana bir şans veriyor. The Family sana bir şans veriyor. Bu, senin için bir lütuf. Çünkü biliyoruz ki, senin gibi bir yetenek, bu şirkette hala bir şeyler yapabilir. Ama bunu yapabilmen için önce kendine gelmelisin. Bu kurban psikolojisinden kurtulmalısın. Çünkü bu dünya, zayıfları affetmez Wes. Zayıfları yutar. Eğer ringlere geri dönmek istiyorsan, eğer o eski 'Dreamslayer' olmak istiyorsan, önce kendine bir bak. Bu masada oturup ağlamak yerine, kendini toparlamalısın. Çünkü biz, The Family, zayıflarla iş yapmayız. Biz, güçlülerle, kazananlarla iş yaparız. Ve eğer sen kazanan olmak istiyorsan, o zaman bu fırsatı değerlendirmelisin."

Adriana, Wes'in yanından uzaklaşıyor ve masaya doğru yürüyor, kadehini masaya bırakıp devam ediyor.

Adriana Rizzo: Tony sana bir şans verdi. Ama bu şansı nasıl kullanacağın, tamamen sana kalmış. Eğer bu fırsatı değerlendirirsen, belki de bir gün geriye dönüp baktığında, bu geceyi bir dönüm noktası olarak hatırlarsın. Ama eğer bu fırsatı çöpe atarsan... (hafif bir gülümseme yapıyor) O zaman da kendine yazık edersin. Seçim senin, Wes. Ya kazanan olursun... ya da kaybeden. Ama unutma, bu masada oturup ağlamak, seni hiçbir yere götürmez. The Family seni bekliyor. Ama sabrımızın da bir sınırı var.

Adriana, kalktığı yere yeniden oturuyor ve konuşmasının ardından oluşan kısa süreli sessizliğin bitmesini bekliyor.

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Uncle Corino’nun ayağa kalkışı esnasında sandalyeden çıkan ses, herkesin bir anda oraya dönmesine sebep olur. Corino, uşak Archie’ye el hareketiyle gelmesini söyler. Archie yaklaştığında elindeki şarap şişesini alır ve Wes’in oturduğu tarafa yönelir. Masanın başındaki kadehi alıp Wes’in önüne koyduktan sonra, şarap şişesini kadehe yaklaştırtırıp konuşmaya başlar.

1742560505365.png

Steve "Uncle" Corino: Biz, karmaşık insanlar değiliz Wes. Ne diyorsak oyuz. Samimiyetimize daima güvenebilirsin. Güvenmek için bir ipucu mu arıyorsun? Biz tek bir kelime etmeden dahi bunu görebilirsin. Buraya oturduğun ilk anda kadehine tam olarak şu şekilde şarap koyuldu. Bu, sana inandığımızı ve seni asla bir tehdit olarak görmediğimizi anlatan bir nokta. Eğer senin hakkında ortak bir kanıda buluşmamış olsaydık; yani The Don, sana karşı olumsuz hisler besleseydi, masanın gergin geçeceği buna sirayet eder ve şarabın şu şekilde koyulurdu…

1742560594392.png

Steve "Uncle" Corino: Geçmiş tarihte, seni bu tarz yerlerde ağırlayan insanlar var ise, hafızanı zorlayıp sana böyle hizmet edildiğini hatırlayabilirsin. Üstünkörü bir beyin fırtınası ile PGW sınırları içinde özellikle Meksikalı tarafından bu stilin çokça tercih edildiğini görüyorum.

Eliyle Wes’in omzuna dokunan Corino, tekrardan el işareti ile Archie’yi çağırır. Archie yanına geldikten sonra cebinden çıkarttığı parayı ona uzatarak konuşur:

Steve "Uncle" Corino: Albertini’nin restoranına git, ismi Spasso. Jersey’den selam getirdiğini söyle, o anlayacaktır. Herkes için Gabagool hazırlat ve buraya getir.

Corino, Archie’nin odadan çıktığı esnada yavaş yavaş gidip yerine oturur. Bir iç çekerek yeniden konuşmaya başlar:

Steve "Uncle" Corino:
Ailemizin mazur göremeyeceğimiz tek nokta Wes, tradimento… ihanettir. Bunun haricinde her şeyin bir çözümü vardır. The Don önderliğinde biz sana mistik bağlarla kurulmuş tapınaklardan ya da maddi amaçlarla bir araya gelmiş dost(!) ittifakından çok daha gerçek bir şey vadediyoruz. Ve emin ol, bu aile için yaptığın şey, daima en hızlı şekilde karşılık bulur. İyilik de ihanet de…

Sözlerini bitirdikten sonra arkasına yaslanır ve sol tarafından gelen sese doğru döner...

@GBB

GBB

👑
Konular
62
Beğeni sayısı
2,877
PG Nakit
625
Wes Lee kafası karışık ve bitkin bir ifadeyle bir süre boyunca kimseyle göz teması kurmadan önündeki masa örtüsüne kitlenmiş bir vaziyette bekliyor. Ardından aniden bıkmış bir ifadeyle ayağa kalkıyor fakat bir anda bir ses onu bölüyor.

ml8nwkd.png

Luca Crusifino: Nereye Mr. Aikens? Yoksa Barbaresco hoşunuza mı gitmedi?

Luca kendi şarabından bir yudum alıyor fakat gözlerini Wes'in gözlerinden ayırmıyor.

Luca Crusifino: Hmmm. Keskin fakat istediğim yoğunlukta değil. Benim önceliğim Marzemino olurdu şahsen. Fakat Don ne yazık ki bu konuda eski kafalı bir adamdır. Damak zevkinin dışında bir ürünü mahzeninde tutmaz.

Wes Lee "ne geveliyor bu adam" der gibi bakıyor ve muhattap olmadan oradan ayrılmak üzereyken Luca bir anlık Stacks'e bakıyor ve Stacks, Wes'i omzundan tutup kalktığı sandalyeye tekrardan oturtuyor ve sertçe omzuna bastırıyor.

Luca Crusifino: Bu tavrınız beni gerçekten derinden yaraladı. Ne güzel muhabbet ediyorduk. Aslında bakarsanız biz İtalyanlar oldukça misafirperver insanlarız. Yani en azından biz, çizmenin güneyinde kalanlar. Sizi ne rahatsız etti tam olarak anlayamadım. Halbuki arkadaşlarım size oldukça misafirperver bir şekilde yaklaştılar. Fakat madem misafirperverlik istemiyorsunuz o zaman misafirimizi istediği şekilde ağırlayalım.

Luca Crusfino bıyık altı gülümsüyor.

Luca Crusifino: Ben net bir adamım Mr. Aikens. Az önce arkadaşlarımın konuştuğu kadar yapıcı konuşmayacağım. Çünkü yapıcı konuşabileceğim bir senaryo yok ortada. Geçmişiniz ve yaptıklarınız belli. Prestige Grand Wrestling denilen bu oluşum hakkında şu an birçok soruşturma dosyası varsa bunun en büyük sebeplerinden birisi de sizin gibi adamlar. Dışarıdan spor eğlencesi olarak gözüküp altında her türlü kriminal pisliği barındıran bu kirli oluşumun mimarlarından birisisiniz. Diğerlerinden daha masum olmanız, kullanılmanız veya sizin tabirinizle bir piyon olmanız sizi aklamıyor. Kanun önünde aynı onlar gibi siz de bir suçlusunuz.

4omnsia.png

Luca önündeki yarım kadehi eline alıyor ve bir süre şarabın dibindeki tortulanmayı inceledikten sonra eliyle hafifçe sallayıp şarabın karışmasını sağladıktan sonra kalan yarının tamamını tek yudumda içiyor.

Luca Crusifino: Az önce Don'un da dediği gibi. Bu şirkette kriminal olan neredeyse bütün olayların ucu size de dokunuyor. Fakat şanslısınız ki la famiglia size kucak açıyor ve yanınızda Luca Crusifino var. Herkes bu şansı yakalayamaz. Hem Stacks'i sinirlendirmek istemeyiz değil mi? Stacks sert ve sinirli bir adamdır Mr. Aikens. Şu an omzunuz acıyor olmalı. Bu acının sadece omzunuzda kalmasını ve bileklerinizin arasına geçirilen kelepçeler ile daha da katlanılamaz bir hal almasını istemiyorsanız Don'un talimatlarına uymanızı tavsiye ederim.

qyhjfl8.png

Luca'nın şen şakrak ifadesi bir anda tamamen değişiyor ve gözlerini Wes Lee'den ayırmıyor. Wes tedirgin olmuş bir şekilde etrafındakilere ve en sonunda Tony D'Angelo'ya bakıyor.

Luca Crusifino: Allora, cominciamo?

Son düzenleme:

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
bizi6mc.jpg

Cosa stiamo aspettando?

Tony D'Angelo: Durmamız hata. Yapman gerekenleri söylüyorum Wes, cuma günü gerçekleşecek şov için sana bir görev verilecek, sonr-

Tony D'Angelo duraksıyor. Kameralara bakıyor.

Tony D'Angelo: Buradan sonrasını kimsenin bilmesine gerek yok. Signori, bizim dışımızda burada kimse kalmayacak. Herkesi çıkartın!

Odadan herkes teker teker çıkarken Tony D'Angelo, Wes Lee ile konuşmaya devam ediyor, kameralar kapanıyor ve konuştuklan her şey artık kendi aralarında kalıyor.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi