Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Uccisore di Sogni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="pontiac bandit" data-source="post: 346103" data-attributes="member: 23"><p style="text-align: center">[ATTACH=full]12301[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Wes Lee bir süre tepkisiz bir şekilde Lorenzo'nun suratına bakıyor. Ardından Lorenzo'nun elini tutup omzundan çekiyor.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Wes Lee: </strong>Döngüyü kırmak ha? Benim hakkımda gerçekten hiçbir fikriniz yok. Senin de Tony'nin de. Benim hangi noktada olduğumu televizyonunuzdan izlediniz mi? Ben bu şirketin.. bir numarasıydım. Bir numara! Starboy, geleceğin yıldızı, şampiyon. Bunlar bendim. Bunları çok iyi biliyorsunuz,, hepinize tebrikler.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Wes Lee: </strong>Ancak farkında olmadığınız bir şey var. Yaşadığım hiçbir şey burada iki çırpıda söylediğin kadar kolay değildi Tony, hiçbiri. Ne başardıklarım ne de sonrasında yaşadıklarım. Senin için konuşmak çok kolaydı, müthiş bir konuşmaydı değil mi?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]12300[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Wes Lee dalga geçercesine alkışlamaya başlıyor.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Wes Lee: </strong>Ben bu dediklerini birçok kez duydum Tony, senin sunduğun bu vaatler bana sayamayacağın kadar çok kez sunuldu. Bana hep yeni bir hayat vaat ettiler, beni kurtaracaklarını söylediler. Ve günün sonunda ben hep komplonun kurbanı oldum. Hep aynı masallar.. doğrusu komplolar. Mr. O'Neil'ın gözdesi, Meksikalıların oyuncağı ve şimdi de İtalyanların en büyük kozu. Hiçbiriniz için bir piyondan fazlası değilim. Benim kırmam gereken tek döngü bu. Birilerinin "daha büyük" işleri için zaten yapabileceğim bir şeyleri kolay yoldan vaat ederek piyon gibi kullandığı insan olmaktan kurtulmak.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Wes Lee: </strong>Wes Lee'yi ringlere geri döndürmek. Bunu başarmak için size ihtiyacım yok. Ben zaten o ringlere aitim, benim günün sonunda varacağım yer her zaman o ringler.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Wes Lee bir süre duraksar ve gözlerini kısar. Kısık sesle gülmeye başlar. Başını ellerinin arasına alır.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Wes Lee: </strong>AMA BENİ O RİNGLERDEN KOVDULAR TONY. KOVDULAR. BANA KOMPLO KURDULAR. BENİ OYUNUN DIŞINDA BIRAKTILAR. Sence bunların hepsi tesadüf mü? TESADÜF MÜ? Herkes için 100 metre olan yollar benim için maraton oldu. Herkesin önünde güller serilen yollar varken benim önümde adım atamayacağım dikenler vardı. BEN NE ZAMAN BİR ŞEY BAŞARMAK İSTESEM BENİM ARKAMDAN ÇEVRİLEN BİR KOMPLO VARDI. KURULAN PLANLAR VARDI. Sence WrestleMania'dan sonra olanlar normal miydi? Bir sabah uyandım ve HİÇBİR ŞEYİM YOKTU. Her şeyi olan bir adamdan hiçbir şeyi olmayan bir adama dönüşmem benim için bir geceydi.. fark etmediğim tek şey bu komplonun aylar öncesinde kurulmuş olduğu.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]12303[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Wes Lee kısa bir nefeslenir. Hemen ardından söze kimse giremeden devam eder.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Wes Lee: </strong>Bana vaat edilen şeylerin elimden alınacağını biliyorum, SİZ DE KOMPLOCULARDAN BİRİSİNİZ. Bana ringe dönmeyi vaat ediyorsunuz ve bu komplonun sonunda da bir daha o RİNGE ÇIKAMAYACAĞIMI biliyorum. BİLİYORUM. O RİNGİ GÖREMEYECEĞİMİ BİLİYORUM. BU DA BİR KOMPLO. SİZLER DE KOMPLOCUSUNUZ.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Wes Lee kafasını yere doğru eğer. Masada sadece Wes Lee'nin hızlı hızlı nefes alıp vermesi duyulur. Kısa bir süre sonra Wes Lee hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlar. Hemen sonrasında dopdolu gözlerle Wes Lee kafasını kaldırır. Masada sessizlik hakimken Tony "Capo" D'Angelo keskin gözleriyle mimiksiz bir şekilde Wes Lee'ye kitlenerek bakıyordur.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Wes Lee: </strong><em>(ağlamaklı sesiyle) </em>Dreamslayer... çok güzel bir alay konusuydu. Hadi Tony, şimdi alay sırası bunda.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[USER=28]@Hacken[/USER] [USER=56]@GBB[/USER] [USER=79]@Broken Dreams[/USER]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pontiac bandit, post: 346103, member: 23"] [CENTER][ATTACH type="full" alt="1742224568505.png"]12301[/ATTACH] [I]Wes Lee bir süre tepkisiz bir şekilde Lorenzo'nun suratına bakıyor. Ardından Lorenzo'nun elini tutup omzundan çekiyor.[/I] [B]Wes Lee: [/B]Döngüyü kırmak ha? Benim hakkımda gerçekten hiçbir fikriniz yok. Senin de Tony'nin de. Benim hangi noktada olduğumu televizyonunuzdan izlediniz mi? Ben bu şirketin.. bir numarasıydım. Bir numara! Starboy, geleceğin yıldızı, şampiyon. Bunlar bendim. Bunları çok iyi biliyorsunuz,, hepinize tebrikler. [B]Wes Lee: [/B]Ancak farkında olmadığınız bir şey var. Yaşadığım hiçbir şey burada iki çırpıda söylediğin kadar kolay değildi Tony, hiçbiri. Ne başardıklarım ne de sonrasında yaşadıklarım. Senin için konuşmak çok kolaydı, müthiş bir konuşmaydı değil mi? [ATTACH type="full" alt="1742224477362.png"]12300[/ATTACH] [I]Wes Lee dalga geçercesine alkışlamaya başlıyor.[/I] [B]Wes Lee: [/B]Ben bu dediklerini birçok kez duydum Tony, senin sunduğun bu vaatler bana sayamayacağın kadar çok kez sunuldu. Bana hep yeni bir hayat vaat ettiler, beni kurtaracaklarını söylediler. Ve günün sonunda ben hep komplonun kurbanı oldum. Hep aynı masallar.. doğrusu komplolar. Mr. O'Neil'ın gözdesi, Meksikalıların oyuncağı ve şimdi de İtalyanların en büyük kozu. Hiçbiriniz için bir piyondan fazlası değilim. Benim kırmam gereken tek döngü bu. Birilerinin "daha büyük" işleri için zaten yapabileceğim bir şeyleri kolay yoldan vaat ederek piyon gibi kullandığı insan olmaktan kurtulmak. [B]Wes Lee: [/B]Wes Lee'yi ringlere geri döndürmek. Bunu başarmak için size ihtiyacım yok. Ben zaten o ringlere aitim, benim günün sonunda varacağım yer her zaman o ringler. [I]Wes Lee bir süre duraksar ve gözlerini kısar. Kısık sesle gülmeye başlar. Başını ellerinin arasına alır.[/I] [B]Wes Lee: [/B]AMA BENİ O RİNGLERDEN KOVDULAR TONY. KOVDULAR. BANA KOMPLO KURDULAR. BENİ OYUNUN DIŞINDA BIRAKTILAR. Sence bunların hepsi tesadüf mü? TESADÜF MÜ? Herkes için 100 metre olan yollar benim için maraton oldu. Herkesin önünde güller serilen yollar varken benim önümde adım atamayacağım dikenler vardı. BEN NE ZAMAN BİR ŞEY BAŞARMAK İSTESEM BENİM ARKAMDAN ÇEVRİLEN BİR KOMPLO VARDI. KURULAN PLANLAR VARDI. Sence WrestleMania'dan sonra olanlar normal miydi? Bir sabah uyandım ve HİÇBİR ŞEYİM YOKTU. Her şeyi olan bir adamdan hiçbir şeyi olmayan bir adama dönüşmem benim için bir geceydi.. fark etmediğim tek şey bu komplonun aylar öncesinde kurulmuş olduğu. [ATTACH type="full" alt="1742224783107.png"]12303[/ATTACH] [I]Wes Lee kısa bir nefeslenir. Hemen ardından söze kimse giremeden devam eder.[/I] [B]Wes Lee: [/B]Bana vaat edilen şeylerin elimden alınacağını biliyorum, SİZ DE KOMPLOCULARDAN BİRİSİNİZ. Bana ringe dönmeyi vaat ediyorsunuz ve bu komplonun sonunda da bir daha o RİNGE ÇIKAMAYACAĞIMI biliyorum. BİLİYORUM. O RİNGİ GÖREMEYECEĞİMİ BİLİYORUM. BU DA BİR KOMPLO. SİZLER DE KOMPLOCUSUNUZ. [I]Wes Lee kafasını yere doğru eğer. Masada sadece Wes Lee'nin hızlı hızlı nefes alıp vermesi duyulur. Kısa bir süre sonra Wes Lee hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlar. Hemen sonrasında dopdolu gözlerle Wes Lee kafasını kaldırır. Masada sessizlik hakimken Tony "Capo" D'Angelo keskin gözleriyle mimiksiz bir şekilde Wes Lee'ye kitlenerek bakıyordur.[/I] [B]Wes Lee: [/B][I](ağlamaklı sesiyle) [/I]Dreamslayer... çok güzel bir alay konusuydu. Hadi Tony, şimdi alay sırası bunda. [USER=28]@Hacken[/USER] [USER=56]@GBB[/USER] [USER=79]@Broken Dreams[/USER][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Uccisore di Sogni
Menü
Giriş yap