Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sabahın köründe ders var ben gece gece şu ayaklarını kullanamayan deve ve karın kaslarını göstermekten beyni erimiş it yüzünden ayaktayım valla futbok denen şeye full time dönmem hataydı
3-0, 4-0 yenilsek bu kadar zoruma gitmezdi, uzun zaman sonra ilk defa FB için ağladım. Yazdıklarımı bile zar zor yazıyorum, yani artık rakiplere mizah malzemesi olmaktan gına geldi biz bunları görmeye mecbur değiliz. Kısaca elenmemizde kimin en küçük payı varsa yazıklar olsun.
İlk maçta rakibi ciddiye almadık ve yanlış tercihlerle birlikte maçı kaybettik. İkinci maçta doğru tercihlerle maça başladık ve defalarca kez pozisyona girdik. Belki de en az 6 atacağımız maçın ardından elendik. Takımımın verdiği mücadeleden gurur duyuyorum ancak bu şekilde elenmenin ardından gözyaşlarımı tutamadım. Fenerbahçe 90 ve 120 dakikalık süreç içerisinde dünya üzerindeki her takımı eleyebilir ancak penaltılarda Çemişgezekspor'a bile elenir. Ayrıca bugünkü penaltı listesini hangi kafayla hazırladılar acaba? Tadic'in penaltılarda güven vermediği ortadayken üstüne son penaltıyı hangi kafayla Mert Hakan'a kullandırttınız? Skriniar, Amrabat gibi soğukkanlı isimler neden kullanmadı?
İşin esprisi bir yana Mourinho hayvan gibi bir planla çıkmış maça. Szymanski merkezli planla harika top oynattı. Oyuncularını atlatıp penaltı aldırmaya çalışmasa, Mert Hakan gibi vasat altı oyuncuları sahaya sürmese onun yerine Avrupa kadrosuna Oğuz falan alsa belki turu bile rahatça alabilirdi. Bizim taktik zekayı geçen sezon sonunda unutmuş sevgili hocamız Mourinho'dan Avrupa'da tur nasıl geçilir plan nasıl yapılır dersi almalı..
Hocalık hiçbir şey yok öncelikle tek sorun listeye Oğuz'un yazılmaması, onun haricinde taş gibi bir performans izletti Mourinho. Sezonun başında "Keşke 3 tane daha Szymanskimiz olsa" demesinde haklı olduğunu çıkardı. Harbiden keşke 3 tane szymanskimiz olsaydı da bu Tadic salağını oyuna sokmasaydık. Gelecek sezon inşallah yollarız şunu da takım rahatlar.
Hocaya ve takıma yıkmak adaletsizlik olur şöyle bir hakem varken. Çıksak bile Bilbao'ya boşa efor sarf edecektik de yine de emeklere yazık oldu. Dzeko ve Tadic olduğu sürece bu takımdan bir şey olmaz söylemimde de her geçen gün daha haklı çıkıyorum.
Fenerbahçe ikinci maç %100 turu hak etti, hem hakem eyyamları hem kaçan pozisyonlar çok yazık oldu tura. Fenerbahçe'nin Bilbao'yu da geçme şansı vardı düşük olsa da Mourinho gibi bir hocayla hiç belli olmazdı kalan 4 maç olacaktı sadece final için.
Hocanın bu maçta tek hatası penaltı sıralaması galiba bana göre. Tadic'in geçen seneki facialarından sonra ilk sıraya koymak çok anlamsız geldi. İCK dururken vuranlar garipti. İki senedir penaltılar.. Fenerbahçeliler için çok büyük travma. Çok rahat geçilebilecek bir turken ilk maçtaki değişiklikler (2-1 gayet okey bir skorken 3-1'e getiren) ve bu maç yaşananlarla gece gece tatsızlık yarattı.
Skriniar geldikten sonra fener defansı toparlandı ama bitiricilik sorunu, bazı maçlarda da orta sahayı kaybetme işi başladı. Turu geçse bana göre turnuvanın favorisi Bilbao’yla eşleşip o sıkışık fikstürde ekstradan 2 tane zorluk seviyesi yüksek maça çıkacaktı. E tabii bize yarayan bir şey olurdu.