NXT Spoiler | O Ekibin İsmi Belli Oldu

Konular
2,238
Beğeni sayısı
1,155
PG Nakit
1,075
Favori Güreşçi
CM Punk
Bu ekip diğer konuda. The Culling sağlam bence.
Bu tarz ekiplerin çok tutmadığı kanaatindeyim ben şahsen ya. Retribution'dan da önce Eric Young'ın NXT yaptığı dönemde de buna benzer bir şey denenip başarısız olmuştu. Bilmiyorum, ben kaderleri aynı olacakmış gibi hissediyorum.

Hellraiser

STONE COLD SAID SO!
Konular
75
Beğeni sayısı
1,323
PG Nakit
610
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
RPG Karakteri
VACANT
Bu tarz ekiplerin çok tutmadığı kanaatindeyim ben şahsen ya. Retribution'dan da önce Eric Young'ın NXT yaptığı dönemde de buna benzer bir şey denenip başarısız olmuştu. Bilmiyorum, ben kaderleri aynı olacakmış gibi hissediyorum.

Sanity'den bahsediyorsun, Killian Dain ve Wolfe'un da olduğu. Hatta Nikki Cross'da o Stable içindeydi.

Konular
2,238
Beğeni sayısı
1,155
PG Nakit
1,075
Favori Güreşçi
CM Punk
Sanity'den bahsediyorsun, Killian Dain ve Wolfe'un da olduğu. Hatta Nikki Cross'da o Stable içindeydi.
Aynen öyle. Ekip olarak hiç bir yere varamadı o ekipte. Ekipten hatta sadece Nikki Cross belli düzeyde tekli başarı elde edebildi. Bu tarz stableların ben tekli güreşçilerin ilk deneyimleri olmasından ötürü de ilerleyen dönemlerde hak ettiklerini almasında büyük bir engel oluşturabileceğini de düşünüyorum. İlk intiba gibi düşünebiliriz bunu. Eric Young gibi TNA'in yapıtaşı bir ismi bile kullanamadı WWE böyle bir stable'a bağladıktan sonra.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi