NXT Spoiler: Yeni Ekibin Yeni Hamlesi

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
2 haftaya facelerden oluşan bir ekibe yenilip ardından ikişerli ikişerli takım maçlarına çıkıp bir tur da orada yenilecek olmasalardı ciddiye alırdım. Kadro güzel ama 300 kez gördüğümüz asi stable hikayesinde Shield dışı tutunan olmadığını düşününce pek de ümit vermiyor.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
2 haftaya facelerden oluşan bir ekibe yenilip ardından ikişerli ikişerli takım maçlarına çıkıp bir tur da orada yenilecek olmasalardı ciddiye alırdım. Kadro güzel ama 300 kez gördüğümüz asi stable hikayesinde Shield dışı tutunan olmadığını düşününce pek de ümit vermiyor.
Shield ise geri kalanından zaten ayrılıyor. Başarısız olan projeler ile Shield arasındaki fark Shield'ın üzerinde bir otorite gücünün olması. Sonrasında otoritenin karşısında durmuş olmaları bile başlangıçtaki sağlam temelleri sebebiyle kolay bir yıkım süreci yasatmadi. Yoksa Shield da kendi kendini bitirdi diğerleri gibi.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio

Shield böyle amaçsız bir ekip de değildi. Üç tane yetenekli ve şirketin geleceği olacak adamdan oluşuyordu ve adaleti sağlayacaklarını belirtiyorlardı. Üzerine de kemer başarıları ve ciddi galibiyetlerle birlikte efsanevi stable oldular.

Bu tip ekipleri Shield'dan çok Mexus'a benzitiyorum ama onların da şahane bir hikayesi vardı.

Konular
123
Beğeni sayısı
2,473
PG Nakit
1,330
Favori Güreşçi
Mini Cane
RPG Karakteri
Ludwig Kaiser
Günün sonunda Shawn Spears ile bir şekilde birleşmeli bu ekip bence, çok çiğ ilerliyorlar. İsimler de öyle büyük isimler değil bildiğim kadarıyla, Retribution faciasından sonra hiç beklentim yok bu işlerden vallahi.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi