Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu tarz ekiplerin çok tutmadığı kanaatindeyim ben şahsen ya. Retribution'dan da önce Eric Young'ın NXT yaptığı dönemde de buna benzer bir şey denenip başarısız olmuştu. Bilmiyorum, ben kaderleri aynı olacakmış gibi hissediyorum.
Bu tarz ekiplerin çok tutmadığı kanaatindeyim ben şahsen ya. Retribution'dan da önce Eric Young'ın NXT yaptığı dönemde de buna benzer bir şey denenip başarısız olmuştu. Bilmiyorum, ben kaderleri aynı olacakmış gibi hissediyorum.
Aynen öyle. Ekip olarak hiç bir yere varamadı o ekipte. Ekipten hatta sadece Nikki Cross belli düzeyde tekli başarı elde edebildi. Bu tarz stableların ben tekli güreşçilerin ilk deneyimleri olmasından ötürü de ilerleyen dönemlerde hak ettiklerini almasında büyük bir engel oluşturabileceğini de düşünüyorum. İlk intiba gibi düşünebiliriz bunu. Eric Young gibi TNA'in yapıtaşı bir ismi bile kullanamadı WWE böyle bir stable'a bağladıktan sonra.