Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emeğinize sağlık, takip etmesi cidden keyifli bir şovdu. Şovun ortasında da dediğim gibi brand ayrımının negatif etkisi olarak bence haftalık şova göre biraz uzun sürdü ancak bunlar normal karşılanması gereken şeyler hala hikayelerin %100 oturtulduğunu söyleyemeyiz çünkü. Kemeri almak da sevindirici elbette, gururla taşıyacağız!
Emeğinize sağlık, iş sebebiyle aktif olamadım maalesef. Okuyup değerlendirme atacağım. Ayrıca @god is an astronaut 'u haklı galibiyetinden ötürü tebrik ediyorum.
AJ Lee'nin karakteri bırakmasına üzüldüm. Dolph Ziggler'i gerçek hayatta çok severim. AJ Lee ile beraber görmeye devam etmek güzel olurdu. Sanırım Goldberg burada da baya iyi. Kısa bir galibiyet almış, sanırım kısa sürede yükselir. Enzo Amore'nin Erick Rowan'ı yenmesi şaşırttı, ikiliyi aynı ringde düşününce pek şansı yok. Garza'lar favorilerimden olacaklar gibi, onları beğendim. Bray Wyatt ve Chavo'yu aynı ringde düşünmekte garip hissettirdi, genel menajer ağırlığını koymuş maçın sonunda. Cody Rhodes şovda kestiği promoyla maça daha hype çıkmış ama Daniels kazanmış. Tebrik ederim, güzel bir şov olmuş yazanların eline sağlık.