RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟐 "𝘍𝘪𝘳𝘴𝘵 𝘌𝘷𝘦𝘳"

PGW: Son Eklenen Parta Git

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,586
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
İlk galibiyeti aldık, gönlümüzde yeri olacak bu şovun. Takip ettiğim her an keyif aldım. Emeği geçenlerin eline sağlık.

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Konular
27
Beğeni sayısı
769
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Emeğinize sağlık, takip etmesi cidden keyifli bir şovdu. Şovun ortasında da dediğim gibi brand ayrımının negatif etkisi olarak bence haftalık şova göre biraz uzun sürdü ancak bunlar normal karşılanması gereken şeyler hala hikayelerin %100 oturtulduğunu söyleyemeyiz çünkü. Kemeri almak da sevindirici elbette, gururla taşıyacağız!

Miguel O'Hara

PG.com Kullanıcısı
Konular
3
Beğeni sayısı
23
PG Nakit
0
AJ Lee'nin karakteri bırakmasına üzüldüm. Dolph Ziggler'i gerçek hayatta çok severim. AJ Lee ile beraber görmeye devam etmek güzel olurdu. Sanırım Goldberg burada da baya iyi. Kısa bir galibiyet almış, sanırım kısa sürede yükselir. Enzo Amore'nin Erick Rowan'ı yenmesi şaşırttı, ikiliyi aynı ringde düşününce pek şansı yok. Garza'lar favorilerimden olacaklar gibi, onları beğendim. Bray Wyatt ve Chavo'yu aynı ringde düşünmekte garip hissettirdi, genel menajer ağırlığını koymuş maçın sonunda. Cody Rhodes şovda kestiği promoyla maça daha hype çıkmış ama Daniels kazanmış. Tebrik ederim, güzel bir şov olmuş yazanların eline sağlık. 👍

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: