RTÜK, 2025’i LGBT İle Mücadele Yılı İlan Etti

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
700
Beğeni sayısı
1,136
PG Nakit
1,595
Favori Güreşçi
Liv Morgan
LGBT'den kasıt aslında eşcinsel bireyler değil. Dünya biliyor eşcinsellik her zaman oldu, olacak. LGBT toplulukların çoğu jin jiyan azadici pkk propagandası yapan. Türkler Ermenilere soykırım yaptı diye ciyak ciyak bağıran amacı çok farklı kişilerden oluşuyor. Amaçları eşcinsel bireyleri korumanın çok uzadığında. Hal böyle olunca LGBT ismini duyunca insanların nefret etmemesi elde değil. Kendi yaşam tarzıma karışılmasından nefret edilen biri olarak insanların cinsel tercihi gram umrumda değil ama insanlar zorla bir şeye ittiriliyorsa dur demek lazım.

Son düzenleme:

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,660
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
LGBT'den kasıt aslında eşcinsel bireyler değil. Dünya biliyor eşcinsellik her zaman oldu, olacak. LGBT toplulukların çoğu jin jiyan azadici pkk propagandası yapan. Türkler Ermenilere soykırım yaptı diye ciyak ciyak bağıran amacı çok farklı kişilerden oluşuyor. Amaçları eşcinsel bireyleri korumanın çok uzadığında. Hal böyle olunca LGBT ismini duyunca insanların nefret etmemesi elde değil. Kendi yaşam tarzıma karışılmasından nefret edilen biri olarak insanların cinsel tercihi gram umrumda değil ama insanlar zorla bir şeye ittiriliyorsa dur demek lazım.
Bunun sorumlusu LGBTI+ bireyler değil ama. Farklı fikire sahip olan herkesin içine giriyor, olmayan ülkenin savunucuları. Sözde onlardanmış gibi davranıyorlar ama alakaları yok. Bugün öyleyim diyen ve "jin jiyan" diyenler, lgbti+ nedir bilmiyorlar zaten. Öğrenseler, "püüü bunlar erkek erkeğe birbirinin ardını mı tokatlıyor" diyecek şeyler zaten bu bölücü puştlar. Lgbti+ her zaman cinsel yönelimle alakalıydı. Bu bölücülere karşı savaş açıyorlarsa, lgbti+ karşısında savaş açıyoruz demeyecekler, terörist sempatizanlarına savaş açıyoruz diyecekler. Sırf böyle birkaç bölücü yüzünden, kimseye zararı olmayan, kendi halinde kendi cinsel yönelimindeki bireyleri mağdur etmeyecekler.

Gerçi bence sorun bu da değil. Zamanında Sedat Peker, anti lgbti+ söylemleri olan birinin, eşcinsel videosunu yayınlamıştı.

Look! a Wizard

EMPRESS OF TOMORROW
Konular
32
Beğeni sayısı
247
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Asuka
Bir insanın yönelimi umrumda olmasa da bu LGBT denen oluşum milleti özendirmeye ve toplumun yapısını bozmaya yönelik çalışmalar yaptığı için bu kararı destekliyorum. Merak ediyorsaniz evet homofobiğim.
Milleti nasıl özendiriyoruz allah aşkına? Sosyal medyada şaklabanlık yapan veya terörist eşcinsellerle neden aynı kefedeyim mesela? Herkesin farklı düşünceleri ve görüşleri olabilir, ancak bu tür ifadeler insanları daha çok ayrıştırmak yerine, anlayış ve empatiyle yaklaşılabilmesi gereken bir konu. LGBTİ+ bireylerin varlığı, toplumsal yapıyı bozmak değil, yalnızca kendilerini ifade etme özgürlüğüne sahip olmalarını sağlamakla ilgilidir. Her bireyin kimliği, yönelimi ya da yaşam tarzı, başkalarını etkileyebilecek ya da zarar verebilecek bir durum değildir. İnsanlar farklı olsalar da eşit haklara sahip olmalı ve kimse sadece kim olduğu için dışlanmamalıdır.
Kişilerin gay olması beni alakadar etmez ama bunu inatla göze sokandan, ABD ve çoğu Avrupa ülkesinde olduğu gibi çocuklara dokunacak seviyeye getirenden, okullarda, alakasız yerlerde bu konulardan bahsedenlerden rahatsız olurum. Bilindik adı ile WOKE kültürü ile savaşılacaksa en önde giderim.

büyük oyunu görmüşsün üstad. Çocuklar, toplumsal cinsiyet, kimlik ve yönelim gibi konularda eğitilirken, bunun amacı, onların farklılıkları kabul edebilmeleri, hoşgörüye ve saygıya dayalı bir toplum anlayışı geliştirmebilmeleri açısından da öğrenmeliler. Çocukların bu tür konularla tanışması, onlara insan haklarını ve çeşitliliği öğretmek anlamına gelir; bu, onları “yönlendirmek” veya “etkilemek”ten çok, onları daha geniş bir dünyaya hazırlamaktır. Eğitim, insanların bir arada huzur içinde yaşayabilmeleri için temel bir araçtır ve her bireyin kendini güvenli bir ortamda ifade edebilmesi, bu huzurun bir parçasıdır.

muad'dib

PG.net Kullanıcısı
Konular
15
Beğeni sayısı
760
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane
İnsanlara zorla bir şey ittirmek tercihlerini özgürce yaşayıp özgürce söylemeleri değil bence. LGBT bireyleri ile ideolojik savaşların içinde bulunan çok ayrı yerde bir kere. Eşcinsellerin hayatın her yerinde olduğu gibi bi örgütte, devlet kurumunda, televizyonda, sokakta olması kadar doğal bişi yok ki. LGBT üzerinden kendi ideolojisini insanlara dayatmaya çalışan insanlar tabii ki var fakat bunun sorumlusu asla ama asla eşcinseller ve LGBT toplumları olamaz

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Geçen gün pide kuyruğundaydım, sıra da gelmek bilmiyor. Arkama baktım bir o kadar sıra da arkamda var. Neyse sonra bir anda yüzleri bandanalarla kaplı benim gibi esmer birkaç vatandaş geldi, ellerinde de tanımadığım bayraklar var “ne eylemi bu?” diye sordular. Ben şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim, arkamdaki dayı dedi “pide kuyruğu burası.” adamlar önce bir şaştı etrafa baktı sonra da “neyse yeterince kalabalık.” diyip sıranın arkasına geçti. Bilmediğim bir dilde bir şeyler diyip bayrak sallıyorlar falan. Sonradan öğrendim meğer pide teröristmiş.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi