RTÜK, 2025’i LGBT İle Mücadele Yılı İlan Etti

muad'dib

PG.net Kullanıcısı
Konular
15
Beğeni sayısı
760
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane

Yorumdaki homolar gibilerden daha çok zarar veriyor zaten bu tür etkinliklere, yürüyüşlere ideolojik fikrini savunmak ve duyurmak için katılanlar. İsterlerse gelip biji kürdistan diye bağırsınlar insanlar LGBT gibi temiz ve saf şeyin bu tür konularla alakası olmadığını anlamalı.

Brave Dragon

Yasaklı Üye
Konular
13
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
Milleti nasıl özendiriyoruz allah aşkına? Sosyal medyada şaklabanlık yapan veya terörist eşcinsellerle neden aynı kefedeyim mesela? Herkesin farklı düşünceleri ve görüşleri olabilir, ancak bu tür ifadeler insanları daha çok ayrıştırmak yerine, anlayış ve empatiyle yaklaşılabilmesi gereken bir konu. LGBTİ+ bireylerin varlığı, toplumsal yapıyı bozmak değil, yalnızca kendilerini ifade etme özgürlüğüne sahip olmalarını sağlamakla ilgilidir. Her bireyin kimliği, yönelimi ya da yaşam tarzı, başkalarını etkileyebilecek ya da zarar verebilecek bir durum değildir. İnsanlar farklı olsalar da eşit haklara sahip olmalı ve kimse sadece kim olduğu için dışlanmamalıdır.
Sen ya çok masumsun hiç bir şeyden haberin yok ya da 3 maymunu oynuyorsun bilemedim. Feminizmin de amacı kadın erkek eşitliğini sağlamak evet ama feminizmin güncel geldiği nokta ortada. Kağıt üstünde eşcinsellerin hakları. Daha geçen gün yeni doğmuş erkek bebeği trans yapan mahlukat gördüm. Kendisinin ve bebeğin üstüne LGBT bayrağı aşmıştı bir de lavuk. Bu da mı normal mesela?

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Normların dışında yaşanan ilişkiler için toplumu yontamazsınız, bunun için ya çok uluslu ve "değer"siz toplumlara (Kanada vs.) gitmeniz lazım ya da bunu kabullenip göze batmayacak şekilde yaşamanız lazım. Lgbt kimliğini taşıyan ama bununla ön plana çıkmayan herhangi birinin alelade bir vatandaştan daha kötü muamele gördüğü nerde görülmüş? Diğer vatandaşlarla aynı haklara sahip olmasını toplumun her kesmi gibi savunuyorum ama lgbtyi normalleştirmeyi savunmam, inancın ötesinde aile yaşantısına değer veren herhangi birinin de savunacağını sanmıyorum. Taşıdığınız hiçbir kimliğin toplumun tümünde kabul görme şansı yok, herkes de bunu göze alarak yaşamalı bazı şeyleri. Azınlık için ne lgbtnin ne başka grubun imtiyazları hak diye tanınamaz, tanınmamalı. Birinin cinsel kimliği ile öne çıkması da bayağı aşağılık bir şey, Begüm Yücel'in sıfırdan işinsanı olması gibi :D

Topluma izlediği şeylere özenen iması yapıştırıp da lgbtyle mücadeleyi eleştirmek de ayrı bir çelişki, iki taraf da birebir aynı ağızdan konuşuyor.

Look! a Wizard

EMPRESS OF TOMORROW
Konular
32
Beğeni sayısı
247
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Asuka
Burada doktor ve öğretmen olacak insanların homofobisi beni öldürüyor. Topluma yön vereceksin homofobik
Sen ya çok masumsun hiç bir şeyden haberin yok ya da 3 maymunu oynuyorsun bilemedim. Feminizmin de amacı kadın erkek eşitliğini sağlamak evet ama feminizmin güncel geldiği nokta ortada. Kağıt üstünde eşcinsellerin hakları. Daha geçen gün yeni doğmuş erkek bebeği trans yapan mahlukat gördüm. Kendisinin ve bebeğin üstüne LGBT bayrağı aşmıştı bir de lavuk. Bu da mı normal mesela?
elbette doğru değil. 18 yaşına kadar da cinsiyet değiştirmek yasak olmalıyı savunan birisiyim. ben aşırıya kaçan veya terörist olup eşcinsel olan insanlardan da nefret ediyorum. her 8 mart twitterda jin jiyan azadi tayfa ile ağız dalaşına giriyorum. benim istediğim şey insanlar bana hastalıklı gibi bamasın ve siz nasıl sosyal haklara sahipseniz ben de ona sahip olmak istiyorum.

Brave Dragon

Yasaklı Üye
Konular
13
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
Burada doktor ve öğretmen olacak insanların homofobisi beni öldürüyor. Topluma yön vereceksin homofobik

elbette doğru değil. 18 yaşına kadar da cinsiyet değiştirmek yasak olmalıyı savunan birisiyim. ben aşırıya kaçan veya terörist olup eşcinsel olan insanlardan da nefret ediyorum. her 8 mart twitterda jin jiyan azadi tayfa ile ağız dalaşına giriyorum. benim istediğim şey insanlar bana hastalıklı gibi bamasın ve siz nasıl sosyal haklara sahipseniz ben de ona sahip olmak istiyorum.
Hocam bu diyeceklerimi kişisel algılama lütfen, ben eşcinselliği anormal görüyorum. Hastalık olduğunu düşünüyorum. Benim gibi düşünen bir sürü de insan var. Bunun bir hastalık olmadığını kanıtlayabilir misin?

Kero

rehabilite
Konular
465
Beğeni sayısı
881
PG Nakit
580
nefret etmem ama desteklemem. bir kac ulkede oldugu gibi asiri goze sokulacak uygulamalar olmadigi surece ki bizde yok kendi hallerinde takiliyorlar zaten. bi abd bi avusturalya olmazsak sıkıntı yok. futbol takimalrinda kaptanlik bandında gokkusagi olmasin mesela

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Ülkeye ve içinde yaşayanlara dair umutlarım her geçen gün daha da azalıyor. Bilim ve teknoloji çağında yaşıyoruz sözde. Şu yazılanlar, söylenenler o kadar trajikomik ve mide bulandırıcı ki artık açıklama yapmaya bile gücüm yetmiyor. Yazık, gerçekten çok yazık.

deathcrushh

hüyela.
Konular
26
Beğeni sayısı
101
PG Nakit
870
Favori Güreşçi
Joey Janela
Türkiye'deki problem eşcinseller değil eşcinselliği bahane edip başka ülkelerin köpekliğini yapan LGBTI ve Üniversite örgütlenmeleri aslında. Türkiye'deki genel anlamda sorun örgütlenmelere olan güvensizlikten ibaret gibi gözüküyor. Mesela bir persona çizelim, atanmış erkek cinsiyetiyle dünyaya gelmiş bir birey; kendisini kadın olarak hissediyor fakat ülkesine karşı herhangi bir öznefreti yok veyahut içinde bulunduğu topluma karşı herhangi bir tepeden bakma gibi bir sorunu yok, 8 Mart'ta bir korteje dahil oluyor fakat gördüğü gerizekalı ve son derece örgütlü asalak yavşakların attığı 'jin jiyan azadi' sloganını görünce haliyle içinde olunduğu durumdan rahatsız oluyor ve bir daha hiçbir yere gitmiyor. Bu insan doğru dernek veyahut bir partide örgütlü olsaydı böyle sönüp gider miydi, elbette hayır. Bu ''güvenilir STK'' olayı yüzünden Avrupa'da milliyetçi feminizm diye bir hüyela dolaşıyor zaten genel olarak dünyada da bu durum çok rahatsızlık uyandırıyor bence. Sadece bizim özelimizde bir problem değil yani. Ha ama bana sorarsanız LGBTI ve Feminist hareketler olayı bireyselliğe vurarak hem sınıfsal mücadeleyi sekteye uğratıyor ve problem çözümündeki ana unsurları da bir bakıma ekarte ediyor. Kadına ve eşcinsel veya atanmış cinsiyetinden farklı bir bedende yaşamayı arzu eden vatandaş, gerçekten de başına gelen kötü bir olayda olayı ''acaba ben zengin olsaydım yine başıma böyle bir şey gelir miydi'' yerine ''kurtuluş feminist bireylerin özgürleşmesinde'' tarzı liberal tahakkümün etkisinde sürdürerek çok yanlış bir yere götürüyor. LGBTİ bireylerin kurtuluşu bellidir, fakat sol liberal asalakların örgütlerinde sosyalistçilik oynayıp saçma sapan dövizlerle kortej oluşturmakla olmayacak bahsettikleri kurtuluş.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi