UEFA Avrupa Ligi Son 16 | Fenerbahçe - Rangers

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
b57ac0da3b04458e96ee5b2ddf38811e.jpg

Şöyle el ele dışarı kulüpten hadi baba hadi.

Dragon

JM Cericho
Konular
9
Beğeni sayısı
426
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Alexa Bliss
Rezil bir maç maalesef. Hayal kurmak güzel ama buradan sonrası hayaldi zaten. İlk maçtan beklenmeyecek bir hezimet olduğu gerçeğini değiştirmez.

Hocamızın da hala 1 (bir) tane büyük maç kazanamamış olması anlam veremediğim bir durum.

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
Abi kimse de yazmamış. İki ayaklı bir eşleşmenin ilk maçındasın. Dakika 54'te ne kadar bugün kötü oynasa da koşan, mücadele eden Szymanski'yi çıkartıp sana garanti vermeyen bir hücum oyuncusu yani Maximin'i alıyorsun. Çok erkenden çok alakasız bir risk aldı Mou. İlk maç berabere bitsin nolacak? Deplasmanda gol avantajı kuralı da kalkmış. 2-2 kalıver, deplasmana taşı turu. Niye tek ayaklı bir maçmış da 55'ten sonra 3 gol atarsak eleyebiliyormuşuz gibi gereksiz bir risk aldık anlamadım.

Baroš

🦁
Konular
134
Beğeni sayısı
652
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
CM Punk
Galatasaray ve Fenerbahçe boş yere harcama yapıyor. Galatasaray, Veysel Sarı’yla; Fenerbahçe, Selçuk Şahin’le ligde şampiyon olabiliyordu zaten. Yüksek bonservisler ve uçuk maaşlar veriyorsan avrupada iş yapacaksın. Ha yapamıyorsan ekonomini kalkındırıp daha mütevazi ama armanın önemini bilen sistem takımlarıyla oynamak daha iyi.

KAT

mr. iwgp
Konular
1,220
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
Galatasaray ve Fenerbahçe boş yere harcama yapıyor. Galatasaray, Veysel Sarı’yla; Fenerbahçe, Selçuk Şahin’le ligde şampiyon olabiliyordu zaten. Yüksek bonservisler ve uçuk maaşlar veriyorsan avrupada iş yapacaksın. Ha yapamıyorsan ekonomini kalkındırıp daha mütevazi ama armanın önemini bilen sistem takımlarıyla oynamak daha iyi.
Ben de şu noktada aynı şeyi düşünüyorum, gelinen durum üzücü.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi