Halı saha günü giydiği turuncu Adidas eşofman takımının link gelmedi hala…
FM kariyerde önüne iki topçu düştü. Birinin hız hızlanma 18, diğerinin de özel yetenek ve dripling 18. İkisinden birini tercih etmek zorunda kalsa hangisini tercih ederdi?
Fenerbahçe’de güncel kadrodan Maximin, Oğuz Aydın ve Kostic hariç en sevdiği futbolcu? Farklı bi cevap almak istediğim için en sevdiği üçlüyü hariç tutmak istedim. Gerçi Amrabat da var ama neyse hadi saymıyorum onu.
Üstteki sorunun aynısını Galatasaray için de soracağım, rakip taraftar görüşü almak istedim.
Ortak bulunduğumuz üç forumun üçünde de moderasyon ekibinde yer alacak kadar aktif ve oldukça uzun süreli bir varlığı var. Bu ortamda en keyif aldığı, en güzel anıları biriktirdiği yıl ya da tek yıl seçmekte zorlanıyorsa 2-3 yıl aralığı hangisiydi?
Sıradaki halı sahaya aynı tayfadan bir 7’li kadro kurmak istese yanına hangi isimleri seçerdi? Son tayfadan olmayıp da dahil etmek istediği varsa bunun için +1 ek kontenjan açıyorum benden olsun…
Valla bayağı soru sordum bazılarının da açıkçası cevabını biliyorum ya da aşağı yukarı tahmin edebiliyorum ama maksat sohbet aksın ve bir de cevapları tek ben değil bütün forum halkı görüyor neticesinde. Keyifli sohbetler olsun, Sef gardaşıma sevgilerimi iletiyorum.