(SORULAR) RDT İle Ramazan Sohbetleri 2. Bölüm w/Akashi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,548
Beğeni sayısı
6,175
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Halı saha günü giydiği turuncu Adidas eşofman takımının link gelmedi hala…

FM kariyerde önüne iki topçu düştü. Birinin hız hızlanma 18, diğerinin de özel yetenek ve dripling 18. İkisinden birini tercih etmek zorunda kalsa hangisini tercih ederdi?

Fenerbahçe’de güncel kadrodan Maximin, Oğuz Aydın ve Kostic hariç en sevdiği futbolcu? Farklı bi cevap almak istediğim için en sevdiği üçlüyü hariç tutmak istedim. Gerçi Amrabat da var ama neyse hadi saymıyorum onu.

Üstteki sorunun aynısını Galatasaray için de soracağım, rakip taraftar görüşü almak istedim.

Ortak bulunduğumuz üç forumun üçünde de moderasyon ekibinde yer alacak kadar aktif ve oldukça uzun süreli bir varlığı var. Bu ortamda en keyif aldığı, en güzel anıları biriktirdiği yıl ya da tek yıl seçmekte zorlanıyorsa 2-3 yıl aralığı hangisiydi?

Sıradaki halı sahaya aynı tayfadan bir 7’li kadro kurmak istese yanına hangi isimleri seçerdi? Son tayfadan olmayıp da dahil etmek istediği varsa bunun için +1 ek kontenjan açıyorum benden olsun…

Valla bayağı soru sordum bazılarının da açıkçası cevabını biliyorum ya da aşağı yukarı tahmin edebiliyorum ama maksat sohbet aksın ve bir de cevapları tek ben değil bütün forum halkı görüyor neticesinde. Keyifli sohbetler olsun, Sef gardaşıma sevgilerimi iletiyorum.

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Zack Sabre Jr'ın ılık g*tlü (kendi deyimiyle soyboy) + sosyalist olması hakkında ne düşünüyor?

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
Yurt dışına gitmek istesen en çok gidip görmek istediği yer ne olurdu?

Bıyık tıraşı ne zaman?

Ne kadar süre daha Roman Reigns ile devam? İleride bi Big Dog'a dönüş olur mu?

Seviliyorsun dostum.

Centria

kozmopolitan
Konular
269
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
505
Favori Güreşçi
Asa Mitaka
Neler gördü, geçirdi de her konuda bu kadar iyi gurme olmayı becerdi?

WWE dışı güreşle tanışması ilk ne zamandı?

Carti dışı fav Atlantalı rapçi?

13 Killoki'nin emekliliği hakkında ne düşünüyor?

Son olarak da kişisel hayatı nasıl gidiyor onu soralım.?

Pek fazla tanışmasak da samimi olamasak da sevildiğini bil nice lol oynamalara diyelim

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Sef'ime sevgiler. Marcus Smart sevgisi mi daha büyük yoksa Ja Morant sevgisi mi? Artık mesa Starbucks yapılsın ya kuruduk.

Badger

unc
Konular
493
Beğeni sayısı
579
PG Nakit
560
Favori Güreşçi
Triple H
Öncelikle geçen ay İstanbul'da Doğan ve Arda ile de buluştuğunuz gece ismim geçmiş ve benim hakkımda "o benim adamım ya ben çok seviyorum onu" demişsin galiba Arda anlattı. Sevgimiz karşılıklıdır agam baş tacısın.

Tanrıbahçe'mizin şampiyonluk ihtimalini nasıl görüyorsun?

Maximin ve Dembele denen 2 sinyalci hokkabazı sevmeyi ne zaman bırakırsın tahminen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi