Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 haftaya facelerden oluşan bir ekibe yenilip ardından ikişerli ikişerli takım maçlarına çıkıp bir tur da orada yenilecek olmasalardı ciddiye alırdım. Kadro güzel ama 300 kez gördüğümüz asi stable hikayesinde Shield dışı tutunan olmadığını düşününce pek de ümit vermiyor.
2 haftaya facelerden oluşan bir ekibe yenilip ardından ikişerli ikişerli takım maçlarına çıkıp bir tur da orada yenilecek olmasalardı ciddiye alırdım. Kadro güzel ama 300 kez gördüğümüz asi stable hikayesinde Shield dışı tutunan olmadığını düşününce pek de ümit vermiyor.
Shield ise geri kalanından zaten ayrılıyor. Başarısız olan projeler ile Shield arasındaki fark Shield'ın üzerinde bir otorite gücünün olması. Sonrasında otoritenin karşısında durmuş olmaları bile başlangıçtaki sağlam temelleri sebebiyle kolay bir yıkım süreci yasatmadi. Yoksa Shield da kendi kendini bitirdi diğerleri gibi.
Shield böyle amaçsız bir ekip de değildi. Üç tane yetenekli ve şirketin geleceği olacak adamdan oluşuyordu ve adaleti sağlayacaklarını belirtiyorlardı. Üzerine de kemer başarıları ve ciddi galibiyetlerle birlikte efsanevi stable oldular.
Bu tip ekipleri Shield'dan çok Mexus'a benzitiyorum ama onların da şahane bir hikayesi vardı.
Günün sonunda Shawn Spears ile bir şekilde birleşmeli bu ekip bence, çok çiğ ilerliyorlar. İsimler de öyle büyük isimler değil bildiğim kadarıyla, Retribution faciasından sonra hiç beklentim yok bu işlerden vallahi.