KENTA New Japan Pro-Wrestling'e Veda Etti

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1

''New Japan Pro-Wrestling hayranlarına,

Yaklaşık 6 yıl boyunca bana verdiğiniz tezahüratlar, yuhalamalar ve eleştiriler için teşekkür ederim.

Bu 6 yıl, hem bir güreşçi hem de bir insan olarak büyümemi sağladı.

Bir gün tekrar buluşmayı dört gözle bekliyorum.

6 Ocak’ta çektiğim ilk ve son iki kişilik fotoğrafı ekliyorum.

Teşekkürler. #Çirkin''​

Brave Dragon

Yasaklı Üye
Konular
13
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
2020'deki Naito feudu ve sonrasında gelen IWGP USH kemeri muhabbetleri dışında iyi kullanılmadı bence. Hatta 2022 sonrası hiç gördüğümü hatırlamıyorum. Teşekkür ederiz kendisine.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Bana deli diyebilirsiniz ama bu adam CM Punk AEW gelince full hakkında tweetler atıp maç istiyordu. Teorim şudur ki: Kenta’nın NJPW’den ayrılma sebebi WWE-NOAH işbirliğidir. Kenta NOAH üstünden WWE gitme şansı bulup CM Punk’ı bıçaklamayı planlıyor.

Centria

kozmopolitan
Konular
269
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
505
Favori Güreşçi
Asa Mitaka
2020'deki Naito feudu ve sonrasında gelen IWGP USH kemeri muhabbetleri dışında iyi kullanılmadı bence. Hatta 2022 sonrası hiç gördüğümü hatırlamıyorum. Teşekkür ederiz kendisine.
2000'li yılların en iyi iki güreşçisinden biri (diğeri Marufuji) ama bunun bedelini vücudu ile ödedi hatta ilk kemerini kazandığı maçta beyin sarsıntısı geçirmişti (vs. Ishii 2019). Durum böyleyken ve kendisinin maçları da artık hep tekrara bağlamışken üst kartlarda da görmemek gayet normal ve çok daha iyi. He ama Gabe Kidd öncesi NJ'deki en çok heat alan heel hala. KENTA vs. Naito, Okada vs. Omega I ile aynı bileti satmıştı sonuçta.

Centria

kozmopolitan
Konular
269
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
505
Favori Güreşçi
Asa Mitaka
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi