Damian Priest Torpili Can Sıkmaya Başladı

Bero

﷽﷽﷽
Konular
2,214
Beğeni sayısı
1,997
PG Nakit
4,765
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
Bu adam hunther tarafından kollanıyor başka açıklaması yok bu işin. Ana kemer maçında Damian. Özel bir maçta Damian. MİTB'ı damian alır, cash in yapar kemer alır. Geçen yıl en çok ppv maçına çıkan adam olabilir ben her ppv görüyorum. Ne bu sevgi anlamadım ki Tamam yeni isimler görmek güzel de bokunu çıkarıyorsunuz. Gerçekten nxt döneminde sevdiğim bir adamdan şu an nefret ettirdiniz.​

Bero

﷽﷽﷽
Konular
2,214
Beğeni sayısı
1,997
PG Nakit
4,765
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
Bero bence WWE düşmanı kripto AEW'cu. Adam hiçbir şeyi beğenmiyor hiçbirşeyi.
WWE şu an beğenilecek hiç Bir şey yapamıyor. Ki ben çoğu şeyi beğenen biriyim siz Rumble'da jey usoyu beğenmezken ben beğendim. Bu Damian'ın beğenilecek hiç bir tarafı yok.

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,319
Beğeni sayısı
1,918
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1
WWE şu an beğenilecek hiç Bir şey yapamıyor. Ki ben çoğu şeyi beğenen biriyim siz Rumble'da jey usoyu beğenmezken ben beğendim. Bu Damian'ın beğenilecek hiç bir tarafı yok.
Damian komple güreşçi kendini beğendirmek için ne yapmalı?

Ali Alptekin Bal

Weißes Fleisch
Konular
5
Beğeni sayısı
71
PG Nakit
0
Bu adam hunther tarafından kollanıyor başka açıklaması yok bu işin. Ana kemer maçında Damian. Özel bir maçta Damian. MİTB'ı damian alır, cash in yapar kemer alır. Geçen yıl en çok ppv maçına çıkan adam olabilir ben her ppv görüyorum. Ne bu sevgi anlamadım ki Tamam yeni isimler görmek güzel de bokunu çıkarıyorsunuz. Gerçekten nxt döneminde sevdiğim bir adamdan şu an nefret ettirdiniz.​
Katılıyorum. Bir güreşçiyi alıpta Allah katına çıkarmanın anlamı yok. NXT'de bunu gayet başarılı işliyorlardı, aynı isimlerden örnek verecek olursam eğer Finn Balor ile Damian Priest feudu. NXT'de yaşanılan maçın ve feudun kalitesini ana kadroda hiçbir şekilde yaşatamayacaklar çünkü iki taraftan bir taraf gerçektende entrace yaparken bile kazanacağını söyleyebiliyor. Uzun lafın kısası şirkette toplam aktif güreşen 50 isim varsa 5 isim belirleyip kalan 45ini onun altında meze etmenin hiçbir anlamı ve keyfi yok.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi