RPG Körler Ülkesi

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom

intro-1730743410.jpg

Müziğin duyulmasıyla "Mr. Money in the Bank" Dominik Mysterio ve Liv Morgan girişte görünüyor. Dirty Dom, geçen şovda yaşanılanlardan ötürü üzgün olmak yerine pek de bozuntuya vermemeye çalışan bir edayla ringe doğru ilerliyor. Ringe girer girmez görevliden mikrofon alıyor ve konuşmasına başlıyor.

jIQNMao.jpeg

Dirty Dom: Sorun ne putas, surat ifademin yeterince üzgün olmamasından mı rahatsız oldunuz? İsmini bile bilmediğim, buraya adımını ilk defa atmış bir morbid obezin tüm planımı mahvetmesinden dolayı karalara bağlayacağımı mı düşündünüz? Ah... Size harbiden acıyorum. Acımakla da kalmıyorum, işe yaramaz beyinlerinize neyin ne olduğunu güzelce anlatmak istiyorum ama gözlerinize her baktığımda bunun bir zaman kaybı olduğunu anlıyorum. Ama sorun sizde değil. Sorun bu şirketin kırılamaz döngüsünde. Çünkü sene kaç olursa olsun buradaki çark aynı şekilde dönmeye devam ediyor. Baştakilerin ismi istediği kadar değişsin... günün sonunda sizler, ovejas, güdülmeye devam ediyorsunuz. Bazıları kendisini kahraman olarak adlandırıp bu döngüyü kırmaya çalışıyor, bazılarına ise o misyonu sizler yüklüyorsunuz. Ama gecenin sonunda bu sikik spot ışıkları yerini karanlığa bıraktığında değişen hiçbir şey olmuyor. Tıpkı şu an olduğu gibi. Sahne değişti, karakterler yerini başka karakterlere bıraktı ama oyun halen aynı oyun. Bunun farkında olan tek adam ise karşınızda duruyor ama siz halen onu küçümsüyorsunuz. Elimdeki (money in the bank çantasını gösteriyor) bu şeye rağmen bunu düşünüyor olmanızın ne kadar talihsiz olduğunu kelimelere dökmek epey bi' zor. Bir avuç cabrones ve onların karşısında gerçek bir latino heat... Jesús, bu iş hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Dom duraksıyor ve çantasına bakıyor.

Dirty Dom: Ama merak etmeyin az kaldı... Bu çantayla krallarınızı nasıl devireceğimi göstermeme çok az kaldı. Doğru zaman belki geçen hafta değildi ama ufukta görünüyor. İşin komik tarafı ise hiç kimse bunun farkında değil. Arka alandaki piçlerden tut, şu an bu arenayı dolduran sizlere kadar hepinizin tek konuştuğu şeyin Fight Club olduğunu biliyorum. Fakat Fight Club benim sikimde değil. Ana teması Randy Orton'ın kendi Tyler Durden'ını yaratması olan bir şov benim ne kadar sikimde olabilir ha? The Rock kıçını Alberto'ya dayayıp inanılmaz bir doggy performansına imza atarken sanırım arkada Pixies çalıp duruyordu. Donde hay humo, hay calor... İşin sonunda maç kartın bile olmadığı bir shit-show ile karşı karşıyayız. 21'inde orada olacağım... Netflix hayatında böyle bir star görmemiş olacak. Elimde gördüğünüz bu çantayla orada olacağım ve size gerçek bir film çekeceğim. Credit sahnesine gelmeden önce ekranda son duyacağınız şey de şu olacak...

MKYrHVW.jpeg

Dirty Dom: En el país de los ciegos el tuerto es rey... Sıkıntı şu ki "ona sahip olduğum için" gerçekleri hepinizden iyi görüyorum.

Dom çantasını kaldırmaya devam ederken bir müzik duyuluyor...

@Sikiru

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655

r e a l g l a s s

Screenshot-2.png

Dom'u bölen isim "Scapegoat" Jack Perry. Belinde big gold belt ile çok bozuntuya vermeden ringe ağır adımlarla yürüse de yan gözlerle seyircileri ve arkasını kolluyor Perry, ilk basamağa ayak attıktan sonra ringe çıkmaktan vazgeçip ringin etrafında turlayarak spiker masasının yanından mikrofon alıyor.

Jack Perry: Meseleni kısmen anladım ve korktum Dom, gerçekten. Aylardır elin bir sik tutmuyor ama seni ilk kez bu kadar çaresiz görüyorum. Ne ailenin mevzularını, ne bireysel kariyerini bir adım öteye atamadın ve eline geçen ilk fırsatta bu hakkı çarçur etmek için elinden geleni yapıyorsun ama Dom, elinde tutarak ahkam kestiğin çantayla ilgili bir gerçeği unutuyorsun; o çantayı kazandın çünkü benim, ŞAMPİYONUN hakkı gasp edildi ve ben senin aksine hakkımı korumak için ağabeylerime danışıp başkalarının sırtından güç alarak yükselmiyorum ese. Bana geçenlerde Punk'ı senden alırsak benden geriye ne kalır demiştin değil mi? Senden sikik aileni aldılar ve geriye gerizekalı bir orospu çocuğundan başka hiçbir şey kalmadı. JD annesinin kaybıyla yas tutuyor, Carlito ona sahip çıkıyorken tek yapabildiğin şey açgözlülükle buralarda kalmak ve fırsat kollayacağını söylemek oldu. Ahlak elçiliğine veya etiğe girmiyorum ama gördüğüm en alçak orospu evladı sensin ve evet, buna Phil de dahil. Ama who cares, değil mi? Aylardır aile de aile diye kafamızı sikmeseydiniz kimsenin umrunda da olmayacaktı ama bil bakalım Survivor Series'te o aileni onarılamayacak şekilde parçalayan kimdi? Sağa sola tükürüklerini saçarak küçümsediğin adam daha düne kadar aileni düzlüğe çıkarmak için ihtiyaç duyduğun adamdı, şimdiyse Dark STG'yle başınız belada öyle değil mi? Sana sorduğum soruların cevapları var mı, papito?

Dom bir hışımla söze girmeye çalışırken Perry hızlıca bölüyor onu, bu sırada ringi 2 kez turladı ve basamağa ayağını atıp yavaşça köşeye çıkıyor.

Jack Perry: Senin gibiler sadece anlatıyı ve teoriyi mi takip eder Dom? Başarıların kıstası çantalar veya kemerler mi? Sana başarının ne olduğunu söyleyeyim: Miz'in sikik meclisinde kadraja bile sokulmayan bir adamdan en parlak spot ışıklarına yükselmem sadece birkaç ayımı aldı ve tüm bu süreçte yapabildiğin tek şey olduğun yerde sayıklamak oldu. Bunun bahanesi ailenin seni geri plana atması mı? Sanmıyorum Dom, sen bu duruma düşmek için fazla kurnaz bir adamsın. Kendine yeni bir anlatı uydurdun ve tüm bu ayların kabahatini Priest ve Balor'dan bildin, tüm bu süreçte yaptığın tek şey onu ve bunu istemekten ibaretti ama artık kendi uydurduğun anlatıya da inanıyorsun. Çünkü Dom, farkına varmış olmalısın, anlatıyı kaybedenler değil kazananlar yazar. Senin tüm anlatın rastgeliş üzerine. Çanta sana rast gelmeseydi yalandan JD'ye üzülecektin ve o sikik ağzını açma cürretini de bulamayacaktın ama Mr. Money In The Bank olmanın cazibesi değil mi? Gördüğüm en kaygılı Mr. Money In The Bank'i düne kadar Wes Lee sanıyordum ama o umut etmekten vazgeçmemişti, hala daha Teoman'dan canını kurtarmak için deniyor. Senin kaygıların ve apoletmiş gibi taşıdığın o boş çantanın kaygısı yüzüne vurduğu kadar bağırsaklarına da vurmuştur eminim. Yani Dom, başarıyı bulmak istiyorsan aynaya dönüp göz altlarına morluklar inmiş yüzüne bak, başarının senin tam zıttında olan kişide olduğunu göreceksin.

Screenshot-3.png

Perry iplerin arkasından Dom'a bakıyor, Dom ifadesiz bir şekilde onu takip ederken Perry bir ayağını ikinci iplere koyup devam ediyor.

Jack Perry: Sikik enano, ne sanmıştın? Ne sandın Dom? Buraya çıkıp tüm yaptıklarımı küçük görerek göz dağı vereceksin ve ben utanıp sıkılıp kaçacak delik mi arayacağım? Geldim geleli ailecilik oynayan 2 ucube grup arasında git gel yapmaktan sıtkım sıyrıldı, yeni keşfetmiş ergenler gibi sağa sola çükünü sallayan adamlardan bol ne var? Senden aramaya kalksak senin gibi onlarca, yüzlerce adam arka alanda. Ya beni kimle mukayese edeceksin? Yaşadığım haksızlıkları bahane edip çok çok önce buralardan çekip gidebilirdim ama ben o anlatıya talibim. Kazanan olmaya ve hakkımı gasp eden yaşlı osuruklara BURADAYIM diye bağırmanın talibiyim. Yapıyorum da Dom, senden ve senin gibilerinden çok daha iyi yapıyorum. Biri enseme vurup karlı çıkabileceğine inanmasın diye ona yediği boku tekrar tekrar hatırlatıyorum ve başarısız cash-in'inden sonra bile sana defalarca hatırlatacağım, hatırlatacağım ki ne boka bulaştığının farkına var. Hayatında hiçbir şeye hayret etmemiş, hiçbir şeyi ince düşünmemiş, hiçbir şeyi merak etmemiş, bir çiçeği izlerken aklı bulanmamış bir adam mı bana acıyacak? Dostum sadece şampiyonla aynı ringde yer almak için verdiğin çabaya acısan daha iyi edersin. Senden bana ancak zarar geleceğini bile bile sana ağzının payını vermek benim misyonum çünkü talibi olduğum şeylere ulaşmanın da bir bedeli var. [belindeki kemere ovalıyor] Bu apolet benle nefes alıyor çünkü körler ülkesindeki tek gözlü kral benim!

@jaques

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
liv-morgan_944i1czfw4ow19kevvpz4jifv.jpg

Dom tam ağzını açarken Liv Morgan parmağını ağzına götürüyor ve kendisi söze giriyor.

Liv Morgan :
Normalde her zamanki gibi usulca izleyip Dom'un kişisel işlerine karışmamayı tercih ederim ama sen o kadar aptalca konuştun ki cevap vermekten kendimi alı koyamadım dumb boy. Aylardır eli bir şey tutmuyor mu? Bu adam senin geceleri hayal kurup mastürbasyon yaptığın şeylere sahip weirdo. Ve ayrıca senin elindeki her şeyi alabilecek güce de. Burada karşımıza geçip ahkam kesiyorsun fakat geceleri belki de bu çanta kıçında bozdurulacak diye uyuyamıyorsun. Kimseye de bir şeyler için danışamıyorsun çünkü yalnızsın Jack. Sana baktığımda lisede izlediğim animelerdeki Shinji ya da Sato'yu görüyorum. Bu adamın ise bir Liv Morgan'ı var. Literally demek istediğim şu ki bu adam kayıplarına rağmen hala senden daha zengin. Ahlak elçiliğine bence de girme çünkü Survivor Series döneminde yaptığım analizler doğrultusunda benim de gördüğüm en yanar döner piç kurusu da sensin. Ve evet buna da Phil dahil.

Liv Morgan birden öksürmeye başlıyor. Daha sonra kahkaha atıyor.

Liv Morgan : Tanıdık geldi mi Jack? Senin elde ettiğin zerre bir başarı yok. Sen yasak bir ailenin birbiriyle yaşadığı yasak bir iç çatırdamanın ürünüsün. İki ruh hastası birbirlerine bağlı kalsaydı bugün karşımızda bu kemerle atar yapmak yerine keçi boku temizliyor olurdun. Biz ise her zaman ana olaydık. Zaferlerimizle, kayıplarımızla, bağlılığımızla ve çatırdamalarımızla. İşte başarı budur. Her zaman "o" olay olabilmektir. Sen mecliste kadraja giremezken bile biz göz önündeydik, bugün elinde kemerle karşımızda iken de göz önündeyiz. Kendi karaktersizliğini bize de yansıtmaya çalışma Jack. Varsayımlarınla sadece kendini delirtirsin. Judgement Day'in bize yanlış yapmayan her üyesi kalbimizdedir ve olmaya da devam edecek. Ve çantayı bozdurduğumuzda kutlama törenine herkesi davet edeceğiz.

Liv, Dom'a dönüyor.

Liv Morgan : Ne dersin Dom töreni biraz erkene çekmeli miyiz? Şu an karşımızda duran adam senin bir zayıflık olduğunu düşünüyor fakat ben bile ondan daha fit görünüyorum. Kollarımızı bir sıkalım mı Jack kim daha kaslı ve güçlü herkes görsün. Şu an farkında değil gibi görünüyorsun fakat bu çantayı üzerinde istediğimiz zaman başarılı bir şekilde bozdurabiliriz. Gerçi senden gelen şampiyonluk kemerinin üzerindeki tezek kokusunu almak biraz vakit alır ama olsun en azından benim ve Dom'un ellerinde biraz değer kazanmış olur.

Son olarak kendini kral ilan etmiş olabilirsin ama ensende hançerle bekleyen bir kral katili var. Adımlarını düzgün at little boy, günlerin sayılı.​

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi